Şimdi gelelim konumuza öncelikle DM konusundan başlyorum. Paul Pernazzi karakteri ile bir kaza yapıyoruz, önümüze kırıp motorumuza çarpıyor ve hastanenin önüne gidiyor sonra orada gidiyoruz, gittiğimiz de ise tekrar hastaneden çıkarken çarpıyor. Bu yüzden kişi ile aramızda küfürlü bir konuşma dönüyor, konuşmanın sonuna doğru Paul Pernazzi karakterinin hastanenin önüde dediği cümle şu "Sizi mermi manyağı veya mermi yağmuruna tutarım." tarzında bir cümle kuruyor. elimizde SS'li bir kanıt yok ama loglardan kontrol edilebilir, zaten her şey gözücektir. Sonrasında bizde yap diyoruz ve kişi bizi takiplemeye başlıyor, Market caddesine kadar takipliyor ve bizi çağırıyor bizde peşinden gidiyoruz. Hood'un içine girip bir premier ve içinde üç kişi olarak çıkıp bizi kovalamaya başlıyorlar ve bizde kaçıyoruz. Aradan çok geçmeden tekrar oranın yakınına gidiyoruz ve aracın içinde olan kişilerden Lucas Pernazzi karakteri araçtan iniyor ve yanında olan Paul Pernazzi aynı şu emote'yi verip ondan önce bize ateş açıyor, "silahını çeker." yine loglardan kontrol edilebilir ve lütfen edilsin de ayrıca kendi düşüncemi söylüyorum o rolde mix yaptıklarını düşünüyorum, o sıra da IC olarak rolledeki diğer karakterler olaydan haberdar ve bilgilendirilmişler mi lütfen bakılsın.Her neyse sonra dediğim ateş açtıktan sonra Lucas Pernazzi karakteri Christina Delores karakterinin üstüne koşmaya başlıyor ve haliyle yanındaki kişi ateş açtığı için ona sıkacağını sanıyor ve önce davranıp ateş açıyor, DM konusu için diyeceklerim bu kadar. Diğer konuya gelelim, agresif rol açıklamasını zaten en başta yapmştım. "Hood bölgesinde agresif rol, non rp ve fear rp kural ihlalleri." Bir Hood bölgesinin içinde değilken denmiş sözleri yanınızdan geçerken SS almışsınız, çünkü orada turluyorduk o konuşma siz hood'un içinde biz hood'un dışında karşı yoldayken olmuş bir konuşma. SS'e baktığımda herhangi bir nonrp görmüyorum, eğer non-rp yaptığımıza dair kanıtın varsa at. Son olarak" OOC kinlerinin belli olduğu ve ufak bir trafik kavgasından sürtüşmeyle DM atmalarına sebepsiz rolleri." kanka şikayetlerinden artık kimin ooc kin yaptığı ortada sizinle normal role bile girmiyoruz. Girdiğimiz de ise yine her zaman ilk sıkan siz oluyorsunuz ve şikayeti açan da ayrıca seninle bir defa bile rol yapmadım, neden rol yaptığım insanlar şikayet açmıyor da her şeyi sen bize karşı açıyorsun? Şikayetle alakası olmayıp ve yorum yapan kişilerin uyarılmasını istiyorum, onlara bir açıklama bile yapmıyorum. Eğer rahatsız oluyorlarsa şikayet oluşturabilirler. Son kez bir daha diyorum, bütün rolün baştan sona loglardan kontrol edilmesini rica ediyorum, sonra gerekli kararı adminler verir. Daha da fazla açıklama yapıp, tartışmaya girmeyeceğim. Sonuçlanabilir, iyi roller. Oyun oynuyoruz kankalar, keyfini çıkarın.