Konu: |ŞİKAYET| Türkçe terim Sean_ Morphine  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 10.07.2021 18:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sean_Morphine
    @Wasp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vailant_Rasguedo  @enesozcanv

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de belirtliyor. 10.07.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe terim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karşımdaki şahıs ile rol yapıyorduk ve şahıs durduk yere Türkçe terim kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/jcahx0t

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 10.07.2021 19:37
Birader kelimesi zenci ağızı olarak kullanılabiliyor, Türkçe Terimlik bir durum yok diye düşünüyorum.

BiA

*
#2 - 11.07.2021 17:24
Birader kelimesi zenci ağızı olarak kullanılabiliyor, Türkçe Terimlik bir durum yok diye düşünüyorum.
Merhabalar ben BiA.

Öncelikle 2. ana dilim Ingilizce olmak üzere savunma üzerine gerekli açıklamayı yapma gereği duydum.

Oncelikle çeviriye yazarsanız : Brother kelimesini göreceksiniz ve Brother kelimesi Ingilizce dilimde "Erkek kardeş, erkek abi" şeklinde iki anlamı bulunmaktadır. Başka bir anlam içermemektedir.

Birader kelimesi açık bir şekilde "Türkce terim" anlamına gelmektedir. Kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Iyi günler, iyi roller dilerim.

BiA

*
#3 - 11.07.2021 17:25
Aynı zamanda zaten Birader diye bir kelime 2. ana dilim olan İngilizce'de böyle bir kelime yoktur. Ve de zencilerde bu tür söylemlerde bulunmuyorlar.

#4 - 11.07.2021 20:07
Girdiğim bir çok rolde birader kelimesi kullanılıyor, rolde brother olarak yer alabiliyor. Herhangi bir yanlış yaptığımı düşünmüyorum.

#5 - 13.07.2021 18:20
Birader kelimesinin rolün akışında kullanılmasında kötü niyet ve yöresellik olmadığı sürece problem yok.

Ceza verilmeyecek.