Konu: [07.07.2021]OOC kin Treshawn Caddell  (Okunma sayısı 271 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2021 23:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Treshawn Caddell @Thomp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Keon Foster @Dely

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC kin

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir rol sonrası kaçtı, sonra :D? attı ve sonrası zaten ss'de mevcut. Neden ooc kin yapıyorlar bilmiyorum ama bir kuyruk acısı olduğu belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu ooc kinlerini şikayetlere de vuruyorlar, açık aramaktan sokaklarında rol yapamıyorlar. Oynat bakalım.

#1 - 09.07.2021 00:16
Öncelikle merhaba, geçenlerde dalmışım, internette geziniyordum. Oyuna döndüğümde bu manzara gibi karşılaştım. OOC kinim falan yok fakat yaptıkları rol çok saçma, kareleri atıyorum. Arkadaşların AFK bir adama yaptıkları rol saçma,Screenshotta bile hata var, ''motora üç kişi biner'' cevap bile vermiyorsam klavye başında değilimdir, OOC kinim yok, arkadaşın hatalarını yüzüne vurmam hoşuna gitmemiş sanırım. Arkadaşlar üstüne beni düşürmüş, role gelmemi bekliyorlar, açıkçası sinirlendim. O an olayın etkisiylede küçük bir miktar abartmış olabilirim.

Spoiler: GösterGizle

Brystal üyeleri tarafından yamyam gibi kovalanıyorum, üstüne kaçtım diye pmden ''?'' yazıyor, :D İşlerine gelmeyince çoğu böyle, kaç gündür bu arkadaşlar yüzünden rol bile yapamıyorum, mahallelerinden geçsem pmden sorun mu var? neden mi geçiyorsun? soruları alıyorum. Geçen gün yan karakterimle takılıyordum yine Brystalli arkadaşlar taciz rolüne girdi, DM attı.

Olay bunlardan ibaret günlerdir belki de aylardır dişimi sıkıyorum, yine de bir kusurum varsa özür dilerim. O an olan sinirimle arkadaşları üzecek laflar etmişim, dediğim gibi. AFK adamı dövüp üstüne role gelmesini etrafını sararak bekliyorlar, sinirlendim açıkçası.
« Son Düzenleme: 09.07.2021 00:31 Thomp »

#2 - 09.07.2021 00:44
Şikayetlere baktığımda yarısının hoover tarafından bize açılan şikayetler olduğunu görünce anlıyorum ki r19'dan r1'e kadar ooc kin besleniyor. Ortadaki ooc kin rahatlıkla gözüküyor. Sonuçlanabilir.

#3 - 09.07.2021 00:52
Şikayetlere baktığımda yarısının hoover tarafından bize açılan şikayetler olduğunu görünce anlıyorum ki r19'dan r1'e kadar ooc kin besleniyor. Ortadaki ooc kin rahatlıkla gözüküyor. Sonuçlanabilir.
OOC kinin bizim hepimizde olduğunu düşünüyorsan sizde de var dostum. Hayır AFK adamın üstüne yamyam gibi sekiz dokuz kişi çökerseniz o adam rolden de soğur Brims’ten de. Dostum bu rollere maruz kalmasam sana pmden öyle şeyler yazar mıyım sence, sen kimsin ki ben sana kinleneyim? Bir de o açıdan düşün, empati kur ve hatayı kendinde sorgula.
« Son Düzenleme: 09.07.2021 00:54 Thomp »

#4 - 09.07.2021 01:05
OOC kinin bizim hepimizde olduğunu düşünüyorsan sizde de var dostum. Hayır AFK adamın üstüne yamyam gibi sekiz dokuz kişi çökerseniz o adam rolden de soğur Brims’ten de. Dostum bu rollere maruz kalmasam sana pmden öyle şeyler yazar mıyım sence, sen kimsin ki ben sana kinleneyim? Bir de o açıdan düşün, empati kur ve hatayı kendinde sorgula.
Sen ss'i okumadın sanırım, bir daha oku derim. Ayrıca şöyle ki düşman bir set üyesisin. Sokakta duruyorsun eline çiçek verip sokağına mı bırakayım? Kusura bakma ama şeker febrikasında değilsin. Ben discordumda birisi birine laf atınca siliyorum, ooc kini mi tutucam birliğimde. Aynı şeyi sizin için söyleyemem çünkü yapmadığım bir şeyden suçlanıp tehdit edilip şikayet yağmuruna tutuldum, birliğim ile birlikte. Komik.

#5 - 09.07.2021 01:22
Sen ss'i okumadın sanırım, bir daha oku derim. Ayrıca şöyle ki düşman bir set üyesisin. Sokakta duruyorsun eline çiçek verip sokağına mı bırakayım? Kusura bakma ama şeker febrikasında değilsin. Ben discordumda birisi birine laf atınca siliyorum, ooc kini mi tutucam birliğimde. Aynı şeyi sizin için söyleyemem çünkü yapmadığım bir şeyden suçlanıp tehdit edilip şikayet yağmuruna tutuldum, birliğim ile birlikte. Komik.
Birliğine ne olduğu açıkçası umrumda bile değil kankacım, savaş falan bitti rakip set üyesi olayları tamamen ayak. Sana kin tutsaydım bunu pmden yazarak yapmazdım ayrıca. Birazcık empatiyle yaklaşırsan halimi anlarsın kankacım, gerekli savunmamı yaptım, karar bekleyelim.

#6 - 09.07.2021 01:29
Birliğine ne olduğu açıkçası umrumda bile değil kankacım, savaş falan bitti rakip set üyesi olayları tamamen ayak. Sana kin tutsaydım bunu pmden yazarak yapmazdım ayrıca. Birazcık empatiyle yaklaşırsan halimi anlarsın kankacım, gerekli savunmamı yaptım, karar bekleyelim.
Bir çeteyle savaşırsın ve hiç bir şey olmamış gibi devam edersin? Savaş bitmedi, Valachi tarafından durduruldu. Bilginize.

#7 - 09.07.2021 02:02
Şahitliğimi onaylıyorum, Idlewood gibi aktif bir bölgede afk bırakıp, etrafın sarıldığı zaman '/b' üzerinden "?,afkyım" gibi kelimeler dile getirmesi de ayrı bir garip. :garip:
Afk olduğunu anladığımızda zaten vurmalı/kırmalı bir role girmiyoruz, aksine bir kaç kişi etrafından çekiliyor, haraket ettiğinde ise tekrardan etrafını emote vererek sarıyoruz ve karakterini sıkıca tutuyoruz.

Sen, bu kalabalığa ve başkası tarafından tutulmana rağmen ne fear-rp yapıyorsun ne de role uyum sağlıyorsun, aksine /dene bile atmadan basit bir emote verip hiç gerçekçi olmayan bir şekilde ortamdan koşarak uzaklaşıyorsun. Düşman çetenin üyeleri etrafını sarmış durumda iken ortada hiçbir şey yokmuş gibi uzaklaşman, en ufak haraketinde bile, vurulma ihtimalin varken ne kadar gerçekçi? Bu olayı PG ve ya NON-RP sayabiliriz

Arkadaşın sadece bu cümlesinden bile ooc olarak kin tutup,İC savaştan dolayı OOC olarak aşağılaması da ironik  :garip:
« Son Düzenleme: 09.07.2021 03:50 Dely »

#8 - 13.07.2021 16:06
Selam,

karakter Ortak Nezaket sebebiyle ceza alacak.