Konu: [05.07.2021 - Dalvin_Barnes / LeMaun Orde / Trenton Worrell] Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 449 defa)

#0 - 05.07.2021 18:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dalvin Barnes @zeal / LeMaun Orde @H4CUFFED / Trenton Worrell @ozmo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Diana Dariusdottir @BenMert

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.07.2021 / 18.03-18.06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.

GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

41- ) Meslek Araçları Kullanımı
Meslek araçları yalnızca meslek araçlarının rotasyonları dahilinde kullanılabilir. Meslek araçları herhangi bir sebeple kişisel amaçlar adına kullanılamaz.

RETARDED RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bölgede bana ait olan bir kumarhane var, bisikletim ile kumarhanem için reklam vermeye gidecektim. Kurye mesleğine ait olan, pizzacı motoru kullanan üç kişiyi gördüm. Bir motorcu kız karakterin etrafını sarmışlar, olayı merak ederek kişilerin yanına gittim. Kişiler pizzacı motorları ile motorcu kız karakterin ilerlemesini engelliyorlardı. Motorları ile yaptıkları şey, bir ihlal değildir fakat yaptıkları rol hem realistik değil hemde rahatsız edici. Ek olarak, meslek araçlarını amacı dışında kullanmakta yasak. Motorcu kız karakteri yöneten kişiye, rolden rahatsız olup olmadığını sorduğumda bana rahatsız olduğunu belirtti. Kendisini de şikayete şahit olarak ekledim, ekleyecekleri varsa ekleyecektir. Kanıtları, yetkililerin işinin kolaylaşması adına sıralı şekilde aşağı kısıma spoiler içinde bırakıyorum. Pizzacı motoru kullanan kişilerden biriyle pm üzerinden olan diyaloğum da aşağıda mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Onay gerektiren roller, Trolling ve Retarded RP kapsamında kişilerin cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 05.07.2021 18:42
Düşük seviyesin, ahbap. Dışarıya çıkman gerekiyor, tüm günün burada toxiclik yapmak ile bitiyor. Kendini harcıyorsun. Açık arayışın çok belli. Kuryelik yapan kişileri tanımıyorum, kendi adıma savunmam yok. Hatalı tarafım varsa, ceza yiyebilirim.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 05.07.2021 18:43
@H4CUFFED knk fearwendin ekibindensin trollü bırak ya da ban ya anladık kuyruk acını

#3 - 05.07.2021 18:47
Düşük seviyesin, ahbap. Dışarıya çıkman gerekiyor, tüm günün burada toxiclik yapmak ile bitiyor. Kendini harcıyorsun. Açık arayışın çok belli. Kuryelik yapan kişileri tanımıyorum, kendi adıma savunmam yok. Hatalı tarafım varsa, ceza yiyebilirim.
Senin ahbabın değilim, düşük seviyemin olup olmadığına sen dahil kimse hüküm veremez. 44 level oyuncuyum, platformda uzun süredir bulunuyorum. Ben miymişim toxiclik yapan ve açık arayan? Kendimi harcıyorum, aynen. Savunman için teşekkürler... Demek isterdim fakat yazdığın şey savunma değil, bir hakaret.

#4 - 05.07.2021 18:47
@H4CUFFED knk fearwendin ekibindensin trollü bırak ya da ban ya anladık kuyruk acını
Git ve şikayet aç kimse umrumda değil. fearwend dediğin çocuk, on iki yaşında ve kendini bir şey zanneden küçük çocuk. Yaptığın kültürü bile bilmiyorsun. Dün seni rolde fazla eziklediğim için, böyle yapıyorsun. Kötüsün kanka, fazlasıyla. Discorddan yaz ve sana ağız yapısını öğretebilirim, yaptığın kültürü falan. H4NDCUFFED#5252  @ryuweon31
« Son Düzenleme: 05.07.2021 18:50 H4CUFFED »

#5 - 05.07.2021 18:48
Senin ahbabın değilim, düşük seviyemin olup olmadığına sen dahil kimse hüküm veremez. 44 level 4oyuncuyum, platformda uzun süredir bulunuyorum. Ben miymişim toxiclik yapan ve açık arayan? Kendimi harcıyorum, aynen. Savunman için teşekkürler... Demek isterdim fakat yazdığın şey savunma değil, bir hakaret.
44 levelsin diye dışarı çık dedim zaten. Düşük seviyesin, görüşmek üzere. Rolde eziklediğim rYuWeOn31 adlı kişi 43 level aynı laflar onun için de geçerli.
« Son Düzenleme: 05.07.2021 18:58 H4CUFFED »

#6 - 05.07.2021 18:50
 :-\ Öncelikle neden şikayet yediğimi bilmiyorum, benim kuryecilik yapıp yapmadığımı bilemezsin ve buna sen karar veremezsin. Herhangi bir rol dışı bir hareket yapmadım, senin burada açtığın şikayeti mantıksız buldum açıkcası. Orada kızı taciz etmiyorum veyahut herhangi bir role dahi girmiyorum, arkadaşlarım ile birlikte görev dağılımı şeklinde ortak bir noktada buluşup rol yapıp kuryecilik yapıyorum. Yani şikayetin açıkcası mantıklı veya olanaklı bir yanını görmedim. Görevlilerin kararına bırakıyorum, iyi forumlar.

#7 - 05.07.2021 18:53
kararı sayın yetkililere bırakıyorum, bye.  :-X

#8 - 05.07.2021 18:54

Hiç bir şekilde şikayette bir yerin yok fakat buraya şikayete yorum yapıyorsun, şikayetle alakan yok dostum. Forum uyarısı talep ediyorum, iyi forumlar diliyorum.
Eğer bir şikayet açacaksan, kendin oluşturmanı tavsiye ederim. Başkalarının şikayetine yanıt atacağına, kendi şikayetini oluşturursan senin için daha faydalı olur.
« Son Düzenleme: 05.07.2021 18:56 zeal »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#9 - 05.07.2021 19:08
yaptığın şeyleri buraya attım, uyarı yersem de bir şey demem dün gece yaptığın trolleri herkes gördü @Khanex @Unruhen @emirun @METEHAN