Konu: 09.07.2021 - Corey Crabtree / Üçüncü Parti Yazılım  (Okunma sayısı 399 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2021 04:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Corey_Crabtree @Dukkha 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video'da gözüken karakterler, Assenov birliği üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:09.07.2021 - 03:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Üçüncü parti yazılımı, Aimbot ve Slient    
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Atacağım videoda her şeyin gayet net olduğunu düşünüyorum. Çatıya çıkarken arkadaş beni vuruyor ve ben en sonunda havada zıplarken Corey Crabtree farklı bir yöne bakarken mermi bana geliyor. Slient şüphesi ve Aimbot olduğunu düşünüyorum.
Fotoğrafta farklı tarafa bakıyor ve mermi bana geliyor. Video'da gayet belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Arkadaşın alttaki karakterlere bakıp ateş etmesi ve merminin bana gitmesinin görüntüsü.

Aşağıya video bırakıyorum, burada daha net gözükebilir.
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Gün içerisinde iki tane daha hile tespit ettik. Aynı şekilde şikayet açarak onları da bildireceğiz. Diğer şikayetleri göz önüne alarak bildirmeniz daha sağlıklı karar vermenize yardımcı oldu. EKSTRA OLARAK ŞİKAYET AÇTIĞIM KİŞİDEN BAŞKA BİRİSİ YANIT ATMASIN, RİCA EDERİM.

#1 - 09.07.2021 04:18
Seni orada vuran ben değilim, birazdan videolu kanıtı yayınlayacağım keşke her vuramadığınız insana hile damgası koymasanız.

#2 - 09.07.2021 04:37

#3 - 09.07.2021 04:40
Videoyu daha net anlaşılması için yavaşlattım, görüldüğü gibi benim dışımda karşıdaki karakterlere ateş eden iki kişi daha var, can barına bakılırsa atılan hitler anlaşılıyor. Admin kararı bekleyelim.

#4 - 09.07.2021 05:04
Videoyu daha net anlaşılması için yavaşlattım, görüldüğü gibi benim dışımda karşıdaki karakterlere ateş eden iki kişi daha var, can barına bakılırsa atılan hitler anlaşılıyor. Admin kararı bekleyelim.

Video'yu montajsız atar mısın? Youtube'un kendi ayarlarında yavaşlatarak izleme var. Jimmy Wilson'un beni vurduğu video veya ss var mı?

Attığın video yetersiz kanıt gösteriyor. Flash TV'de hint dizilerindeki gibi yavaşlatmadan atmanı rica ediyorum.

#5 - 09.07.2021 05:10
Ekstra olarak mermiyi " sen " ateşledikten sonra düşüyorum. Arkadaki arkadaş duvara isabet ettiriyor mermiyi. Aşağıda nereye isabet ettirdiğini atıyorum.

#6 - 09.07.2021 05:36

#7 - 09.07.2021 05:38
Aimim ne birine kitleniyor ne de başka her hangi bir şey var, daha fazla uzatıp kirletmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.Videolar yetkililer tarafından izlenip karar verilir.

#8 - 15.07.2021 19:57
Merhaba, bağlandığımız makine uzak olduğu için ping değerlerimiz biraz yüksek olabiliyor. Normal çatışma, fps oyunların stabil ping değerleri 40-60 arasında gitmekte. Fakat sunucuda aldığımız ping değeri 80 ila 100 arasında gidip gelmekte, bu ping değerlerinde bu tarz olayların yaşanması gayet normal. Savunma yeterli bulundu.