Konu: Miguel Fernando & Louis Sanchez  (Okunma sayısı 410 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.07.2021 03:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Efee  @spearly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Damian Layton - Arnold Nitzsch

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.07.2021 / 02:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Birlik kuralı ihlalleri / İllegal kuralı ihlali (Bu ihlalleri pek bilmiyorum, farklı da olabilir)

Alıntı
2.2) ÇATIŞMA
Onaylı bir bölgede çatışma başlatacaksanız, bölgenin sahibi olan oluşumdan daha kalabalık ve en az 3 kişi olmalısınız. Ayrıca onaylı bir bölgeyi günde en fazla BİR kez basabilirsiniz.
Çatışma esnasında sistemsel ölen kişiler, aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu sabah arkadaşlar yeni açtıkları birlikle direkt olarak hoodumuzdan iki kişiyi vurmuşlar, birisi Damian Layton bu yüzden şahit kişilere ekledim. Her neyse ondan sonra akşam 23:00 gibi gidip kan parası istedik, bize ateş açmaya çalıştılar fakat onlardan iki kişiyi düşürdük. Düşen bir kişi Miguel Fernandino karakteriydi. Sonrasında akşam şahıslar iki kişi hooda gelip kan parasını vereceklerini söylediler, fakat hoodda iki kişi olup daha tanıtımları bile olmayan birlik üyeleri bana ateş açtı. Karşılık bile vermedim, screenshot aldım. Şahıslar OOC olarak tanıdığım kişiler, fakat bu onlara şikayet açmamam gerektiği anlamına gelmez. Buradaki ihlal bir kişinin rklı olmasına rağmen bu baskında yer alması, ihlal olmasa bile yetersiz kişi olması. Tanıtımsız olmalarını, tanıtımı olmadan silahları alıp birilerine sıkmaları. Fear RP olayını geçtim. Onun dışında bir günlük süre dolmadan şahıslar yine baskın atıyor, bu da ayrı bir ihlal. Damian Layton adlı arkadaş gün aktifliğinde screenshot olarak atacaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 07.07.2021 04:22 Thomp »

#1 - 07.07.2021 03:49
Şahitliğimi onaylıyorum, şans eseri oradan geçiyordum.

#2 - 07.07.2021 04:01
Merhaba,

Sabah 15:00'da vurulan arkadaşlarınız karşısında savunmacı taraftık ve kişi sayımız 4 civarı idi, hood baskını söz konusu değil. Akşam 23:00'da kestiğiniz haraç sırasında da ateş eden biz değildik, yine siz ettiniz. Daha sonra seni vurmaya geldiğimizde de 3 kişiydik, Maurice_Burlay karakteri ( @babydawgz ) bunu doğrulayabilir. Herhangi bir ihlal söz konusu değil, teşekkürler.

(Ayriyetten Arnold_Nitzch karakteri olay esnasında oradan geçmiyor, Discord'tan çağırdığı bir arkadaşı. Videodan görüntülenebilir
&ab_channel=Efe )

İyi forumlar.

#3 - 07.07.2021 04:02
Merhaba,

Sabah 15:00'da vurulan arkadaşlarınız karşısında savunmacı taraftık ve kişi sayımız 4 civarı idi, hood baskını söz konusu değil. Akşam 23:00'da kestiğiniz haraç sırasında da ateş eden biz değildik, yine siz ettiniz. Daha sonra seni vurmaya geldiğimizde de 3 kişiydik, Maurice_Burlay karakteri ( @babydawgz ) bunu doğrulayabilir. Herhangi bir ihlal söz konusu değil, teşekkürler.

(Ayriyetten Arnold_Nitzch karakteri olay esnasında oradan geçmiyor, Discord'tan çağırdığı bir arkadaşı. Videodan görüntülenebilir
&ab_channel=Efe )

İyi forumlar.

Onaylıyorum.

