Konu: Oyunculara Rol Temeli Desteği  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2021 02:17
Merhaba,
Yakın zamanda yönetimin oyuncuların çıkarmak istediği rol projeleri için gerekli ortam sağlamayacağını ve bunun da oyuncuların kendisi kasılarak yapması gerektiğini duydum. Bana göre sunucuda yeteri derecede bilgi birikimiyle beraber detaylıca planını anlatan ve mantıklı roller sergilemeye çalışan oyunculara rol için ortam sağlanmalı. Tıpkı adminlerin/supportların kurmak istediği ortama etkinlik ekibinden rol temeli için destek sağlandığı gibi...

Örnek verirsek;

Bir rol planı içerisindesiniz, bu konuda bilgi birikimine hakimsiniz ve ekibiniz de mevcut. Geriye kalan tek eksik rol ortamı için temel sağlanması. Sonuçta eğlence için oynuyoruz, bana göre bir insanın sistemsel mesleklerle beraber vaktini çürütmesi doğru değil. Şu da bir gerçek ki rolle yapılan para kazancını artırma; ya sermayeyi yükselterek, ya da daha uzun çalışarak olur. Yönetim tarafından rol çıkartmak isteyenlere destek verilmesi bence güzel olur.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ruffnut, Visionary,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 16.07.2021 14:51
Bunun ek bir öneri olarak açılmasına gerek yok zira bu tip durumlarda yönetim ekibi elinden gelebilecek ''mantık çerçevesinde'' her desteği sağlıyor, teşekkürler öneri için.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok