Konu: [30.06.2021 - Lamonte Houston, Reymond Houster] Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 227 defa)

#0 - 30.06.2021 19:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamonte Houston, Reymond Houster - @tinKydeucke @spawn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Helen Vallejos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

R20'ye aşağılayıcı rol

Hatalı emote kullanımı - /b bölme

NON-RP / MIX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, iyi forumlar. Aramızda bir çatışma döndü ve çatışma sonucunda Lamonte Houston karakteri yaralı konumunda düştü. Lamonte karakteri yaralı konumunda düştüğü an Reymon karakteri onun yanına gitti ve rolsüz bir şekilde direkt olarak /silahbirak /silahtut komutu ile silahını aldı. Muhtemelen o sırada sesli olarak dialog içerisindeydiler. Gelip ateş etmeye devam etti. Lamonte karakteri yaralı konumunda düştükten hemen hemen birkaç dakika sonra oldukça rahat bir şekilde motor sürdü. Reymond karakteri ile de aramızda bir çatışma gerçekleşti ve sonrasında " /me Segundo'nun yanağını okşar, Segundo'nun yanağını okşamaya devam eder. Konuş bana civciv!" gibi aşağılayıcı emoteler ve cümleler kullandı. Aynı zamanda Lamonte Houston karakteri /do kanalını amacı dışında, hatalı kullandı ve rol esnasında OOC bir şekilde rolü böldü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Lamonte Houston karakterinin vurulduğuna dair kanıt;
Spoiler: GösterGizle

Lamonte Houston ve  Reymond Houster karakterleri arasında ki MIX, NON-RP;

Lamonte Houston karakteri henüz yarım saat bile geçmeden motor sürüyor;

Reymond Houster karakteri R20'ye karşı aşağılayıcı rol;

Lamonte Houston karakteri hatalı emote kullanımı, /b bölme;

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 30.06.2021 20:02 rainb0w »

#1 - 30.06.2021 20:45
Başlıyalım mı?  ;) Gün içerisinde savunmamı yapacağım.

#2 - 30.06.2021 20:48
Vuruldun diye bu kadar içerlenmez be dayıcım, savunma gelecek

#3 - 30.06.2021 21:24
Lamonte Houston ve  Reymond Houster karakterleri arasında ki MIX, NON-RP;

Silah bir çatışmada Lamonte'nin silahı vardı, çatışma sırasında vuruldu ve yere düştü, bu video'da da net bir şekilde görülebilir. Segundo karakterinin gittiğini görünce direk Lamonte'nin yanına koştum, elinden silahını aldım, bunda herhangi bir mix söz konusu bile olamaz. Her şey rol ile gelişti.
Fotoğraf:

Reymond Houster karakteri R20'ye karşı aşağılayıcı rol;

Aşşağılama konusuna gelecek olursam, karakterim BPS setinin R19, Saygınlığı kazanmış, çete içinde tanınan ve korkulan bir siyahi karakter. Arkadaş aynı rolün benzerini bana karşı yaptı, buna "Saygı duydum" ve rolü devam ettirdim, herhangi bir şikayet açmadım, açma gereksiminde de bulunmadım.

Fotoğraf:

Kasparov ile herhangi bir rolümün olmamasına rağmen beni illegal rol yasağı olan "KASPAROV" birliğine götürüp, orada karkterimi aşşağılayıcı şeyler sergiledi. Rol bunun üzerine devam etti, Reymond karakteri Segundo karakterini düşürdü, yanağını okşadı. Aşşağılanıcak bir durum yok.

Lamonte Houston karakteri hatalı emote kullanımı, /b bölme;

Arkadaşımın niyeti burada kötüye kullanmak kesinlikle değildi. Sadece /do üzerinden soru sordu, karşılığını alamayınca hatırlatma yaptı. Böyle bir rolcü olduğunu bilseydi eminim yapmazdı. Sorulan soruya "+ şeklinde cevap verebilirdin, alttan alabilirdin. Ama sen kazanmaya oynadığın için, rol yapma gibi bir planının olmamasıyla birlikte kinlenmiş olmalısın bize.
Uyarma anlamında seninde, benimde görebileceğim şekilde yani /b üzerinden bizleri uyardı.

Lamonte Houston karakteri henüz yarım saat bile geçmeden motor sürüyor;

Lamonte karakteri /do komutu üzerinden durumunu belirtmiştir, dikkatli bir şekilde chat kısmını okusaydın görebilirdin, buna dair görüntüde atacağım.

Fotoğraf:

Değerli dostlarım ek olarak şunu eklemek istiyorum;

Arkadaşımızın canı burada 40 değil mi? Fotoğrafta net bir şekilde görüle bilir.

Nasıl oluyor da canı bir anda 130'a kadar çıkabiliyor? Çatışma esnasında mekanına girip bir şeyler yediğine dair kanıtlarım var. Şikayet geri çevrilmez ise bu konu hakkında şikayet açacağım. BPS çetesinin R19 rütbeli karakterini aşşağıladığına dairde görüntüler elimde mevcut.  :)
Devam ettirmek istersen her zaman burada olacağım.

#4 - 30.06.2021 21:33
Reymond karakteri ile de aramızda bir çatışma gerçekleşti ve sonrasında " /me Segundo'nun yanağını okşar, Segundo'nun yanağını okşamaya devam eder. Konuş bana civciv!" gibi aşağılayıcı emoteler ve cümleler kullandı denilmiş.

Latin bir karakterin Siyahi bir karaktere zenci demesi nasıl bir durum? Bunun hakkında da fotoğraflar bırakacağım. Yaptığın yada yapılan rolleri biraz araştırsaydın bunun hakkında bir bilgi sahibi olabilirdin. Sırf sana civciv demem zoruna gittiyse ve sen bunu ooc döküyorsan büyük bir problem var demektir.

#5 - 06.07.2021 17:02
Merhaba,

bu gibi durumlarda /pm komutunu kullanın. Savunma yeterli bulundu.