Konu: 02.07.2021 Lamar Payne  (Okunma sayısı 563 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.07.2021 11:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @erdemortakaya Lamar Payne

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dwayne Cowailer @ErenOzsoy7 Jack Adams @temo24 Alina Mishenka @Leave Jane Sutton @Panzer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde belli oluyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde /q

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[ Olayın başlangıcı 23:40, biz saat 00:00'a kadar bekliyoruz.

Ek açıklamalar(varsa): Selam, günaydın. Olayı kısaca anlatacağım. Dün gece birçok KOD0 olayı yaşandı. Bu olaylar olduktan sonra saat 00:00 a yakın zamanda bu arkadaşları gördük. Buraya kadar internetinde herhangi bir problem yoktu. Olay yerine biz geldik, üst araması yapacağımız sırada bağlantısı koptu. Yaklaşık yirmi defa falan, hepsini ss alamadım. Buraya kadar da bir problem yok, ilk başta olabilir dedik ve bir süre daha bekledik. Daha sonra /b kanalında internetinde bir problem olduğunu söyledi. Bunu yazdı, daha sonra üst arama talebi ettim fakat bunu kabul etmedi. Büyük ihtimalle üstünde silah veya yüklü bir miktarda uyuşturucu vardı. Bunları korumak için böyle bir şey yaptı. Sonra tekrar bağlantısı koptu. Kasıtlı yaptığı oldukça bariz. Onu orada yaklaşık yirmi veya yirmi beş dakika bekledim, direkt olarak şikayet açmamak için. Gelmeyince olay yerinden ayrıldık ve bilgisayarı kapattım. Sabah şikayet açmak için profiline girdiğimde bir şey fark ettim. Ben oradan gittikten yaklaşık 10 dakika sonra oyuna girmiş, temiz olduğunu fark edince. İnternetin ben gidince mi düzeldi? Ceza almalı. Anlattıklarımı şahit olarak eklediğim kişilerde onaylayacaktır.

#1 - 03.07.2021 11:52
Düzenlendi, bir şahit daha eklendi. Savunmanı tek bir ileti içinde yazarsan sevinirim, fazla uzamaması adına.

#2 - 03.07.2021 11:56
Şahitliğimi onaylıyorum, kasten yaptığını düşünüyorum.

#3 - 03.07.2021 12:23
Tek iletide savunma yapacağım fakat evde değilim gerekli ssleri eve geçince atacağım, Gece Modemimin LAN kablosunu değiştirdikten sonra bağlantı sorunumu çözdüm zaten sonrasında olay yerinde bulunan bir dedektife pm attım Aynı şekilde role devam ettik, Rolüm yapıldı eve geçtiğim zaman gerekli ssleri atıcam ayrıca ekran kaydımı da aldım internetim kesildiğine dair fakat bağlantımı sağladıktan sonra rolümüz yapıldı role devam edildi fotoğrafları attıktan sonra yetkili kararı.

#4 - 03.07.2021 12:49
Role devam ettirilip ettirilmediği önemli değil, o an üstünde bir şey varsa bile alamadık. Temiz bir şekilde gidip teslim olmuş olabilirsin. Bundan emin olamayız. İncelenecektir zaten.

#5 - 03.07.2021 12:54
Teslim olmadım, oyuna girdiğim an yerimden kıpırdamadan pm attım atar atmaz geldiler zaten bana yani ben gidip teslim olmadım rol nasıl olacaksa o şekilde devam etti, Yaralıdaydım zaten.

#6 - 03.07.2021 13:24
Lamar'ın dediklerini doğruluyorum ancak, bağlantı kopmasının CODSMP'nin yardımıyla yaptığını düşünüyorum. Komut atamış olabilir. Çok şüpheli geldi, bağlantı kopmaları.
« Son Düzenleme: 03.07.2021 13:32 ErenOzsoy7 »

#7 - 03.07.2021 13:31
CodsMp kullanmıyorum oyun dosyalarım Samp Addons 2.5 ile çalışıyor.

#8 - 03.07.2021 13:51
Ne olur ne olmaz, logların incelenmesini talep ediyoruz. Eğer inceletiliyorsa. Dostum senden şüphe duymamızın sebebi neredeyse sekiz kere bağlantın koptu. CODSMP'de bağlantı koparma komutu var, bunu arkadaşlarım söylemişti. O yüzden logların incelenmesini talep ediyoruz. ((Benim bildiğim bağlantı kopmaları biraz daha uzun sürerdi, seninki üç saniye filan sürdü.))
« Son Düzenleme: 03.07.2021 13:53 ErenOzsoy7 »

#9 - 03.07.2021 13:59
Sana güvenmememin  en büyük sebebi aynı olayı bir kere daha yaşadık. Orada da yerde yatıyordun, biz gelince /q attın. O olay ilgili görüntüde burada.