Son zamanlarda sunucudan zevk alamadığımızı fark ettik. Kimlik yayma olayıyla birlikte platformun iyice suyu çıktı, bu yapılanlara bir geri dönüş yapılmadığını görünce oynama isteğimizin kaçtığını anladık. Defalarca aynı hatalara düşenler göz ardı ediliyor, can sıkıcı bir durum. Yazmak istediğim ve belirtmek istediğim, çözülmesini istediğim birçok şey var ama bunları söyleyip dile getirenler bu döneme kadar provokasyon ve benzeri şeylerden yasaklandı. Ağız açmak yerine platformdan uzaklaşmak en iyisi olacaktır. Üzerimde olan paraya oluşumdaki arkadaşlarımın da yararı, emeği olduğu için kendimi banlatmak istemiyorum.
Keza oyunu çok ciddiye alıp A birliğine düşman olan kişilerin, A birliği ve onun ''OYUN İÇİ'' dostluk kurduğu kişilere karşı yaptığı toksik tutum ve cümleye başladığım şu kimlik yayma furyasının bir parçası olmayacağız. Yine bizi nasıl görmek istiyorsanız öyle görün.
Kalbini kırmış olduğum kişilerden, özrü hak eden kişilerden özür dileyerek bu platformdan ayrıldığım için bu saçma sapan dost&düşmanlık triplerine giren zatlardan bir adım önde olduğumu düşünüyorum.Geride kalan arkadaşlarıma başarılar, küçüklerimin gözlerinden öperim. Evet samp düşmanınız bırakıyor, son kalan IQ'unuzu haha tepkisine basarak harcayabilirsiniz.
yazmak isterseniz;
everetts#1746