Konu: LaDorian Faywood RK ihlali [8.07.2021]  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2021 15:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaDorian Faywood @Mezarcı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Misterio' Kane Myers  @macro0001  Jezzy Cobb

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Reveng Kill ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma durumu oldu kişiyi bayıltmamıza rağmen RK'lı değilmiş gibi tekrar geldi ve AK-47 ile sıkmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
SAATE İYİ BAKIN!

ŞİMDİKİ SAATE İYİ BAKIN!

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler bana çok şüpheli geldi 5 level adam da AK ne gezer? Deagle'lar havada uçuşuyor, araştırılmasını talep ediyorum.

#1 - 08.07.2021 15:17
Merhabalar şikayette sanırım arrkadaş bana laf söylüyor 5 level olan benim. Bilen bilir yakın tarihte il legal birliklere 30 AK 30 DG sevkiyatı oldu ve birlikler bunu İC yollarla hooverdan satın aldım ic olarak aram iyi şahıslarla zaten. Ben bunda bir sorun göremedim bir sürü önceden oynayan arkadaşım vardı bana yardımcı oldular silah almamda ic para bakımından. (Kikya değildir şahıs bana laf söylemiş.)

#2 - 08.07.2021 15:22
Merhabalar şikayette sanırım arrkadaş bana laf söylüyor 5 level olan benim. Bilen bilir yakın tarihte il legal birliklere 30 AK 30 DG sevkiyatı oldu ve birlikler bunu İC yollarla hooverdan satın aldım ic olarak aram iyi şahıslarla zaten. Ben bunda bir sorun göremedim bir sürü önceden oynayan arkadaşım vardı bana yardımcı oldular silah almamda ic para bakımından. (Kikya değildir şahıs bana laf söylemiş.)
32 saatin var kardeşim benim?

#3 - 08.07.2021 15:23
Bak ben sana anlatamıyorum o Şikayet açtığın arkadaş varya hani Hoover ile arrası iyi arkadaşlarımda bana para ile silah aldı zor bir şey değil kankacım.

#4 - 13.07.2021 16:03
Merhaba,

karakter yasaklanacak.
« Son Düzenleme: 13.07.2021 16:25 Lia »