Konu: Javon_Vondell - Car Jack  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 05.07.2021 19:15

[/img]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javon_Vondell @şempanzecelil

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.07.2021, 20:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba Idlewood'un içinden geçiyordum, rolde karakterimin arkadaşını görüp duraksadım ardından Javon_Vondell gelip CJ attı ve beni pizzaya kadar motorun üstünde sürükledi. Pm'den neden CJ attın diye yazdığımda yürümeye üşendim yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Idlewood'un içinden geçiyorum ve küçük duraksıyorum, o sırada Javon_Vondell karakteri gelip Car Jack atıyor ve motorun üstünde beni pizzaya kadar sürüklüyor, neden cj attın yazdığımda ise yürümeye üşendim diye saçma bir cevap alıyorum suçunu açık ve net kabul edip birde alay ediyor aynı zamanda arkadaş yüzünden pizzada savaşta olduğumuz birlik üyeleri tarafından yakalanıp vuruluyorum boşu boşuna rk oluyorum kesinlikle ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 05.07.2021 19:28
Yazmaya üşeniyorum...

#2 - 07.07.2021 16:13
Yetkili kararı bekliyoruz.

#3 - 09.07.2021 06:35
Merhaba,

karakter ceza alacak.