Konu: ( 29/06/2021 ) Güvenli bölge ihlali - Deathmatching *Idlewood Mafia Crips*  (Okunma sayısı 540 defa)

#0 - 29.06.2021 19:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
( @yasinsagin Naleisa_Caesar )
( @stronix Tyrone_Deshawn )
( @Vicolays Gaetan_Howell )
( @hadesallen0  Danez_Reed )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ( @Unban Terminus Giancarlo_Caldirola )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/06/2021, 18:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

-------------------------------------------------------------------------------

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler
http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir seviye bir oyuncuyla nasıl bir düşmanlıkları var bilmiyorum ama... durduk yere araçtan inip ateş açmaya başladılar. Daha sonrasında Pm'den olayı sordum ve bana zamanı olmadığının, rahatsız etmemem gerektiğini söylüyerek savuşturdu. Kişilerin Ceza-i işlem görmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://imgyukle.com/i/kMBMP
https://imgyukle.com/i/kMiSe
https://imgyukle.com/i/kMsBN
https://imgyukle.com/i/kMDnq

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 29.06.2021 19:06
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişilerle hiçbir rolüm yok ve güvenli bölgelerden biri olan market caddesinde vuruldum.

İkinci bir şikayet oluşturmaya gerek var mı bilmiyorum fakat aynı durumdan bende mağdurum;

« Son Düzenleme: 29.06.2021 19:09 Unban Terminus »

#2 - 29.06.2021 19:11
Güvenli bölgeye kaçtığınızın videosunu birazdan atacağım, teşekkürler.

#3 - 29.06.2021 19:13
Okey atarken düşmanlık kanıtlarını da at sana zahmet veya girdiğimiz herhangi bir rolün

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 29.06.2021 19:18
Okey atarken düşmanlık kanıtlarını da at sana zahmet veya girdiğimiz herhangi bir rolün
Kanıta gerek yok, birlik lideriyim ve dün savaşla alakam olmamasına rağmen beni vurdunuz. Rolle gelişen bir şey, devam edin rolünüze.

#5 - 29.06.2021 19:19
Kanıta gerek yok, birlik lideriyim ve dün savaşla alakam olmamasına rağmen beni vurdunuz. Rolle gelişen bir şey, devam edin rolünüze.
Şikayetini açıp bir köşeye çekilmeyi dene. Alakasız kişiler de mümkünse yorum atmasın

#6 - 29.06.2021 19:21
Şikayetini açıp bir köşeye çekilmeyi dene. Alakasız kişiler de mümkünse yorum atmasın
:garip: IC düşmanlık bulunduğunu söylememe gerek yok, Gentilini barından çıkıyordunuz, ki sizi de çoğu kez rollerde gördük. GBI'a gelirsek, rol GBI dışı başlıyor, GBI'a sığınıyorsunuz. Gerekli kanıtı zaten Vicolays atıcaktır.

#7 - 29.06.2021 19:23
:garip: IC düşmanlık bulunduğunu söylememe gerek yok, Gentilini barından çıkıyordunuz, ki sizi de çoğu kez rollerde gördük. GBI'a gelirsek, rol GBI dışı başlıyor, GBI'a sığınıyorsunuz. Gerekli kanıtı zaten Vicolays atıcaktır.
IC düşmanlık size ateş açan kişiler veya rollerde karşı karşıya olduğunuz kişilerle olur, benimle herhangi bir rolünüz yok ve bir kere bile ateş etmedim daha sunucuda. Gentilini barından da çıkmıyoruz, araçla takılıyoruz siz geldiğinizde de araçtaydık hiç aşağı inmedik. Gerisinin de kanıtını atarsınız

#8 - 29.06.2021 19:28
Öncelikle merhaba.

Seni ve yanındaki arkadaşını vurmamızın sebebini bilmediğin için ve aynı zamanda sana açıklamadığım için şikayet açman gayet normal bir şey. Bir süredir Gentilini birliği ile savaş içerisindeyiz, Marco Martin ve Giancarlo Caldirola karakterini Gentilini hoodunun içerisinde bir bölgede beraber/aynı araçta görüyoruz. Sonrasında ise atacağım sslerde de gözüktüğü gibi aracın sürücü koltuğunda bulunan; Giancarlo Caldirola karakteri bizden kaçma girişiminde bulunuyor. Kovalamaca bir süre devam ettikten sonra Marco Martin karakteri birden bire gözden kayboluyor. Giancarlo karakterini bir süre sonra yakalıyoruz, ateş açıyoruz ve düşürüyoruz. Sonrasında ise Marco Martin karakterini bölge içerisinde aramaya başlıyoruz, çok geçmeden karşılaşıyoruz ve aynı şekilde ona da ateş açıyoruz. Ayrıca kovalamaca esnasında iki karakter de güvenli bölge sınırları içerisine sığınıyor. Olayın sonunda ise Marco Martin karakteri bana pm yolu ile ulaşmaya çalışıyor fakat o anda aktif bir çatışma içerisinde olduğum için yanıt veremiyorum, veremeyeceğimi belirtiyorum.

İyi forumlar.

https://cdn.discordapp.com/attachments/858300925302276106/859469634764013588/okbro.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/858300925302276106/859469707094917170/hahayts.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/858300925302276106/859469768548417566/yoksun.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/858300925302276106/859469850078216192/dustunkankauzatma.png

#9 - 29.06.2021 19:31
IC düşmanlık size ateş açan kişiler veya rollerde karşı karşıya olduğunuz kişilerle olur, benimle herhangi bir rolünüz yok ve bir kere bile ateş etmedim daha sunucuda. Gentilini barından da çıkmıyoruz, araçla takılıyoruz siz geldiğinizde de araçtaydık hiç aşağı inmedik. Gerisinin de kanıtını atarsınız
Real hayatta r60 ve bps seti savaşla alakası olmayan 30-40 sivil öldürdü, bunun sebebi onun orada takılması ve o sokakta yaşaması. Çeteler el bebek gül bebek yaşamaz. Ghetto sokakta büyüyen bir kişi her zaman psikolojik sorunlar yaşar ve hiç bir zaman nazik birisi olmaz. Demem o ki orada durman bile bizim için ölmen gerekir. Madem gentilini birliğinin içindesin o halde **SAVAŞ** sırasında shootout'a uğrayabilirsin.  O:-)