Konu: [11.07.2021] Jevonne Hightower C-Roll  (Okunma sayısı 485 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2021 15:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jevonne_Hightower @quakeN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Franklin Rashford @WaxeL
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Dün gece. Tam saati vs. bilmiyorum.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece saatlerinde çıkan çatışmada Jevonne Hightower karakteri Franklin Rashford ile çatışırken Franklin Rashford'u C-Roll sayesinde düşürüyor. (0:52 Saniye)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa): Video silinirse yedeği var. Açık aramaya çalışıyorsunuz tarzı yorumlar gelmessse sevinirim, görmekten sıkıldık artık.
« Son Düzenleme: 11.07.2021 15:59 clayboss »

#1 - 11.07.2021 16:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 11.07.2021 16:49
Selam,

Franklin Rashford ile karşılıklı çatışma hâlindeyken bilinçsiz bir şekilde c-roll yaptığımın farkındaydım, bunun için çatışmadan sonra PM üzerinden kendisinden özürlerimi ve bilinçli olarak yapmadığımı, çatışma anındaki olan heyecandan yanlış bir tuş basımı sebebiyle bunların yaşandığını, sonrasında da devamını getirmediğimi ve isterse şikayet açabileceğinin en doğal hakkı olduğunu söyledim, daha sonra bu konuda uzlaşmıştık fakat ne yazık ki buradayız. Franklin Rashford'a ve oyun yetkililerine, bilinçsiz olarak yaptığım hatadan dolayı tekrar ve tekrar özürlerimi iletiyorum ve birdaha olmayacağının garantisini veriyorum.

Herkese iyi forumlar dilerim. :sampanya:
« Son Düzenleme: 11.07.2021 16:51 quakeN »

#3 - 11.07.2021 17:18
Selam,

Öncelikle şundan bahsedeyim, eğer bende yapsaydım ceza yemem doğru olurdu. Böyle şeyler savaşın seyrini ve IC'de yapılan rolleri etkileyebiliyor. Aynı zamanda bir çok birlik üyemiz temiz olmasına rağmen açılan hile şikayetlerine bakarsak hata yapan kişilerin cezasını çekmesinin taraftarıyım. Şuan  bana da açılan Bug-Abuse şikayeti bulunmakta.

Şikayet devam edebilir.
« Son Düzenleme: 11.07.2021 20:17 WaxeL »

#4 - 11.07.2021 17:32
Jevonne suçunu kabul etmiş yine de yetkililerin işini kolaylaştırmak adına;

« Son Düzenleme: 11.07.2021 17:42 clayboss »

#5 - 11.07.2021 21:24
Videoyu yüklemeden önce zaten bunun bilincinde olarak yükledim, sorunu çözdüğümüzü düşündüm fakat anladığım kadarıyla çözülmemiş. Üstüne üstlük bunun üzerine videoyu indirip editlemenin hiçbir anlamı yok aslında bakarsak. Zaten videoda gözüken bir şeyi manipüle etmeye çalışmışsınız. İsteyerek yapılmayan bir iş söylediğim gibi.

#6 - 16.07.2021 19:25
Merhaba, istemeden tek seferlik c-roll yapmanız bir şeyi değiştirmez, ortada yapılmış bir ihlal bulunuyor. Eğer bu tarz konularda (yanlışıkla bir defalık yaptım) inisiyatif gösterirsek bütün oyunculara tek seferlik c-roll/c-bug izni vermiş oluruz. QuakeN minimum derecede hapis cezası alacak.
« Son Düzenleme: 06.08.2021 03:48 Lia »