Konu: Maske_30280 DM şikayeti  (Okunma sayısı 275 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.07.2021 12:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_30280

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zakar Marazyan @Asot123

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Buffalo mahallesinden geçerken bana bir anda silahını çeker diye emote verip sıkmaya çalıştı ve isabet ettiremedi , sonrasına ise onun yanına gidip Ne Yapıyorsun? , Akıllı ol yazdıktan sonra , Kendine gel de yazacaktım , fakat yazamadan direk sıkmaya başladı yeter artık dm olayları çok artmaya başladı en ağır cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 10.07.2021 12:52
Buffalo aktif savaşta, sen gelmiş bisikletle dolanıyorsun. Adamlar senin için uyarı ateşi açıyor hava ve sen hala gitmiyorsun ardından da maskeli bir adama mahallesinde akıllı ol yazıyorsun. (Hood onaylı bir mahalle) Ölünce DM şikayeti açıyorsun. Olayda orada bulunuyordum diye yazdım, adminler uyarı puanı ekleyebilirler. @bloddsmell karıştırmıyorsam maske 30280, savunmayı yapması adına etiket.

#2 - 10.07.2021 13:01
Admin Lia'nın açıklamasına dayanarak en ağır cezayı almasını istiyorum.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=111935.0

#3 - 10.07.2021 13:02
Aktif bir savaş durumundayız, kendi mahallemdeyim, kişiye uyarı ateşi açıyorum kişi bana gelip "Akıllı ol" (etrafımda 2 kişi var fear rp yok) yazıyor emotemi atıp sıkıyorum.
« Son Düzenleme: 10.07.2021 20:16 bloddsmell »

#4 - 10.07.2021 19:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 10.07.2021 20:08
Aktif olarak savaşta olan bir birliğin üyesinin sana gitmen baabında uyarı ateşi açması sonucu tekrar ona dönüp kendi mahallesinde "akıllı ol." "ne yapıyorsun?" diye dönüp sorman zaten başlı başına bir Fear-RP ihlali şikayetleri oluşturmadan önce kendiniz şikayeti tam anlamı ile gözden geçirirseniz sevinirim, C'ya.

#6 - 10.07.2021 20:22
Zakar Marazian karakteri rol gerçekleşirken bölgede değildi. (Spoiler içerisinde ki videoda belli oluyor) karakter senin rk süren biter bitmez mahalleye geldi ve sende rk süren biter bitmez benim üst ara isteğimi kabul ettin ne mix var ne refuse rp  neyse konu o değil...

Spoiler: GösterGizle

Son olarak videolu savunmamı da yapayım spoilerli alanda video mevcut, sizin yapmaya çalıştığınız AROG filminde ki gibi karşınızdakinin silahını hiçe sayıp artistlik yapmaya benziyor ayriyetten benim mahallemdesin  :garip:

Arkadaşlarımdan başka ileti atmamasını istiyorum. Kendimden başka bir ileti gelmeyecektir admin kararı bekleyebiliriz iyi forumlar iyi oyunlar...
« Son Düzenleme: 10.07.2021 20:29 bloddsmell »

#7 - 10.07.2021 20:23
Arkadaşın dili yok mu kendisi konuşamıyor mu siz neden atlıyorsunuz?

#8 - 11.07.2021 20:23
Karşı tarafın savuması bittiğine göre sonuçlanabilir.

#9 - 13.07.2021 16:34
Merhaba,

ortada bir savaş bulunuyor. Bu savaş sırasında silahlar çekiliyor, ek olarak silahların onaylı bölgede çekiliyor. Karşı tarafın elinde silah varken bu tarz roller sergilemeniz sizin hatanız, savunma yeterli bulundu.