Konu: Keywon_Dillard-Revenge Kill  (Okunma sayısı 511 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2021 03:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BatuhanKasal - Keywon_Dillard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Dipsy video'yu kayıt alan arkadaşım.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS/Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma sırasında vuruldum ve /sdo üzerinden video ve ss de gözüktüğü gibi emotemi verdim ama arkadaş buna rağmen gelip beni bir kez daha vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın üzerimde ki emotemi görmemesi mümkün değil, ceza almasını istiyorum.

#1 - 16.07.2021 16:28
Şahitliğimi doğruluyorum.

#2 - 16.07.2021 21:42
Kişiyle PM üzerinden konuşup sorunu halletmiştik fakat tam uzlaşamamışız, şikayet açmak için açılan bir şikayet.
 En kısa sürede savunmamı yaparım.

#3 - 17.07.2021 03:09
Kişiyle PM üzerinden konuşup sorunu halletmiştik fakat tam uzlaşamamışız, şikayet açmak için açılan bir şikayet.
Sana pm üzerinden sadece söyledim vuruldum sen de vuruyorsun diye, sen emoteyi görmedim dedin ve ben pekala yazdım sana.
Açmak için açılmış bir şikayet diyorsun, ne alaka? Rk sürem dolmadan beni emotem olmasına rağmen vuruyorsun ve açmak için açılmış bir şikayet diyorsun.

#4 - 20.07.2021 05:13
4 gün geçti ama hala savunma yapmadın.
Şikayet aktif halde.

#5 - 20.07.2021 10:14
4 gün geçti ama hala savunma yapmadın.
Şikayet aktif halde.

Dört değil, iki. Yanlışlık olmasın. Arada sırada sayıları tekrar etmeni öneririm. ;)

#6 - 20.07.2021 16:38
İki elim kanda, bu akşam savunmamı yazıyorum.

#7 - 21.07.2021 01:02
Selamun aleyküm merhaba dostlar.

Bahsi geçen şikayette Buffalo birliği ile aktif çatışma halindeydik, onlarca dakika süren sıcak çatışma sonrası bir araç köprüden doğru yukarıya kaçtı.
İçerisinde Buffalo üyelerinin olduğu araç köprünün sonlarına doğru sıktığımız mermiler nedeniyle arıza verip bozuldu.
Bende hızlıca köprünün üstüne doğru yayan koştum, olay yerine yaklaştım.
Kişinin verdiği do bende gözükmüyordu. Gözükse asla böyle bir şey yapmazdım.
Etrafta koşuşturuyorum, araç içerisinde Angela karakterini görüyorum.
RK'lı olduğunun do'su bende gözükmedi, gözükse dediğim gibi asla böyle bir şey yapmazdım.
Sonrasında kişiyle PM'den konuşup halletmiştik fakat nedense birlik şikayetlerinden bir şey çıkmayınca bu şikayeti açmaya karar verdiler.
Discord'da toplanıp videoları izleyip kin tutup şikayet açmaya gerek yok, oynadığımız bir oyun. Oyun neden oynanır? vakit öldürmek için. Oyun oynadığımızın farkına varalım dostlar.

İyi forumlar dilerim sizlere.  :sampanya: :sampanya: :vays: :nays: 8)
« Son Düzenleme: 21.07.2021 01:33 BatuhanKasal »

#8 - 21.07.2021 01:05
Kendi açtığınız şikayette bari sohbeti okusaydınız dostlar, Arabayı bozdular lan gibi gibi sözlere hiç gerek yoktu ya.

Gözünüzü bürüyen kin yüzünden sohbet loguna dikkat etmemişsiniz.
 :sampanya:

#9 - 22.07.2021 10:49
Kendi açtığınız şikayette bari sohbeti okusaydınız dostlar, Arabayı bozdular lan gibi gibi sözlere hiç gerek yoktu ya.

Gözünüzü bürüyen kin yüzünden sohbet loguna dikkat etmemişsiniz.
 :sampanya:
Arabaya sıktılar lan gibi kullanılan sözler benim umrumda değil ayrıca tanımıyorum o kişiyi ona gidip şikayet açabilirsiniz ben kendi şikayetimi açtım başka birisinin ne yazıp yazmadığı beni ilgilendirmez.