Konu: Oyuncu Şikayetleri Joseph_Raghnall @MertEfe1 Güvenli Bölge İhlali (GBI)  (Okunma sayısı 106 defa)

#0 - 29.06.2021 17:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Joseph_Raghnall @MertEfe1
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Billy_Russo @kreyshen24

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  29.06.2021 16:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
  Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Billy_Russo @kreyshen24 ve ben apartmanda yani GB'de iken shotgun çekip bize sıkmaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Ek açıklamalar(varsa): Billy_Russo ve benim RK'mın kalkmasını talep ediyoruz ve onlarada gerekenin yapılmasını arz ediyoruz.

« Son Düzenleme: 29.06.2021 17:36 Edward01 »

#1 - 29.06.2021 22:49
Joseph_Raghnall olarak savunmam şu şekildedir.
-------------------------------------------------
Güvenli bölge listesi.

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler
-------------------------------------------------
Sunucu kurallarını incelediğimde sizi vurduğum yer yani Çin Mahallesinde bulunan bina güvenli bölge olarak gözükmüyor ve bu şikayeti gereksiz buluyorum.Savunmam bu şekildedir.Bella adlı arkadaşa sunucu kurallarına göz gezdirmesini öneririm.
« Son Düzenleme: 29.06.2021 22:52 MertEfe1 »

#2 - 01.07.2021 06:03
Şikayette problem bulunmuyor.