Konu: Gustavo_Allen [DM / Emotesiz işlem]  (Okunma sayısı 244 defa)

#0 - 11.07.2021 15:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo_Allen @emiryessir

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jimmy_Marino @Kemal023
_
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Emote İhlalleri
a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerimde'de görüldüğü gibi Gustavo adlı karakter birliğimizde olmamasına rağmen ilk bizi araç ile ezmeye başladı sonrasında Jimmy'i karakteri saldırdı ardından emotesiz şekilde silah çekildi ve sıkıldı. Her eline silah alan her fırsatta sıkması artık sıkmaya başladı. Onaylı bölgemizdeyiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezasını almasını istiyorum. İyi forumlar.  :nays: :vays:

#1 - 15.07.2021 22:39
Öncelikle OOC kin tutmana hayranım Jimmy Marino ya sıktım 1 tane oda dalga anlamında sıkıcak olsam emin ol sıkardım. Ve Jimmy ile zaten PM üzerinden uzlaştım seninlede bunu bil.

#2 - 16.07.2021 13:31
Öncelikle OOC kin tutmana hayranım Jimmy Marino ya sıktım 1 tane oda dalga anlamında sıkıcak olsam emin ol sıkardım. Ve Jimmy ile zaten PM üzerinden uzlaştım seninlede bunu bil.
Seni tanımıyorum bile niye ooc kin tutayım  :D Sürekli Rp denilen bir kavram var sunucuya kayıt olurken bunları okuduğunu ve anladığını var sayıyorum dostum ve ayrıca onaylı bir bölgedesin dalga amaçlı bile olsa bu kadar rahat silah çekip ateş etmemen lazım. Oyuna yeni başlamışsın 6 level bir adamın Ak çekmesine'de şaşırmadım değil yöneticilerin bunuda göz önünde bulundurmasını istiyorum ve loglarının incelenmesini öneririm. Daha fazla ileti atıp ileti kirliliği yapmıycam yönetici kararı beklenebilir.
« Son Düzenleme: 16.07.2021 13:36 uzayofcx »

#3 - 16.07.2021 23:04
Merhabalar Biliyorsunuz Buffalo Soul Motorcycle Club ile E/S Idlewood Mafia Brims bir İC olarak savaş içerisinde. Ve bende Aktif kurucu olmadığı için birlikte değildim ama @Froxy0 da billiyor birlikte zaten dolaşıyorduk herhangi bir durum yok silahı ise arkadaşımdan aimim iyi olduğu için savaş bulunduğu için verdi savunmam bu kadardır lütfen bu kadar çirkinleşmeyelim.

#4 - 17.07.2021 17:50
Merhabalar Biliyorsunuz Buffalo Soul Motorcycle Club ile E/S Idlewood Mafia Brims bir İC olarak savaş içerisinde. Ve bende Aktif kurucu olmadığı için birlikte değildim ama @Froxy0 da billiyor birlikte zaten dolaşıyorduk herhangi bir durum yok silahı ise arkadaşımdan aimim iyi olduğu için savaş bulunduğu için verdi savunmam bu kadardır lütfen bu kadar çirkinleşmeyelim.
Tamamdır dostum gerekli savunmanı yaptığın için sana teşekkür ederim ederim tekrardan :) Daha fazla ileti kirliliği yapmayalım. Ben yinede loglarının incelenmesinden yanayım yöneticiler uygun görürse eğer ki. Şikayetim bu kadar iyi forumlar. :vice:

#5 - 18.07.2021 05:28
Karakter yasaklandı.