Konu: Durduk yere bana saldırması vee hiçbirşey dememesi.  (Okunma sayısı 322 defa)

#0 - 05.07.2021 22:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Astrid_Rudenko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Blanco_Nigran

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.07.2021 22:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Durduk yere bana saldırdı ooc olarak yazdım dinlemedi.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Truckerdan görev aldım gidiyordum. Geri dönüş yolunda crash yedim. Tekrar oyuna girdim taksi çağırdım. taksi geldi taksiye bindim taksi yok oldu taksi sahibi bana saldırdı ben ona vurmadım full o bana vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ScreenShot var https://www.hizliresim.com/m071px0 başka kanıt alamadım

Ek açıklamalar(varsa): Oyun oynarken takla atıp hiçbirşey olmamış gibi devam edenleri takmıyorum ama bu olan sinirimi bozdu.

#1 - 09.07.2021 07:09
@gangal58 Lütfen savunmanızı yapın. Ek olarak @Blancon0 daha detaylı ekran görüntüleri göndermelisiniz.

#2 - 09.07.2021 18:09
saldırırken 1 tane alabildim okadar

#3 - 10.07.2021 13:55
Öncelikle selamlar, kişinin forum adını etiketlemediğiniz için bu şikayeti görmesi pek mümkün değil, kişinin forum adını yardımcı olmak amacıyla buraya etiketleyorum, iyi forumlar. @gangal58   :sampanya: :vice:

#4 - 10.07.2021 17:10
Öncelikle iyi günler burda kesinlikle Brawl yapmamaktayım şahsın attığı ekran görüntüsündede görebileceğiniz gibi ben taksi yaparken şahısı müşterim olarak almak için gittiğimde şahıs F tuşuna basıp beni taksiden atıp taksimetrede açık olduğu için taksinin yok olmasına neden oldu role giricekken şahıs bir anda kaçmaya başladı bende onu kovaladım ve rolü izinsiz b cahetten bölerek kendisi kural ihlali yaptı diyeceklerim bu kadar iyi forumlar.

#5 - 11.07.2021 21:31
Yetersiz kanıt. Elinize daha farklı ekran görüntüleri geçerse tekrardan şikayet oluşturabilirsiniz.