Konu: SAMP sayesinde kazanılan kaliteli dostluklar  (Okunma sayısı 10666 defa)

Mükemmel
3
100
9
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
xismetBK, Fregeor, hobbsj the king,
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Legitz, hobbsj the king, Victory, WulqueN, lonewolf97, Fregeor, bestgunslinger, van der godefroy,
Lethal,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#221 - 29.11.2022 20:30
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#222 - 30.11.2022 18:26
Şimdi öncelikle, Samp aleminde sadece iki sunucuda oynadım. Birisi burası biriside mağlum uzun yıllardır hizmet veren sunucudur. Aslında bakarsanız benim sampa başlama hikayem çok farklı bir gün Teamspeak'ta bir klanımız vardı yaklaşık 30 kişiydik ve içinden bir adam ismi şafaktı hiç unutmam samp diye bir şey oynuyordu oğlum ne yapıyorsun o nasıl bir oyun GTA'ın ne kadar gelişmiş bir versiyonu olabilir ki diye dalga geçtik. Samp'a başlamama sebep veren tek kişi bu arkadaştır açıkçası hayatıma ne kattı derseniz birazdan aşağıda şahıslarla beraber açıklayacağım.

Mağlum başladığım sunucuda yaklaşık 2 ay sivilde takılarak sürekli meslek yaptım bütün oyunu meslek kasmaktan ibaret zannediyordum. Daha sonrasında ''El Calavera'' birliğinde bu samp aleminin illegal kısmına giriş yapmış bulunuyorum.

Daha sonrasında çok saygı duyduğum ve sevdiğim Buğra abim vardır namı değer ''Brando'' onun Bragon_Macrae karakterine hayran birisi olarak Macrae birliğine girmiş bulundum. Orada hiç rol yapma konusunda bilgi sahibi olmadığım için açıkçası zevk alamadım yalan söylüyemem ama gerçekten çok sağlam samp tarihinde Irish Mob rollerini yapan adamdır kendisi ama kısa süre içerisinde Macrae birliğinden ayrılmış bulundum.
Spoiler: GösterGizle

Benim tam olarak Samp kariyerimi etkiliyen kısma geliyoruz, birliğe girme hikayem bile komik olmasına rağmen şöyle bir yol izliyoruz. Ben gidip italyan bir karakter açıyorum aslında bilgim olduğundan değil bakıyorum sunucuda hep italyanlar var bende italyan açayım zihniyetiyle bu yola giriyorum. Starfish köprüsünün altına yapılan kaçak bir yapı görüyorum kırmızı kırmızı, tam olarakta geldiğim yer ''VALACHİ'' birliği o mekanın bulunduğu yere gittiğimde iş aradığımı dile getirip bir şekilde o birliğe girmiş bulundum. Ama şunu söylemem gerekirse rol yapmayı nereden öğrendin sorusuna tek vereceğim cevap Valachi birliğidir, çünkü neden mi tam olarak ''ALTI (6)'' kere CK edildim. İnsan arsızlaşır ya bazen aslında ben orada tam olarak arsızlaşmıştım. Ama kafamda tek olan konu benim bu rol yapmayı öğreneceğim ve inandığım yolda devam edeceğimdir. Bu konuda İC'de bir gram dahi muhattap olmasada tam bir BOSS rütbesinin gerektirdiği rolleri yapan @Manifesto  'a teşekkürlerimi sunuyorum. Eğer buralarda, veyahut roleplay sunucularında rol yapmayı biliyorsam onun sayesindedir. Aşağıda bırakacağım ''Tayyarağa'' Kaan kardeşimin bir videosu ve o gece ck olurken çok mutluydum nedenini hatırlamıyorum uzun zaman oldu  :garip:

Tabiki bu birlikte her şeyi tattım diyebilirim? İC'de çok sevdiğim özellikle rollerine hayran olduğum bir karakter vardı Dominick_Tocco kendisine hiç bir şekilde ulaşamadığım gerçeği ortada tabiki ama kendisinin rollerine hayranımdır.

Bir diğer kişide Louis_Antico gerçekten kaliteli rol yapan İta-Ame rollerinin sefiri diyebilirim. Buradada bana kalan tek şey karakter ismi ve rolleri.

Philip_Polizzi bu adama çok şey borçluyum bana o kadar kol kanat germiştir ki beni korumuştur savunmuştur, çünkü OOC olarak beni tek anlıyan adam diyebilirim. Tabiki bu karakterin sahibinede ulaşmak nasip olmadı.

Kötü bir anım olması gerekiyorsa Joseph_Rizzini karakteridir, bu adamda beni dolandırmıştı hep İC'de ismimi masaya sunacağını söyleyip sürekli İC'de deliler gibi meslek yapıp kastığım paraları verdiğim kişidir ve her seferindede hiç bir şekilde yükselmemişimdir. Ama onuda severim canı sağolsun.

