Sorununuzun detaylı açıklaması: Geçenlerde harddiskim bozuldu, sıfırdan bir HDD ve SSD taktırdım bilgisayarıma. Ardından formatladım, taze 500 mb Gta kurulumu yaptım. Bütün modlarımı, uygulamalarımı yükledim. Addon yükledikten sonra fps açısından yararı olması adına (Codsmp) yi yükledim, ardından ekran görüntüsü için açı almamda bana katkı sağlayan Camhunt eklentisini de kurdum. Oyuna girdiğim anda Camhuntu denedim, fakat aktif olmadı. Üstüne üstlük Codsmp de aktif olmadı. Sampı açarken Codsmp arayüzü gelmiyor, yazılar çıkmıyor vesaire vesaire. Addon'dan derseniz silip yükledim defalarca. Bir arkadaş bana format attığım için böyle olduğunu söyledi, çözümünü de bildiğini fakat aklında olmadığını söyledi.(
@rainb0w ) Size bırakıyorum, soru ve önerilere açığım. Discord'dan ulaşmak isteyen #5575 karprensi.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Sanırım format attığım için oldu, sebebini bilmiyorum.
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:Ekran görüntüsü isterseniz atabilirim, fakat dediğim gibi. Bu eklentileri kullananlar bilir, codsmp giriş ekranı, yazıları, komutları vesaire uymuyor. Camhunt'da aktif olmuyor, kodları Alt+C.
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): Sistemde bir sorunum var, evet. Fakat eskiden çalışıp şimdi çalışmayan bir eklentiden söz ediyoruz. Bir sorun bulunmuyor. Ayrıca sistemi zorlayacak bir yanıda yok.
Denediğiniz çözüm yolları:Silip yükledim, modlarımı kurduğum için sıfırdan GTA kurulumu yapmak istemiyorum.
Ek açıklama:Önerilere ve sorulara açığım. Buradan sormak isteyenler yorum atabilir, Discord adresinden sormak isteyenler için; #5575 karprensi. Teşekkürler.