Konu: Gaetan Howell - OOC KİN  (Okunma sayısı 261 defa)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 09.07.2021 01:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vicolays Gaetan Howell

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bu gece

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ooc kin

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye bir şikayet açtığım için rolde gelip yaptığı sadece tilt etmek, herkese açık bir mekanda beni kovmak ve ev partisi var diye reklam atılıp sadece davetli olan kişilerin gelmesi gerektiğini söylemesi ap açık ooc kin beslediğini gözüktürüyor. Bana ooc kin yapan diyen kişi kendisi yapmış, yazık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.07.2021 01:45
:)

IC olayı OOC kin olarak algılaman komik. Düşman set üyesini mekandan dışarı çıkardım. Gayet normal. Bu arada şikayeti açana kadar kim olduğunu bilmiyordum, mix yapmayı sevmem. Ama bu açtığınız şikayetlerle kimin OOC kin yaptığını rahatlıkla görebiliyoruz.
Ayrıca şikayet açacaksan ooc kin'den değil mixing'ten açacaksın. Yanlış şikayet K&A

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 09.07.2021 01:48
Partinin olduğu yere @nevzvt ın karakteri de geldi, öyle bir şey yapabildin mi? sanmıyorum, neden çünkü bana ooc kin besledin burada da ap açık gözüküyor boş yere savunma yapmana gerek yok kendini belli ettin. Yaptığın şey ooc kinden ibaret

#3 - 09.07.2021 01:51
Partinin olduğu yere @nevzvt ın karakteri de geldi, öyle bir şey yapabildin mi? sanmıyorum, neden çünkü bana ooc kin besledin burada da ap açık gözüküyor boş yere savunma yapmana gerek yok kendini belli ettin. Yaptığın şey ooc kinden ibaret
Daha çok nevzat'ın karakteri saygın bir karakter diye yapmadım. ap açık gözüküyor demişsin ama ap adminpower demek, ben admin değilim bilgine. Nevzat'ın karakteri de zaten geldi, üç dakika sonra gitti. Boş şikayet açmayı bırakalım lütfen.

Ryu

*
#4 - 09.07.2021 01:52
ap açık dememi cidden adminpower mi anladın, yazık diyorum başka bir şey demiyorum sonuçlansın

#5 - 09.07.2021 09:31
bruh moment öyle bir andır ki ooc kininden kasıp kavrulurken başkasına ooc kin şikayeti açarsın

Ryu

*
#6 - 09.07.2021 10:00
 :D

#7 - 09.07.2021 19:50
Kişiler kendi aralarında anlaşmışlar, susturmaları olduğu için ben yazıyorum, şikayeti geri çekiyor arkadaşımız.
« Son Düzenleme: 09.07.2021 19:54 h4rley »

#8 - 13.07.2021 15:43
Şikayet kapatıldı.