Konu: [28.06.2021 - Jaylen_Lockwood] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 997 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2021 01:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaylen_Lockwood @Cullenz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2021, 01:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.

Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.

Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.

Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam,

25.05.2021 tarihinde, onaylı skin yetkililerinden biri olan @Çaçakiri tarafından özel yapılan bir skini sunucuya yüklettim. Profilimde karakterimin üzerinde gözüken model;
aktif olarak kullandığım bir skin, oyun içerisinde son bakımda yüklenen, Jaylen Lockwood adlı oyuncuda, skinimin tamamen çalınmış ve sadece texture üzerinde oynamalar yapılmış olarak yükletildiğini fark ediyorum. Detaylı incelemeye bile gerek kalmadan oyuncunun, kendi özel yapılmış bel altı oynamalarında bile değişim yapmadığını, çanta, saat ve kolyede oynamalar yapılmaya bile üşenildiğini görmekte pek zorluk yok. Bariz bir şekilde Cache Mining yapıldığı görülüyor, oyun içerisinde detaylı olarak incelediğimde kendi özel oynamalar olan body'im ile aynı olduğunu görüyorum. Yöneticiler tarafından kısa bir inceleme sonucu rahatlıkla anlaşılabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.06.2021 01:19

SAVUNMA İPTAL SONRAKİ YANITA BAKIN

Öncelikle selamlar, quaken adlı arkadaştan özür dilerim. Skini bana arkadaşım vermişti, belki çalmadı ama skinin sadece body benziyor aksesuar textureleri çoğu discordda var, yaptıysada cache mining yaptığını bilmiyordum. quaken'e karşı mahçup oldum. Amacım böyle bir şey değildi. Kötü niyetle değil bilmeyerek yaptım. Hırsız konumuna asla düşmek istemem. Skini inceledikten sonra biraz benzediğini gördüm. Tekrardan kusura bakmayın. Mümkünse skin değişme hakkı talep ediyorum. Teşekkürler.

https://cdn.discordapp.com/attachments/827638168626003979/859417696658784286/unknown.png
« Son Düzenleme: 29.06.2021 17:47 Cullenz »

#2 - 29.06.2021 17:24
Savunma için 1 gün daha talep ediyorum.

#3 - 29.06.2021 17:45

Arkadaşımla konuştum çalmamış, body zaten rellenmiş bir body, aksesuar çanta texture vesaire çoğu zaten mod discordlarında var, bu bodyi serverde 2-3 kişi daha kullanıyor dediğim gibi rellenmiş bir body. Sanırım şikayet açma sebebi aramızda ıc bir sürtüşme geçti ondan kasıtlı açtı, ben saf niyetli düşünmüşüm teşekkürler.

#4 - 29.06.2021 17:55
Selamlar, olay ile bir alakam yok fakat Cullenz adlı karakterin yanıtında bulunan skinin kafası ve Body'si şuanda kullandığım mevcut skindir, herhangi bir Head çalınma durumunda şikayet açacağımı bildiririm.
« Son Düzenleme: 29.06.2021 18:30 Berkay09x »

#5 - 30.06.2021 02:12
Pekâlâ, belli ki bir şikayet daha açılacak. Arkadaşım, seninle hiçbir OOC problem yaşamadım, IC sürtüşme sebebiylede buraya başvuracak değilim. Skinin, şikayettede belirttiğim gibi özel rellenmiş body üzerinde birçok değişiklilik yapılıp eklenmiş şeklidir, bel altı, çanta, saat bilmem ne hepsi aynı, almışsın cacheden. Rellenen body ile alakası yok. Bacakları aynı zaten, bu özel olarak kendi elimizle yaptığımız bacaklar. Göstermiş olduğun body ile senin skininin alakası bile yok, benimkiyle aynı kopyalanmış, her yerinden belli, uzatmanın anlamı yok. Arkadaşınada şikayet açarım, belli ki oda benim bodymi kullanıyor söylediğine göre. Yönetici cevabı bekleyeceğim, her şey ortada gözüküyor zaten.
« Son Düzenleme: 30.06.2021 02:14 quakeN »

#6 - 30.06.2021 02:21
Pekâlâ, belli ki bir şikayet daha açılacak. Arkadaşım, seninle hiçbir OOC problem yaşamadım, IC sürtüşme sebebiylede buraya başvuracak değilim. Skinin, şikayettede belirttiğim gibi özel rellenmiş body üzerinde birçok değişiklilik yapılıp eklenmiş şeklidir, bel altı, çanta, saat bilmem ne hepsi aynı, almışsın cacheden. Rellenen body ile alakası yok. Bacakları aynı zaten, bu özel olarak kendi elimizle yaptığımız bacaklar. Göstermiş olduğun body ile senin skininin alakası bile yok, benimkiyle aynı kopyalanmış, her yerinden belli, uzatmanın anlamı yok. Arkadaşınada şikayet açarım, belli ki oda benim bodymi kullanıyor söylediğine göre. Yönetici cevabı bekleyeceğim, her şey ortada gözüküyor zaten.
Arkadaşım bel altı çanta ve saat dffsi zaten tek tür yani bir tane var ve çoğu kişide var, discord sunucularında var, ne yapayım yani anlamış değilim. Bu arada skini indirip pantolon kısmına bakabilirsin neden acaba beni hala yalancı çıkarmaya çalışıyorsun?
« Son Düzenleme: 30.06.2021 02:22 Cullenz »

#7 - 30.06.2021 10:45
Cullenz'in attığı fotoğraftaki karakter benim karakterim dostum diyorsun ki benim skinim ile fotoğraftakinin benzerliği yok? Ama neden arkadaş benim body'mi kullanıyor diyorsun? Bu ne yaman çelişki?

#8 - 30.06.2021 12:28
Şikayeti açtığım oyuncunun skininde (Jaylen Lackwood) benim skinimin özel dfflerine sahip, body benim body'im. Daha fazla tartışmaya girmeyeceğim, çok acındırmalı konuşmuşsunuz. Bunun ile uğraşmak için vaktim yok, yönetici cevabı bekleyeceğim.

#9 - 30.06.2021 12:34
Arkadaşım bel altı çanta ve saat dffsi zaten tek tür yani bir tane var ve çoğu kişide var, discord sunucularında var, ne yapayım yani anlamış değilim. Bu arada skini indirip pantolon kısmına bakabilirsin neden acaba beni hala yalancı çıkarmaya çalışıyorsun?
Çanta, saat v.b her şeyin sıfırdan eklenmesi @Çaçakiri tarafından yapıldı ve bire bir aynı. Belirtmeden olmaz. Söylediğim gibi, detaylı incelenirse ortaya çıkacaktır.