Konu: [02.07.2021] Rakheem_Murray - Quavean Lovell  (Okunma sayısı 429 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.07.2021 18:09
Sana hit gelmemiş, ben sana mermi atmamışım. Hala neyi devam ettiriyorsun? Konu direk ve ya Comet mi, bug mu? Olanı söylüyorum ve yalanlıyorsun. "DM yedim" diyerek şikayet açmışsın, o halde sonuçlansın. Yönetici kararı, daha fazla ileti atmayacağım.
Bana hit gelip gelmemesi önemli değil ki, DM sadece silahla mı oluyor senin arkadaşının yetersiz sebeple üzerime atılması saldırması bile başlı başına bir DM zaten ayrıca hit gelmemiş olabilir benim düşüncem senin o silahı uyarı amaçlı değil doğrudan bana ateşlediğin yönündeydi yani silahı beni vurmak amacıyla ateşledin ama Comet, direk yüzünden mermiler bana gelmedi ayrıyeten zaten orada üç kişisiniz ben tekim, arkadaşın beni dövmeye başlıyor onun arkasında bir diğer siyahi karakter var senin yanlarında beni dövüyorlar reaksiyon bile vermedim zaten sersemlemekten doğrulamadım, senin uyarı ateşi amaçlı silah çekmende ki amaç ne? Çok fazlasıyla saçma yani anlatabiliyor muyum o silahı bana ateşlediğinde beni vurmak için ateşlediğine eminim, uyarı falan değildi yani her neyse son yorumumdur.
Yönetici kararı.

#11 - 05.07.2021 07:32
Kankacım aynı birlikteyiz diye savunmuyorum ama sen tam düşmeden saliseler önce dediğin ve yollamış olduğun ekran görüntüsünde tekrardan ateş ediyor, direğe gelen merminin partiküllerini zaten görebilirsin, tam sıkarken almışsın ekran görüntüsünü iyi forumlar.

#12 - 05.07.2021 07:45
Kankacım aynı birlikteyiz diye savunmuyorum ama sen tam düşmeden saliseler önce dediğin ve yollamış olduğun ekran görüntüsünde tekrardan ateş ediyor, direğe gelen merminin partiküllerini zaten görebilirsin, tam sıkarken almışsın ekran görüntüsünü iyi forumlar.
Merminin partikülü direğe değil Comet'e geliyor, dikkatli incelersen sevinirim. Attığım fotoğraflarda zaten oldukça açık ortada kırılan bir direk yok ortada yalan var daha fazla yorum atmanın da bir lüzümu yok, yönetici kararı.

#13 - 05.07.2021 08:12
Partikül Coment'de değil dostum GTA:SA'da ki neredeyse tüm çevredeki eşyaların hitboxları normal göründüğünden büyüktür bu yüzden biraz geriden geliyor senin ekran görüntünde ise partikül araçta olarak gözükmüş halbuki direğe sıktığı için öyle görünüyor. Araca mermi gitmemiş, nişan aldığı yeride zaten görebilirsin.

#14 - 05.07.2021 12:10
Partikül Coment'de değil dostum GTA:SA'da ki neredeyse tüm çevredeki eşyaların hitboxları normal göründüğünden büyüktür bu yüzden biraz geriden geliyor senin ekran görüntünde ise partikül araçta olarak gözükmüş halbuki direğe sıktığı için öyle görünüyor. Araca mermi gitmemiş, nişan aldığı yeride zaten görebilirsin.
Hadi ya ciddi misin? Objelerin hitboxu birbirinden farklı mıymış, büyük müymüş? Ben bu oyunu 2009'dan beri oynuyorum bunları bana değil arkadaşlarına anlat, ayrıca adın konuda geçmiyor mümkünse daha fazla da yazma, yukarıda direğe gelen partiküllerü görebileceğimi söylüyorsun yine aşağıdaki bir yorumunda partikülün araçta olarak gözüktüğünü aslında direkte olduğunu söylüyorsun, burada tutarsızlık var yani. Objelerin hitboxu büyük ve oyun bende geriden geliyo öyle mi d:?
&ab_channel=MahmutTap%C5%9F%C4%B1k
« Son Düzenleme: 05.07.2021 12:11 Alihan45 »

#15 - 13.07.2021 17:25
Merhaba,

savunma yeterli bulundu.