Konu: Miguel Fernando & Louis Sanchez  (Okunma sayısı 395 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.07.2021 12:41
Aynı arkadaşlar, 06.07.2021 tarihinin sabahında mahalleyi "2" kişi basıp bizi silah ile düşürdüler, aynı günün gecesi de OOC'den pm yoluyla seni birlikten attırırım tarzı bir tehditte bulundu, ooc tehdit suçundan da cezalandırılmasını istiyorum. Onaylı hood'u "2" kişi basmak ne büyük bir cesarettir, wow. (Kanıtlar spoilerde)

Spoiler: GösterGizle

#11 - 07.07.2021 12:45
Aynen kanka bizi sabah iki kişi vuruyorsunuz sonra da biz üç kişiydik diyorsunuz aynen kanka aynen, ihlal yok.  :vice:

#12 - 07.07.2021 14:01
Aynen kanka bizi sabah iki kişi vuruyorsunuz sonra da biz üç kişiydik diyorsunuz aynen kanka aynen, ihlal yok.  :vice:
olaya girmek istemem ama TL9C setini dün şikayeti açan karakter tek başına geldi ve bize atar falan yaptı. Hatta en düşük rütbede olmasına rağmen en yüksek üyelerimizin önünde mahallemize falan tükürdü. Bunun gerçekliğini hesaba katınca ne kadar saçma geliyor değil mi ?. Çok iki üçün hesabını yapmayın bence @spearly ler suçsuz gibi görünüyor. Sizin bize yaptıklarınızı size karşı yapılınca neden garip buluyorsunuz ki  :D

#13 - 07.07.2021 14:15
Merhaba,

Hahah, ikiyi geçin dört kişi olduğumuzu hatırlıyorum. Eğer iki kişi olduğumuza dair kanıtın varsa buraya sun, değerlendirilsin. Ayriyetten o PM konuşmamızın geçmişini de paylaşır mısınız rica etsem? Ah, paylaşmak istemezsiniz çünkü oradan da ceza yerdiniz. Eksik kanıt ile cezalandırılma isteyemezsiniz, tüm kanıtları başından sonuna kadar paylaşmanız gerekiyor. @MakeyJordan 'ın dediklerini de onaylıyorum, olayların başından sonuna kadar TL9C ile olan atışmalarınızın hepsinin hakkında haberdarım. Ceza yemesi gereken hem TL9C'a yapılan roller için hem de agresif roller için sizsiniz.

İyi forumlar.  :vays:

#14 - 07.07.2021 15:51
olaya girmek istemem ama TL9C setini dün şikayeti açan karakter tek başına geldi ve bize atar falan yaptı. Hatta en düşük rütbede olmasına rağmen en yüksek üyelerimizin önünde mahallemize falan tükürdü. Bunun gerçekliğini hesaba katınca ne kadar saçma geliyor değil mi ?. Çok iki üçün hesabını yapmayın bence @spearly ler suçsuz gibi görünüyor. Sizin bize yaptıklarınızı size karşı yapılınca neden garip buluyorsunuz ki  :D
Şikayettekiler konuşsun, seni eklemedim. Bu yüzden ricam ileti atma tamam mı? Savunmalarını bitti sayıyorum, kimse ileti atmazsa kirlilikte olmaz, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 07.07.2021 17:09 Thomp »

#15 - 07.07.2021 18:10
Şikayettekiler konuşsun, seni eklemedim. Bu yüzden ricam ileti atma tamam mı? Savunmalarını bitti sayıyorum, kimse ileti atmazsa kirlilikte olmaz, iyi forumlar.

Benim konuşup konuşmayacağıma sen mi karar vereceksin? Sadece gördüğümü ve fikrimi belirttim böyle tepki veriyorsan zaten haklıyımdır büyük ihtimal..

#16 - 07.07.2021 21:10
Arkadaşlarla konuştum, şikayeti çekmeye karar verdim.

#17 - 13.07.2021 16:49
Şikayet kapatıldı.