Konu: [07/07/2021 - Jules Saint] - Non Rp  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.07.2021 16:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jules Saint - Forum adını bulamadım maalesef.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [07/07/2021-16.08]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-Rp + Bunny

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısı evimi soyarken yakaladım, kovaladım yumruklayark düşürdüm, ayıldı benim onun kafasına ellerimle bastırmama ragmen emote vermeden kalkıp kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum + olarak aracımı da emotesiz çaldı beni araçtan atarak, onun ssini alamadım.

« Son Düzenleme: 08.07.2021 20:26 Sparkless »

#1 - 07.07.2021 17:55

#2 - 08.07.2021 18:27
Merhabalar, @Mehmett 'i bu sunucuya başlatan kişi olarak ve ona oyunu öğreten kişi olarak onun yerine gerekli açıklamaları yapıyorum.

Öncelikle @Sparkless , yaşanan tatsız olay adına özür dilerim. Kendisi roleplay ortamında henüz yeni bir oyuncu ve ona kuralları öğretmeye çalışıyorum. Kendisi hatalı bir davranış içerisinde bulunmuş. Ona bu yaptığı hatanın doğrusunu öğrettim, bir daha böyle bir olayda adının geçmeyeceğini düşünüyorum.

Haksız olduğu ortada, lakin yeni bir oyuncu olduğundan dolayı kendisine inisiyatif gösterilmesini rica ediyorum. Bu seferlik uyarıyla bu konu kapatılsın. Bir daha olmayacağını teminatını veririm. Şikayeti açan arkadaştan bu tatsız olaydan dolayı özür dilerim.

İyi forumlar. :)

#3 - 08.07.2021 18:40
@roosevelt in dediği gibi servera beni o başlattı rol çok fazla bilmiyorum yanlarında durarak rol öğrenmeye çalışıyorum özür diliyorum bu durumdan dolayı

#4 - 08.07.2021 20:24
Şahsı çok kez /pm üzerinden uyarmama rağmen beni kışkırtmaya devam etti ve uyardığım konularda beni rahatsız etmeye devam etti, sürekli beni motorumdan atıyor, yumrukluyor, üstelik emote vermiyor. Ceza almasını istiyorum.

#5 - 09.07.2021 07:13
Merhaba,

karakter Refuse RP kapsamında ceza alacak.