Konu: Konstantin Bliznakov - Sobeit  (Okunma sayısı 570 defa)

#0 - 10.07.2021 03:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Konstantin_Bliznakov @01sarsılmaz01
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2021 - 01:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sobeit. 
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde görüldüğü üzere Konstantin Bliznakov karakteri sobeit kullanıyor, bunu ekran görüntülerinde bulunan teleport yazısından anlayabiliriz. Kendisinin savunmasını merak ediyorum, ayrı olarak eğer durumu yalanlıyorsa ekran görüntünün temiz halini atabilir. Kanıtsız savunma bir işe yaramayacaktır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşımızın silah verme, para gibi logları kontrol edilirse sevinirim. Ayrıca sürekli olarak başka insanlara hileci diye farklı platformlarda aşağılayan kişilerin probation olmasına rağmen hile kullanması üzüyor. Adalet mülkün temelidir.  :)
« Son Düzenleme: 10.07.2021 03:50 Rexha »

#1 - 10.07.2021 03:16
Merhaba, ben de kişide aimbot olduğunu düşünüyordum koşarken AK47 ile hiç ıskalamadan öldürüldüm çünkü... Ayrıca kendi fotoğraflarında da zaten bariz nasıl bir açıklaması olacak merak ediyorum d:

#2 - 10.07.2021 14:17
Kişinin önceki hesapları biri forum adı Jilet olan hesabı Toxiclikten banlanmıştı. Sonra tekrardan forum hesabı açıp hileden ban yemişti. Kara listeye girmişti fakat çıktığını söyledi. Şimdi savaşa dahil olmamalarına rağmen hile açıyolar. Gerçekten temiz oynuyorsunuz. Bir insan hiç mi akıllanmaz?

#3 - 10.07.2021 17:18
Kişinin önceki hesapları biri forum adı Jilet olan hesabı Toxiclikten banlanmıştı. Sonra tekrardan forum hesabı açıp hileden ban yemişti. Kara listeye girmişti fakat çıktığını söyledi. Şimdi savaşa dahil olmamalarına rağmen hile açıyolar. Gerçekten temiz oynuyorsunuz. Bir insan hiç mi akıllanmaz?
Arkadaş bir şey kullandıysa şayet yasaklanir, bende yasaklanmasini isterim. Onun yaptığı hatadan haberim bile yok sen buna rağmen beni ve birliğimi hedef alırsan üzgünüm ama yenilmeyi hazmetmelisin. Savaşta olmadığımızı iddia ediyorsan farkli sikayet ac savunmasini yapayim karalamanin esprisi yok.

#4 - 10.07.2021 19:41
 :palmiye:

#5 - 10.07.2021 20:33
Arkadaş bir şey kullandıysa şayet yasaklanir, bende yasaklanmasini isterim. Onun yaptığı hatadan haberim bile yok sen buna rağmen beni ve birliğimi hedef alırsan üzgünüm ama yenilmeyi hazmetmelisin. Savaşta olmadığımızı iddia ediyorsan farkli sikayet ac savunmasini yapayim karalamanin esprisi yok.
Hazmetmelik bir şey yok. Ne zaman Buffalo hood onaylı bir birlikle savaşa girse direk ortaya çıkıyorsun. DM aradığını bu platformda bilmeyen yok. Eğer çok sıkmak isteseydin savaştan önce ben birlik üyene sıktığımda Buffalo'ya savaş açacaktın. Bahanelere yer yok.

#6 - 10.07.2021 20:54
Bahane mi şu sıralar siz çok komik olmaya başladınız birlik üyelerine sıktıgında sana savaş açsaydı savaşmak yerine ooc ıc olarak ağlamaya başlar sonrada birliklerini kapattırmak için elinizden ne geliyorsa onu yapardınız.

#7 - 10.07.2021 21:04
Bahane mi şu sıralar siz çok komik olmaya başladınız birlik üyelerine sıktıgında sana savaş açsaydı savaşmak yerine ooc ıc olarak ağlamaya başlar sonrada birliklerini kapattırmak için elinizden ne geliyorsa onu yapardınız.
Selam, şikayette seni veya bulunduğun birliği ilgilendirecek bir şey yazmıyor daha fazla ileti atmazsan sevinirim. Kendi adının geçtiği şikayetlerle karıştırdıysan eğer senin için linklerini aşağıya bırakıyorum.         -:)
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=112321.0
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=112418.0

#8 - 06.08.2021 03:17
Şikayet açılan karakter hile kullanımından yasaklanmış. Arşiv.