elam. Açılmak için açılmış şikayetlerin üçüncüsü, artık gerçekten sıkıldım. Bundan dolayı kısaca özetleyeceğim, zaten durum belirgin.
Prison rolünden sonra adminler sağolsun Idlewood birliğini Idlewood'daki spawn noktasına yolladılar, bu sayede ViceMall'dan dönmek için uğraşmamıza gerek kalmadı. Eğer Crenshaw'da da spawn noktası olsaydı, sizi de aynı şekilde gönderirlerdi. Yani "sana mı özel yaptılar" diyen dostum, kısaca sana da cevap vermiş olayım. Yanlışın var, herkes ViceMall'a ışınladı. Yetkililer kıyafetlere karışmadı zaten, oyuncular kendisi bincodan değiştiriyordu. Bunu sana özel mi yaptılar? :DD
Prison'dan sonra, adminlerin prison çıkışı verdikleri skinle (şikayet ettiğin skin) oyundan çıktım. Oyuna girdiğimde Binco'dan yeni kıyafet alacaktım, sonrasında çatışma başladı. Çatışmanın başında yoktum zaten, başladıktan sonra dahil oldum ve AK'yi de üstüme alarak çatışma bölgesine gittim. "Evet, kıyafet değiştirmeye elinde AK-47 ve Deagle ile gidiyorsun, süper mantık. thumbsup" denecek bir kısım yok yani. Durum gayet belli.
Ek olarak, bahsettiğin avantaj sağlıyor dediğin hızlı sağa-sola dönebilen ped klasik maccer üstüne kurulu her skinde var. Amacım üstünlük olsa siyahi mayolu skini alırdım. Aynı durum onda da var zaten, ve yasak falan da değil. Adminler prison çıkışında verdiğine göre, bu skini giymek de yasak değil. Sağladığı ufacık hızlılığı sağlayan bir ton skin var, neden prison çıkışı saklayıp çatışmada kullanayım?
Yani özetle, sağladığım bir avantaj falan da yok, abuse'lanan bir bug da yok. Açmak için şikayet açmayalım arkadaşlar, rica ediyorum. Keyifli ve kinsiz forumlar. 
Söylediğin şeylere teker teker cevap vereyim.
Boş şikayet vs. demişsin, yüzümüze discorddan ordan burdan gülüp, ticketten birilerini banlatmaya çalışan biz miydik? Tabii doğru, her şeyi siz yapabilirsiniz, biz yapınca açılmak için açılmış şikayet, boş şikayet vb. Haklısın.
Ben sana kullandığın skinin yasak olduğunu söyledim mi? Daha şikayeti doğru düzgün okumamışsın, bence burdan şikayeti neden açtığımı bilip bilmeden alttan laf sokmak yerine, gidip tekrar oku. Oku bakalım, sana "kullandığın skin yasak" demiş miyim. Videoda kullanılan skinin ten rengi beyaz, ya Keywon_Dillard'n ten rengi ne? Siyah. Hiçbir kişi ten rengini değiştiremez realde, yaptığın apaçık PG.
Bu arada, siyahi skinlerde maccer tarzında avantaj sağlayacak skinler yok, kimi kandırıyorsun? O dediğin mayolu çıplak siyahi skini maccer kemiğine ait bir skin değil.
Bir de, kıyafet değiştirmeye gittiğini söylemişsin. Güzel dostum, sen uyuşturucu içip mi kıyafet almaya gidersin? Ya da aracında tüm silahlarını taşıyıp mı? Mis gibi deponuz var, oraya tüfeğini koyamıyor musun? Uyuşturucu içmişsin, maccer kemiği olan skini almışsın, beyaz olduğunu saklamak için de kask takmışsın. Bu olayın özeti kesinlikle bu.
Keyifli ve kinsiz forumlar? Bunun önceki iletide cevabını almıştın zaten, tekrar cevap vermeyeceğim.
Yetkili kararını bekleyelim.