Konu: [10.07.2021] Eldrich Schwarz  (Okunma sayısı 298 defa)

#0 - 10.07.2021 12:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eldrich Schwarz @emircelik

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün, gece saatlerinde açılış yapan mekan Verdant NC'ye role gittik. Abraham ile rolümü yapıyordum, arkadaş saçma bir şekilde rolde kullandığım "abi" kelimesini kendi üstüne alındı. Sonrasında olanlar açıkça ortada. Arkadaş yayında demediğini bırakmamış. 32:10'dan itibaren başlatabilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(Yayın tekrarı silinirse yedeği var.)

Ek açıklamalar(varsa): Bu olaylar üstüne savunma yapabileceğini de düşünmüyorum. Yönetime güveniyorum. Arkadaşın alabileceği en ağır cezayı almasını istiyorum. ((33:51 saniye))
« Son Düzenleme: 10.07.2021 14:22 clayboss »

#1 - 10.07.2021 12:38
Böyle bir şikayet açacağım aklıma gelmezdi. Şikayet açan biri de değilim. Toplasan iki üç tane şikayet açmışlığım var. Yayında böyle konuşması cidden doğru bir şey değil. Orada yayını kaç kişi izliyor. Ve bir birliğin var birlik liderinin böyle haraketler yapması birliğini de düşürür. Sesli rolcülerden bu kadar beklenir. Geçmişte de arkadaşlara mixten açılmış bir çok şikayet var. 1 Level, söylemleri de dikkatimi çekti. Arkadaşların leveline bakın, sonrasın da yaptığı şeylere. Leveli olanların da görüyoruz. Tek bahane bu herhalde; leveli 1 kanka nasıl böyle şeyler yapıyor şuna bak ya s*lak s*lak ya. Yayın tekrarını silmeye kalkmasın. Yedeği zaten var. İyi forumlar.

#2 - 10.07.2021 12:42
:)

#3 - 10.07.2021 12:57
Kanka Amir Malik ve Abraham Malik alt karakter nasıl böyle illegal yapabiliyorsunuz ki? Ben yasak diye biliyorum. Adamları kışkırtmışsınz.

#4 - 10.07.2021 13:02
İllegal rol mü? Ortada bir illegal rol görmedim. Kimseye karşı silah çekmedik, farklı bir şey yapmadık. Sadece sözlü tartışma, ardından kavga. Alt karakter açtığım için orada alttan almam gerekmiyor. İllegal bir durum olduğunu düşünmüyorum. Gayet olabilecek şeyler. Ayrıca şikayet ile alakan yok. Savunma yapacak kişi tek ileti halinde savunmasını yaparsa sevinirim. Belli ki bazı kişiler bazen oyun oynadığını unutuyor.

#5 - 10.07.2021 14:06
Arkadaş bana bakarken abi dedi bende bana söylediğini sanıp efendim abisi yazdım.
=1921 Dakika 32:01  Sonrasında isa pizza parası istedi ve bende abisinden istemesini söyledim sonra ise Abraham karakteri bizzat kendisi ortak nezaketi hiçe sayarak arkamdan "Siktir git" dedi kişiye karşı hiç bir şekilde agresif rol yapmadım, kural ihlali yapan kendisi şikayeti açanda kendisi. Şikayeti benim açmam gerekiyorken senin açman ne kadar mantıklı? :D ??

#6 - 10.07.2021 14:11
Bu arada kişi kendi şikayetinde kendisini ifşalamış. Ben ayrı olarak şikayet oluşturayım mı, bu konu üzerinden cezalandırılacak mıdır?

#7 - 10.07.2021 14:12
Kişi devamında brawl rolüne falanda giriyor.

#8 - 10.07.2021 14:16
Arkadaş bana bakarken abi dedi bende bana söylediğini sanıp efendim abisi yazdım.
=1921 Dakika 32:01  Sonrasında isa pizza parası istedi ve bende abisinden istemesini söyledim sonra ise Abraham karakteri bizzat kendisi ortak nezaketi hiçe sayarak arkamdan "Siktir git" dedi kişiye karşı hiç bir şekilde agresif rol yapmadım, kural ihlali yapan kendisi şikayeti açanda kendisi. Şikayeti benim açmam gerekiyorken senin açman ne kadar mantıklı? :D ??

Bir sorunun varsa hakkımda şikayet açabilirsin. Bu önemli değil. Yayındasın o kadar kişi senin  (OOC) olarak ettiğin küfürleri dinlemek zorunda değil. ((33:51 saniye)) Bu kadar kolay olmamalı. Ve bunu bana yapıyorsun. Sana bu yüzden şikayet açtım. Yanlış anlamışsın herhalde :DD  Daha hangi yüzünle savunma yapıyorsun?  Mix yapmaya devam.  Bir daha yayın açmamanı öneririm dostum, her şey ortada zaten. Level 1'im sonuçta nasıl şikayet açabilirim ki sana?  Rol yapmaktan soğuttunuz, sağ olun.
« Son Düzenleme: 10.07.2021 14:23 clayboss »

#9 - 10.07.2021 14:24

Bir sorunun varsa hakkımda şikayet açabilirsin. Bu önemli değil. Yayındasın o kadar kişi senin  (OOC) olarak ettiğin küfürleri dinlemek zorunda değil. ((33:51 saniye)) Bu kadar kolay olmamalı. Daha hangi yüzünle savunma yapıyorsun?  Mix yapmaya devam.  Bir daha yayın açmamanı öneririm dostum, her şey ortada zaten. Level 1'im sonuçta nasıl şikayet açabilirim ki sana?  Rol yapmaktan soğuttunuz, sağ olun.
Birincisi benimle forum üzerinden konuşurken "hangi yüzünle" gibi ithamlarda bunulmayı bırakıyor. İkinci olarak ise senin OOC kişiliğine bir şey demiyorum IC karakterini döverken küfür ediyorum. Kimseye de yayını mı zorla izlettirmiyorum. Olayı kendiniz bu kadar saçma yere çekiyorsunuz. Ortak nezaketi kendiniz ihlal ediyorsunuz. Biz yolumuza devam ederken gelip arkamızdan "Siktir git" diye bağırıyorsunuz. Sonrasında ise orta da yeterli sebep yokken brawl rolüne giriyorsun. Nice.