Merhaba, şikayette yanlış anlaşılan bir kısım bulunuyor. Bunun için
@MoressaTheGreat yerine ben dolduracağım. Onaylı bir skin yapımcısı olmamla beraber kendisinden onaylı olarak buraya yazılarımı dökeceğim;
İlk şikayetten pek de umduğunuz bir cevabı almamış olsanız gerek ki kişi isim değişikliği attığında tekrar şikayeti gündem konusu haline getirmişsiniz, oysa ki Nyarko gereken cevabı ilk şikayete olması gereken yanıtı yazmıştı. Skinin bodysinden tutun, diğer texturelerine kadar her şeyin rel olduğunu, sağda solda arayıp bulursanız aynılarını veya benzerlerini bulacağınızın garantisini verebilirim.
İlk şikayete dönelim, skinin rel olmadığını belirtmişsiniz. Fabrodo ve Sberia tarafından yapılıp, hiçbir yerde REL olmadığının görüntüsünü vermişsiniz. Bodynin her yerde dolandığını ve rel olduğunu kendi ağzıyla Fabrodo kullanıcısı veriyor.
Bu konumda bodyden yırttığımızı düşünüyorum.
Texturelerin bir kısmına gelelim. Aynı şekilde textureler de herkese açık olarak paylaşılan, VK sitesinin bitki örtüsü olan texturelerdir. Bunların kırmızıya, maviye, bordoya, eflatun veya farklı bir renge boyanması, skinin texturesinin tamamen size ait olduğunu göstermiyor. Ki aşağıdaki görselde atacağım, sizin kendi ağzınızla kendim yaptım dediğiniz texturenin aynısının bir benzerini üstünkörü, öylesine çalışmam sonucunda çıkarttığım
kendi yaptığım textureyi görebilirsiniz.
Sizin yaptığınız;
Benim yaptığım;
Diğer bir hususa gelecek olursak, yukarıda attığınız ''paultakim.txd - paultakim.dff'' isimli dosyaları bir diğer arkadaşım skini kullanan kişinin kendisinden temin etmiş olup bana ulaştırdı, bundan mütevellit pek bir sorun veya kusur olduğunun olmadığı düşüncesindeyim. Bunları da aşağıya ekliyorum.
Her şey başlıca fiyasko olmasına rağmen bundan dolayı halen daha ikinci şikayeti açıp insanda zevk bırakmadığınız için tekrardan teşekkür ediyorum. Uğraşmamız gereken daha gerçekçi şeyler olduğundan dolayı bu tarz boş şikayetlerle kafa yormak gerçekten bizi derinden üzüyor. Bundan dolayı sizden tek bir ricam var. Zaten kabul edilmiş, uyarısı verilmiş bir model şikayetini tekrar açıp farklı adminlerden de cevap almak istiyorsunuz, ki bu çok yanlış. Burada hepimiz aynı oyunu oynuyor, aynı rollere katılıyoruz. Devamında bir şikayet açmamanızı isteyeceğim. Şikayeti ister kapatabilir, ister aynı cevabı Nyarko'dan alabilirsiniz. Ancak bu şikayetin uzamaması taraftarıyım, esen kalın.
Dipnot: Bu şikayete yazdığım yanıtın yanlış lanse edilmesini istemem, ben de onaylı skin yapımcısıyım ve bazı şeyleri netliğe kavuşturmam gerekiyordu. @MoressaTheGreat arkadaşıma bu konuda yardımcı olmak istedim, çünkü kendisi bu skini yapmadı, bilhassa farklı bir kullanıcıya yaptırdı ve olaydan muzdarip. Bundan mütevellit kendisini benim savunmam gerekti. Tekrardan görüşürüz, iyi forumlar.