Spoiler: GösterGizle

Bazı olaylar sonucunda ''VALACHİ'' birliğinden bir süreliğine ayrılmıştım. Skywalker isimli bir kişi ile tartışmam sonucu OOC yollar ile birlikten ayrıldım. Daha sonrasında benim samp kariyerimde çok büyük yeri olan @Rosato the Dripper Uğur abim öz abim olsa bir o kadar seveceğimi düşündüğüm samp aleminin benim için vazgeçilmez kişisidir. Matthew_Parker karakteriyle bir yatırım şirketi açtığını gördüğüm gibi yanına damlamıştım. Melissa_Parker karakteri ile onun eşi rollerini uzun bir süre yapmış bulundum. Hayatımda ilk kadın karakterini orada gerçekleştirmiştim. Artık sunucunun bu rolleri kaldıramadığını farkedip yatırım şirketinide kapatmış bulunduk ve karakterler pasife çekilmişti.

''ATTARDİ CRİME FAMİLY'' forumda ileti olarak bulunan birlik işte burası Uğur abinin yani Valachi birliğinin R19'u Tony_Attardi karakterinin yürüttüğü ve hayatımda gerçekten kaliteli bir birlikte Soldier olduğum tek yerdir. Önce Valachide rol yapmayı öğrenip daha sonrasında Uğur abinin birliğinde Soldier rütbesine ulaşmıştım. Bir çok birlikle denk olmamıza rağmen savaşlarda bulunduğumuz vakit daha Lise zamanlarımdı ve deliler gibi sabahlara kadar uyumuyordum okula belkide uykusuz gittiğim zamanlar oluyordu ama bana sorarsanız Samp kariyerimin en güzel zamanlarıdır. Uğur abinin sayesinde o zamanlar sesli iletişim kanalı olarak ''SKYPE'' kullanıldığı için Manifesto ve Rosato ile ilk ses kanalında konuştuğum yer orasıdır ve onlarla tanışma hikayemde orada başladı OOC olarak aslında. İzmirli bir çocuk vardı biraz sıkıntılıydı bir kaç konu ile ilgili konuşmak için orada bulunmuştum. Uğur abinin bana sözü var hala unutmam, o sopayı alana kadar söylücem artık bana o sopayı göndermeni istiyorum nerede bilmiyorum ama ::)

James_Allen karakteriyle çok büyük tamirhane rolleri bulunan. Yarışçı birliğini gerçekten tam anlamıyla  yansıtan Burak abi büyük adamdır çok sakin ve her zamna anlayışlı bir kişiliğe sahiptir onada dileklerimi belirtmeden geçmiyeceğim. @Allen

Bizlere her zaman can çekiştiren, PD rollerinin tanrısı olan kişileride aşağıda bırakmak isterim zamanında ellerinden az çekmedik birisi dedektif rolleriyle bilinen @yutoalpha the polak Dedektif'in babası
@Flaviano Tabiki, o gömlekli skini hala değiştirmeyen sağlam PD üyelerinden birisi olarak tanırım kendisini.

Bir diğer çok kısa serüven olsada, farklı bir birlikte sadece savaşa çağırılmak amacıyla DM atmak için girdiğim sunucuda @Thorin ile rol yapma şansım olmuştu. Aslında farklı birliklerdeydik, ama birliklerimiz ''Dost'' olduğu için beraber sırt sırta savaş geçmişimiz bulunuyor kendisini az kurtarmadım  :manifdog

Artık kısa bir isim vermek gerekirse, MC rollerini öğrendiğim ''SimonThePres'' isimli Mete kardeşim (WORmc-HolyDemons-BearsMC) birliklerinde beraber oynadığımız hala OOC dostluğumuzu sürdürdüğümüz kişidir.

Sunucuya geldiğimdede, ''TAYYARAĞA'' olan kaan kardeşimin Castucci birliğinde olduğunu gördüm ve askerden geldiğimde bu sunucuya girdiğim için kimseyi tanımıyordum tek tanıdığım bildiğim şey eskiden birliğinde bulunduğum sunucunun sahipleri ve bunu gördüğümde gururla gidip bir bilgisayar aldım ve samp aleminin tekrardan içinde bulundum. @fellerTiberius @TitaN @ichbinaybo üçüne gerçek dost kardeş diyebilirim.

Aynı memlekette yaşadığım kardeşlerimide boş geçemicem. @Levithian @Veteran @mino1

Halada güzel duygular paylaştığımız, güzel anılar edindiğimiz dostlarım. @20mclideri @Rodos @Usta_Yoda @Kartilkisi Güzel günler bizi bekler  :-*
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
mino1,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#223 - 30.11.2022 19:06
@Steven
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#224 - 30.11.2022 19:11
@YUCA THE GREAT Philip Polizzi, bu bana tanıdık geldi skini 125 miydi?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#225 - 30.11.2022 19:30
@YUCA THE GREAT Philip Polizzi, bu bana tanıdık geldi skini 125 miydi?
https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=G7GxKs1h5G8&feature=emb_logo

Bu videoda var, söylediğin skini kullandıysada hatırlamıyorum benim hatırladığım şu skin ;
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#226 - 30.11.2022 19:31
@Steven
Bir adam daha gördüm, Leroy_Dolphus onunlada çok güzel anılarım vardır güzel roller yapan adam  :-*
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#227 - 30.11.2022 20:07
@Steven
Bir adam daha gördüm, Leroy_Dolphus onunlada çok güzel anılarım vardır güzel roller yapan adam  :-*

Harika zamanlar geçirmişiz gerçekten, insan o günlerin kıymetini şimdilerde daha iyi anlıyor. Güzel yorumun için teşekkür ederim, var ol.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok