Konu: [29.06.2021] Richard Abruzzi  (Okunma sayısı 612 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2021 18:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Abruzzi @ORGANIZE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @poison the taliban

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sobeit, Aimbot & Gamespeed

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi günler, East Beach bulvarına saldırıldı ve karşılıklı bir savaş yaşandı. Kişilerden yaklaşık olarak 7-8 kişiyi vurdum. Richard Abruzzi'nin üstüne koştum fakat ortada bir saçmalığın olduğu netti. Kişinin sağ-sol yapma hızı ve ateş etme hızı olağanüstü. Lagı yok, lagı olsa bana attığı mermiler işlemez yada geç işler. Arkadaşımızın attığı tüm mermiler saniyesinde işliyor, ben 2.mermiyi atmak için hazırlanırken &oyunun fiziklerinin el verdiği maksimum hıza uyarken arkadaşımız 3 mermi atmış oluyordu. Sağa sola giderken ikimizin arasındaki hız farkıda bariz, kişinin hile kullandığı çok net. Boş şikayet açmamak için neredeyse otuz kişinin fikrini aldım, herkes aynı görüş içerisinde. Videoyu hızlandırmadım/default bıraktım, kronometreyi de ekledim. 2 saniyede 3 mermi atıyor, hepsi aynı bölgelere geliyor ve hiç ıskası bile yok. Gerekenin yapılacağından şüphem yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 01.07.2021 20:18
öncelikle selamlar, olası bir lag veya ifp'den kaynaklı mı bilmiyorum açıkçası. hiçbir şekilde hile kullanmıyorum, incelenebilir.
şu sırada zaten ıskalıyorum, aimbotta bu durum gerçekleşiyor mu bilmiyorum. o sırada yüksek fps aldığım görülebilir. çatışmaya etkisi var mı onu da bilmiyorum.

çatışma sırasında aldığım ssler de bunlar.
Spoiler: GösterGizle

ıskalamamı dile getirmişsin, önümde kale gibi dikiliyorsun. 2 saniyede 3 mermi attığımı söylemişsin ama sende bu sırada 2 mermi atıyorsun ve üzerine hit yediğin halde 2 mermi atabiliyorsun, salise farkıyla ise 3.cü mermiyi atıyorum. videoda her şey bariz gözüküyor. savunmam bu kadardır, oyun oynadığımızı unutmayalım.
« Son Düzenleme: 01.07.2021 20:39 ORGANIZE »

#2 - 01.07.2021 21:30
Normal şartlarda, oyunun fiziklerine göre o hızla A-D yapmanız mümkün değildir, lagınızın olduğunu iddia ediyorsanız da lagı olan bir insan o kadar hit tutturamaz, tuttursa bile geç işler yada hiç işlemez. Ben 2. mermiyi atarken sen 4.cü mermiyi atıyorsun. Ben duvar tarafından gelirken aimbotun duvara kilitleniyor, bu hilelerde olan bir şey hatta aimbot kullanan kişiler duvar kenarındaki kişileri vuramaz. Hareket hızınız ve ateş hızınız olağanüstü, bunu adminlerle beraber deneyebiliriz. Bu arada oyun olduğunu unutmuş taraf biz miyiz? Savaşı kaybetmeyi hazmedemeyerek sobeit ile tarayan birliğin mi? Gereksiz konuşmayalım, tarafımca başka bir ileti gönderilmeyecek. Hile kullandığınız bariz, yönetim ekibi de test ederse bunu anlayacaktır.
« Son Düzenleme: 01.07.2021 21:38 fletcher »

#3 - 01.07.2021 21:38
hasarlara bakıldığında kafa ve karına vurulmuş. yeni geliştirilen aimbot bu sanırım, sıkılınca bölge değiştiriyor. kafadan karına geçiyor.

sizi vurmak için hileye ihtiyaç yok, kontrol edilebilir.

#4 - 02.07.2021 03:37
tekrardan selam, dm veya movie serverlarına gidip videolu bir şekilde kanıt atacağımı kara kara düşünürken fletcher arkadaşımızın videosuna denk geldim.

0:13 ve 0:20 saniyelerine bakacak olursak aynı olay yaşanıyor, fletcher arkadaşımızın hile şikayetinde bunu belirtmeye çalıştığını varsaydım. karşı tarafa fırsat vermeden saniyede 3 hit atılabilir.

(video için teşekkürler)

#5 - 02.07.2021 03:51
tekrardan selam, dm veya movie serverlarına gidip videolu bir şekilde kanıt atacağımı kara kara düşünürken fletcher arkadaşımızın videosuna denk geldim.

0:13 ve 0:20 saniyelerine bakacak olursak aynı olay yaşanıyor, fletcher arkadaşımızın hile şikayetinde bunu belirtmeye çalıştığını varsaydım. karşı tarafa fırsat vermeden saniyede 3 hit atılabilir.

(video için teşekkürler)
Beni yanlış anlama, discord aracılığıyla ailevi değerlerime küfür edip engel dahi atsan bunu platforma dökmeyeceğim. Konuya döneceğim, attığın video ile yaşadığımız olayın gram alakası yok. Bariz bir şekilde gamespeed ile oynuyorsun, A-D hızın, ateş hızın olağanüstü seviyede. Pingin yada lagın yok, olsaydı mermilerin bu kadar hızlı, salisesinde işlemezdi. Konu fırsat vermeden hit atmak değil, ateş hızın. Ben iki mermi atana kadar, dört mermi ateşliyorsun. Bunu yaparken A-D ile neredeyse uçacak kadar hızlanman da cabası. Hileden anlayan bir admin bakarsa, her şeyi anlayacağını düşünüyorum. Başka ileti göndermeyeceğim, senden tek ricam şikayet için kin tutmayı bırak.

#6 - 02.07.2021 04:12
adını dahi işitmediğim hileleri kullanmakla yargılanıyorum. biraz garip gelmesi dışında yazdıkların için teşekkürler, admin kararı beklenebilir.

#7 - 02.07.2021 12:40
Ortada üstünlük söz konusu, yasaklanacak.