Konu: [28.06.2021 - Kurt Bowman] İllegal Kural İhlali, Polise Sığınmak  (Okunma sayısı 1039 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2021 15:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Chevalier

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali, Polise Sığınmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton'dan geçtik, sonrasında hood dışında karşılıklı atışmaya girdik. Bu esnada bölgeye polis geldi. İllegal karakter olmasına rağmen bizi gelen PD ekiplerine şikayet etti. Pek fazla bir şey yazmaya gerek yok. Her şey bariz ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 28.06.2021 16:26
Bu mu polise sığınmak? Komiksin gerçekten.
Arkadaşlar hood'un bitiş noktasına geçmiş küfür ediyor, PM'den sorduğum zamanda HOOD içinde değiliz diye savunma yaptı. (:
Her neyse gitmeleri için silah çektik, o sıra bir sivil geldi elimizdeki silahı görüp ihbar verdi bende polis gelince polisi savuşturmak için ekran görüntüsündeki gibi davrandım. Ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Yetkili kararı bekleyebilir.
Role dahil olan diğer arkadaşlarım da bunu onaylayacaktır, polisler de dahil.

#2 - 28.06.2021 16:36
İllegal bir karakter canlandırıyorsun, aynı şekilde karşı tarafın tamamı da illegal karakter. Hiçbir şekilde, ne olursa olsun bir polise bu tarz konuşamazsın. Bu bildiğin şikayet etmeye giriyor, illegal bir karakter polise sığınamaz. Polis orada üst araması yapmaya kalksa ne olacak? Kural ihlali bariz ortada, konuyu uzatmaya gerek yok.

"Motorlara çarptı, sonra da küfür ettiler."

"Sıkıntı veriyorlar." Aynen, kesinlikle hiçbir ihlal yapmamışsın. Yetkili kararı bekleyelim, hakkında açılan her şikayete gülebilirsin.  O:-)

#3 - 28.06.2021 16:57
İllegal bir karakter canlandırıyorsun, aynı şekilde karşı tarafın tamamı da illegal karakter. Hiçbir şekilde, ne olursa olsun bir polise bu tarz konuşamazsın. Bu bildiğin şikayet etmeye giriyor, illegal bir karakter polise sığınamaz. Polis orada üst araması yapmaya kalksa ne olacak? Kural ihlali bariz ortada, konuyu uzatmaya gerek yok.

"Motorlara çarptı, sonra da küfür ettiler."

"Sıkıntı veriyorlar." Aynen, kesinlikle hiçbir ihlal yapmamışsın. Yetkili kararı bekleyelim, hakkında açılan her şikayete gülebilirsin.  O:-)

Dediğim gibi oradaki amacım polise sığınıp seni şikayet etmek değildi, o polisler de oraya zaten ihbara geldiler eğer bunu anlayabiliyorsan. Ben orada yardım edin! Polis imdat! diye bağırmadım buna ihtiyacım yok hoodumun dibindeyim, ya da gidip polise ihbar vermedim kötü durumdayım diye. Polislerin verdiği tepkiden gördüğün üzere bugün havamda değilim vesaire. gibisinden konuşuyorlar. Adamların oraya ihbar üzerine durumu çözmeye geliyorlar.

Realistik bir rol yapıyorum, o an polis seni o bölgeden götürmek için bir gerekçe, log da arkadaşının yazdığı gibi polisi görünce gitmek istiyor. Her karakterinle Kasparov'un tetikçisi rolü yapmasan bunu anlayabilirsin.

@keyfeymIs @LongKey Onlarda onaylayacaktır.
« Son Düzenleme: 28.06.2021 17:02 Chevalier »

#4 - 28.06.2021 17:13
İstediğim rolü yaparım, bunu yaparken sana soracak değilim. Önce kendi rolüne bak, sonra başkalarının rolünü sorgularsın.  :garip:

Bir insanı polise şikayet etmek için belirttiğin gibi saçma sapan bağırmak gerekmiyor. Realistik rol yaptığına canı gönülden inanıyorum, yetkili kararı bekleyelim.

#5 - 28.06.2021 17:16
Olay yaşanırken çatıda AK-47 elimde bekliyordum sence Kurt Bowman karakteri Hans'ın orada AK-47 ile durduğunu bile bile polise sığınabilir mi realistik yaklaş dostum rica ediyorum OOC kininizi bir kenara bırakın hele hele dün yaşananlardan sonra bu şikayetin açılması ironik... :garip:

#6 - 28.06.2021 17:30
 :garip: :garip: :garip:

#7 - 28.06.2021 17:31
Mahaleye gelip küfür edip üstüne kışkırtıcı hareketlerde bulundunuz.Mahalleden altı kez geçtiniz polisler geldi iki tane polisin neresine sığınacağız attığınız ssde polislerle konuşuyorum hatta derdini dinliyorum.Kurt'un polisleri gondermek için konuşma yaptigida belli oluyor.Olaylar bittikten sonra uzerinden belli bir süre gectikten sonra sikayet acmaniz ironik.
« Son Düzenleme: 28.06.2021 17:35 Fam43 »

#8 - 28.06.2021 17:37
Mahalleye gelip hooddan birkaç metre uzaklıkta küfür edip kışkırttıktan sonra silah çekip ateş ettik sonrasında polis geldiği için polisleri avutmak/göndermek için böyle bir rol yapıldı ben burda ihlal ve polise sığınma olduğunu düşünmüyorum.

#9 - 28.06.2021 17:38
Arkadaşlar, şikayeti birlik liderinize açtım. Onun bir ağzı yok mu? Kendi savunmasını yapamıyor mu?