Konu: Model dosyaları için yeni indirme sunucusu  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 08.07.2021 23:33
Biliyorsunuz, oyun içi model dosyaları çok yavaş yükleniyor. Manuel olarak rarlanıp 3. parti sitelere yüklenen model dosyaları bazen sıkıntı olabiliyor.  Her zaman güncel olmayabiliyor. Mesela 2 ay önce sitenizden indirdiğim model dosyalarının 300 tanesi temp dosyası olduğundan dolayı zorunlu olarak oyun içinden indirdim. 2 hafta önce indirdiğim model dosyalarında ise 100 tane eksikti. Ayrıca ana model dosyası her zaman güncellenmeyip yeniler ek rarlanıp yüklendiği için birleştirmek durumunda da kalıyoruz. 20 dakika falan AFK atmak zorunda kaldım. Oyun sunucusuna giriş yani pratik ve hızlı olmuyor. Oyun içinde yüksek hızlarla indirebilirsek Vice sunucusunun kalitesini bayağı arttırır.

Videoyu izlerseniz çok daha iyi anlayacaksınız. Video;

« Son Düzenleme: 08.07.2021 23:51 heast »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 08.07.2021 23:38
Biliyorsunuz, oyun içi model dosyaları çok yavaş yükleniyor. Manuel olarak rarlanıp 3. parti sitelere yüklenen model dosyaları bazen sıkıntı olabiliyor.  Her zaman güncel olmayabiliyor. Mesela 2 ay önce sitenizden indirdiğim model dosyalarının 300 tanesi temp dosyası olduğundan dolayı zorunlu olarak oyun içinden indirdim. 2 hafta önce indirdiğim model dosyalarında ise 100 tane eksikti. Ayrıca ana model dosyası her zaman güncellenmeyip yeniler ek rarlanıp yüklendiği için birleştirmek durumunda da kalıyoruz. 20 dakika falan AFK atmak zorunda kaldım. Oyun sunucusuna giriş yani pratik ve hızlı olmuyor. Oyun içinde yüksek hızlarla indirebilirsek Vice sunucusunun kalitesini bayağı arttırır.

Sunucu discordunda atılan duyuruları takip edersen zaten 2 ay veya 2 hafta önceden kalan cacheleri indirmezsin. Eğer takip edemiyorsan duyurular kısmından son atılan cache'i indirebilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 08.07.2021 23:46

Sunucu discordunda atılan duyuruları takip edersen zaten 2 ay veya 2 hafta önceden kalan cacheleri indirmezsin. Eğer takip edemiyorsan duyurular kısmından son atılan cache'i indirebilirsin.

Son yayınlanan cache dosyasını indirsen bile 100 dosya silinip tekrar inmeye başlıyor. Ayrıca bütün oyuncuların Discord sunucusuna katıldığını zannetmiyorum. Videosunu yükleyip atacağım birazdan. Daha anlaşılacaktır olay.
« Son Düzenleme: 08.07.2021 23:49 heast »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.07.2021 02:34
Şu anki sistemin yerinde olduğunu düşünüyorum, sadece ilk giriş yapanlar için oyun içi indirme hızı arttırılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 09.07.2021 19:38
Hızlı giriş için birden fazla kaynaktan upload gerçekleştiriliyor. Değişiklik düşünmüyoruz. İndirme konusunda sorun yaşarsanız Discord ticket sistemi veya forum teknik  destek üzerinden yardım alabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok