Konu: [ 29.06.2021 - Ruslan Bratovic ] Silent Aim  (Okunma sayısı 919 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.06.2021 04:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruslan Bratovic @Exalon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vahram Tateossian | @FurkanBasqan
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi çatışma sırasında silent kullanıyor, video kanıtında her şey görünüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.06.2021 05:04
Videoda gözüktüğü gibi, kişiler bana yakın önce ayakta sıkıyorum, sonra c basıp sıkıyorum. Benle birlikte arkadaşım Micheal Giovanni ve Richard Abruzzi'de sıkıyor. Onun dışında video'da neden can barı yok?
« Son Düzenleme: 29.06.2021 05:08 Exalon »

#2 - 29.06.2021 05:08
Videoda gözüktüğü gibi, kişiler bana yakın önce ayakta sıkıyorum, sonra çömelip sıkıyorum. Benle birlikte arkadaşım Richard Abruzzi'de sıkıyor. Onun dışında video'da neden can barı yok?
Uyuşturucu etkisinde olduğum için hudlar gidiyor, Vahram zaten canımın nasıl gittiğine dair videolu şahitlik yapacaktır.

Başka bir şey yoksa yönetici kararını bekleyebiliriz.

#3 - 29.06.2021 05:42

şahitliğimi koyuyorum ;) ;)
deagleden bir hit yiyor. gerisini ak silahını kullanan arkadaşımız vuruyor. keşke sizim kadar kolum olsa da herkesi vurabilsem. kg.
« Son Düzenleme: 29.06.2021 05:45 FurkanBasqan »

#4 - 29.06.2021 07:41
Exalon isimli oyuncunun hile kullanımı sebebiyle daha önceden yasaklandığı konu.

Hile kullanımı sebebi ile yasaklandığı video.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 29.06.2021 08:06 Lhansent »

#5 - 29.06.2021 09:54
Videoda yansımamış ama size ayrı ayrı 3 kişi sıkıyor, savaştan sonra önünüze gelen herkese şikayet açmanız çok komik.

#6 - 29.06.2021 11:35
Videoda yansımamış ama size ayrı ayrı 3 kişi sıkıyor, savaştan sonra önünüze gelen herkese şikayet açmanız çok komik.

İronu felan mı yapıyorsun? Çünki sizinle normal rol bile yapsak rolün bitmesini beklemeden şikayet açıyorsunuzda  ;)

#7 - 29.06.2021 13:00

İronu felan mı yapıyorsun? Çünki sizinle normal rol bile yapsak rolün bitmesini beklemeden şikayet açıyorsunuzda  ;)

Hiçbirinizin rol hakkında en ufak bilgileri olmadığı için rollerinizden zevk almıyoruz, genellikle hatalı roller yaptığınız için de şikayet açıyoruz.

Siz yoktunuz biz burda birbirimizi vurup rol yapıyorduk ama kimseden yardım dilenmiyorduk, benim toplasan açtığım şikayet sayısı en fazla 3'tür bir yılda gerisini sen hesapla roleplayer  ;)

#8 - 29.06.2021 13:02

Hiçbirinizin rol hakkında en ufak bilgileri olmadığı için rollerinizden zevk almıyoruz, genellikle hatalı roller yaptığınız için de şikayet açıyoruz.

Açtığın şikayetlerde/şikayet iletilerinde Türkçeyi düzgün kullanmadığın için biz de cümlelerinden bir şey anlamıyoruz. Nasıl yapalım?
rol kıyaslayacak konumda olmadığını da hatırlatmak gerek

:garip:

#9 - 29.06.2021 13:23

iruno evet.