#4 - 07.07.2021 04:07
@spearly 'nin dediği gibi herhangi bir ihlal söz konusu değil, videoda görüldüğü üzere sokakta 3 kişiyiz. Hood baskını için gerekli olan kişi sayısını tamamlıyoruz, ayrıca bir günde iki kere hood baskını söz konusu değil. Sabah gerçekleşen olayda savunmacı taraf bizim tarafımız. ;)

#5 - 07.07.2021 04:10
İlk ss'te arkadaşın discord üzerinden çağırıldığını düşünüyorum, hem ccmy atmış hem de olay esnasında etrafta bulunmuyor. @spearly videolu kanıtı zaten sundu.

#6 - 07.07.2021 04:11
@spearly 'nin dediği gibi herhangi bir ihlal söz konusu değil, videoda görüldüğü üzere sokakta 3 kişiyiz. Hood baskını için gerekli olan kişi sayısını tamamlıyoruz, ayrıca bir günde iki kere hood baskını söz konusu değil. Sabah gerçekleşen olayda savunmacı taraf bizim tarafımız. ;)
Sokak baskını sadece bir kişi silahla atıyor, ayrıca Arnold adlı şahısla mix yapmadık, buna dair bir kanıtınızda eminim ki yok. Baskın rolünüz için hepinizde silah olması gerektiğini düşünüyorum, rklı adamın put gibi sırf baskında kişi yetersizliği olsun diye bekletildiğini de biliyorum, sıyrılmaya çalışma metecim. İhlalin de videosunu yapan ilk kişiler olabilirsiniz dç.hömdç.fmhd, vurulup rklı iken baskına gideni ilk defa görüyorum vurulmanı bu kadar içerlemeseydin keşke  :D.
« Son Düzenleme: 07.07.2021 04:23 Thomp »

#7 - 07.07.2021 04:25
Merhaba,

Olay hood baskını bile değil, ben senin ile konuşur iken Luis_Sanchez size sıktı. Ben herhangi bir saldırı faaliyetinde bulunmadığım için RK kartını maalesef ki kullanamıyorsun turancım. İhlal olsa emin ol videosunu yapmazdık. Discord üzerinden bunun sana ne kadar ihlal olmadığını kanıtlar üzerinden anlatsam da anlamayıp veya anlamak istemeyip aynı şeyleri geveleyip durdun. Kafandan kurguladığın şeyleri buraya dökmeni tavsiye etmem turan.  :)

İyi forumlar.

#8 - 07.07.2021 04:27
Merhaba,

Olay hood baskını bile değil, ben senin ile konuşur iken Luis_Sanchez size sıktı. Ben herhangi bir saldırı faaliyetinde bulunmadığım için RK kartını maalesef ki kullanamıyorsun turancım. İhlal olsa emin ol videosunu yapmazdık. Discord üzerinden bunun sana ne kadar ihlal olmadığını kanıtlar üzerinden anlatsam da anlamayıp veya anlamak istemeyip aynı şeyleri geveleyip durdun. Kafandan kurguladığın şeyleri buraya dökmeni tavsiye etmem turan.  :)

İyi forumlar.
Hah bak kendi ağızınla söylüyorsun, saldırı faaliyetinde bulunamadığın için baskın diye bir olaya dahil değilsin, hood bölgesindesin, fear yapmak zorundasın. Oradaki silahlı tek kişi bana ateş edemez yani öyle bir olay yok canım benim.
« Son Düzenleme: 07.07.2021 04:32 Thomp »

#9 - 07.07.2021 12:39
Merhaba,

Aynı şeyleri tekrar, tekrar, tekrar, tekrar söylüyorsun turancım. Bahsettiğin gibi bir kişi değiliz, üç kişiyiz. Kurallarda "eli silahlı 3 kişi" demiyor, "3 kişi" diyor. Daha fazla yazmayacağım, admin kararı bekliyorum.

İyi forumlar.