Selam tekrar son yanıtımı atacağım ikili tartışmaya dönmesine gerek yok. Olayı tekrar özetliyorum, Hiç bir şey yokken bana bütün birlik olarak sıktılar yani kişisel bir olay yok. En az dört, beş araç yola çıktılar ve bölünerek arkadaşım ve beni kovaladılar. Son olarak İdlewood hood'unun içinde vuruldum ve düştüm. Beni vuran kişi ile ne rol çevirmişimdir nede bir sohbetimiz olmuştur, yani bu olay birliğindeki kişileri kapsıyor. Bir mafya birliğisiniz ve o topluluktan başka birisinin sizin mekanınızda gezmesi takılması demek o topluluktan olduğu anlamına gelir. Çalıştığım için geç saatte oyuna giriyorum ve intikam almak için hood bölgenizi çok uzak olmayan bir yerden izliyorum, seni tek başına görüyorum ve doğru pozisyonu bulup seni düşürüyorum. Yani benim IC ve OCC kimseyle bir olayım olmadığı için olayım birliğinizle oluyor.
Ortada bir DM söz konusu değil.(Benim düşüncem)
Güvenli bölge olayı ise orası güvenli bölge değil Vice haritasını açarsan sende görebilirsin.
Daha fazla ileti atıp kalabalıklaştırmak istemiyorum admin kararını bekleyebiliriz.