Konu: [28.06.2021] Oyuncu Şikayeti.  (Okunma sayısı 442 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.06.2021 16:53
Sadece bir şeyler satmaya gelen adama agresiflik yapmakta düzgün bir rol izleyişi değil, haberin olsun kardeşim. Bundan sonra aracın önüne atlamazsınız.

Bu nasil bir yanit? Mantigin bile el vermez ben bir karakter canlandiriyorum karakterimin cani degerli burada freeroam oynamiyoruz sen gelip beni eziyorsun ve normalmis gibi davraniyorsun.Ayrica gelip sosyal bir alanda sahilde durduk yere gelip bize mal satmaya calisiyorsun sence mantikli mi? Samp a yeni basladim teknik olarak ozellikleri scriptleri fazla bilmiyorum ama FiveM de hard olarak yillarca zenci rolu yaptim.Neyin ne oldugunu rolun nasil olacagini herseyi biliyorum 2k saatim var bu Samp platformuna arkadaslarimin tavsiyesi uzerine geldim ve yaptiginiz roller ap acik bir sekilde low rp ye giriyor ve kac defa rol ihlali yaptiniz.Videom var beni eziyorsun yolda dedigim gibi 1 kere carpsan tamam derim lag olmus ping girmis ama geri gelip 3-4 kere ezip ezip geri geliyorsun.Sacmalayi birak lutfen hatani kabullen cezani cek... Ozur dilesen bir sey demeyecegim zaten.Ama ben bu yaptigin ihlaller sonucu ceza alman icin ugrasacagim.Bu yazimda da hicbir sekilde art niyet veya kin besleme yok.Herkes rol yapiyorsa yaptigi hatalar bile olsa kabullenmek zorunda... Iyi gunler.

#11 - 29.06.2021 16:58
@Lia Gerekeni yapar misiniz lutfen.

#12 - 29.06.2021 17:13
Birşey satman zaten problem değil, birşey satmaya çalışıp küfür etmenden konu başlıyor. Seni kovalayıp en az yirmi defa emot verdik ve emot takibi yapmadın.  Bu konuda somut bir kanıtın olmadığı için haksız konuma düşüyorsun, birisi ile ticaret yapmaya çalışman güzel bir rol, ama küfür edip kaçman etik değil.

#13 - 29.06.2021 17:19
Öncelikle merhablar. Kardeş,gülüm,canım gibi söylemler için gerekli samimiyete ulaştığımızı düşünmüyorum, bu sebebten öncelikle konuşma ve hitap şeklinize dikkat edin karşınızda arkadaşınız veya dostunuz yok. Problemimizi çözüyoruz resmi bir platform altında, video kaydınızı varsa atın veya Screenshot.

#14 - 01.07.2021 16:06
Merhaba,

Andre_Morozov karakteri Car Ramming sebebiyle cezalandırılacak . Ek olarak şikayet açan taraf ise Emotesiz işlem ve Türkçe terimden ceza alacak.