0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Videoda gözüktüğü gibi, kişiler bana yakın önce ayakta sıkıyorum, sonra çömelip sıkıyorum. Benle birlikte arkadaşım Richard Abruzzi'de sıkıyor. Onun dışında video'da neden can barı yok?
Videoda yansımamış ama size ayrı ayrı 3 kişi sıkıyor, savaştan sonra önünüze gelen herkese şikayet açmanız çok komik.
Alıntı yapılan: Hükümsüz - 29.06.2021 11:35Alıntı yapılan: umxtkabakci0 - 29.06.2021 09:54Videoda yansımamış ama size ayrı ayrı 3 kişi sıkıyor, savaştan sonra önünüze gelen herkese şikayet açmanız çok komik.İronu felan mı yapıyorsun? Çünki sizinle normal rol bile yapsak rolün bitmesini beklemeden şikayet açıyorsunuzda Hiçbirinizin rol hakkında en ufak bilgileri olmadığı için rollerinizden zevk almıyoruz, genellikle hatalı roller yaptığınız için de şikayet açıyoruz.
Alıntı yapılan: umxtkabakci0 - 29.06.2021 09:54Videoda yansımamış ama size ayrı ayrı 3 kişi sıkıyor, savaştan sonra önünüze gelen herkese şikayet açmanız çok komik.İronu felan mı yapıyorsun? Çünki sizinle normal rol bile yapsak rolün bitmesini beklemeden şikayet açıyorsunuzda