Konu: [28.06.2021] Oyuncu Şikayeti.  (Okunma sayısı 450 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2021 15:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Byron_Marquez , Andre_Morozov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Logan_Wade,Dushane_Davis

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2021-06-28 01-19-39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: VDM,Rol Baltalamak,Retarted RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba,biz düzgünce rolümüzü yaparken bu videoda araçtaki arkadaşlar sahil tarafında bizimle role girmeye çalıştı elimde sizi sevindirecek bir şeyler var dedi biz istemiyoruz deyince küfür edip yumruk attı.Biz de onu kovalamaya başladık arkadaşının aracına binip hızlıca uzaklaştı.Rolden kaçtı role girmedi.Sonra bir sokakta bizi yakaladılar durdurdular biz araçtan indik ezmeye başladılar bildiğin VDM  attılar ben de video kayıdı alıp şikayet etmek istedim.Kişilere gereken yapılırsa memnun kalırım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/x1uqvc

Ek açıklamalar(varsa): yok.

#1 - 28.06.2021 15:44
Kanka gel lan buraya diyorsun

#2 - 28.06.2021 15:49
Gel lan buraya demesine takılmak çok saçma, iki saatlik bir oyuncu SAMP'a alıştırıyoruz gereken scriptleri gösteriyoruz.  Alışma sürecini tamamladı zaten yapılan rol sencede mantıklımı?  VDM,NONRP,RETARTEDRP  bunların hepsi ortaya çıkan şeyler. Adam ticaret yapmaya çalışıp küfür ediyor ve kaçıyor, bariz bir şekilde troll .

#3 - 28.06.2021 15:50
Gel lan buraya demesine takılmak çok saçma, iki saatlik bir oyuncu SAMP'a alıştırıyoruz gereken scriptleri gösteriyoruz.  Alışma sürecini tamamladı zaten yapılan rol sencede mantıklımı?  VDM,NONRP,RETARTEDRP  bunların hepsi ortaya çıkan şeyler. Adam ticaret yapmaya çalışıp küfür ediyor ve kaçıyor, bariz bir şekilde troll .
Karşı tarafından yaptıklarına birşey demiyorum zaten ihlal yapıyorlar fakat şikayeti açan tarafta ceza alabilir, bunu belirtmek istedim.

#4 - 28.06.2021 16:03
Belirtimin için teşekkürler dediğim gibi, iki saatlik bir oyuncu rollerini kısa süre içerisinde çözer. Fakat karşı tarafın yapmış olduğu roller süreklilikle problem yaratır.

#5 - 28.06.2021 21:56
@NSEnes @LoSt_Resul lütfen gerekli savunmalarınızı yapın. Ek olarak @RaimeRivaS alakası olmadığı şikayetlere atladığı için uyarı puanı aldı.

#6 - 29.06.2021 00:14
Sahil tarafında herhangi bir şekilde vurmadım, ilk başta kişiler küfür etti, bende onlara küfür edip kalabalık oldukları için kaçmaya başladım. Daha sonra arkadaşım ile beraber yanlarına gittik, kişiler türkçe kelime kullandı aralarda, indiğimiz gibi vurmaya başladılar, böyle olunca bizde vurduk, üçünü birden düşürdük, neyin şikayeti bu?

#7 - 29.06.2021 00:16
Ayrıca kişiler aracın önüne koşuyor, ben ilerlerken kendileri aracın önüne atlıyor, bilerek çarpmıyorum, emotesiz vuran onlar. Onların ihlalleri daha fazla.

#8 - 29.06.2021 03:11
Sahil tarafında herhangi bir şekilde vurmadım, ilk başta kişiler küfür etti, bende onlara küfür edip kalabalık oldukları için kaçmaya başladım. Daha sonra arkadaşım ile beraber yanlarına gittik, kişiler türkçe kelime kullandı aralarda, indiğimiz gibi vurmaya başladılar, böyle olunca bizde vurduk, üçünü birden düşürdük, neyin şikayeti bu?

Kanıtın varsa sun ortaya.Saçma rol yapıyorsun küfür edip kaçıyorsun kovalıyoruz arabaya binip kaçıyorsun.Sonra boşveriyoruz yolumuza bakıyoruz bizi buluyorsunuz yanımıza geliyorsunuz.3-4 defa eziyorsun burada freeroam oynamıyoruz sen beni orada ezemezsin bildiğin VDM atıyorsunuz.Hadi 1 kere çarptın lagdan olur pingden olur anlarım ama 3-4 defa ileri geri gelerek çarpıyorsunuz.Şikayet etmem normal 3 tane rol hatası yaptınız.

#9 - 29.06.2021 05:30
Sadece bir şeyler satmaya gelen adama agresiflik yapmakta düzgün bir rol izleyişi değil, haberin olsun kardeşim. Bundan sonra aracın önüne atlamazsınız.