Konu: Lamar Payne  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2021 13:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @erdemortakaya
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.06.2021 04:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: RK'lı olmama rağmen ve onun bunu bildiği halde Lamar Payne tarafından nedensizce düşürülüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
İlk düştüğüm an

Kurt Bowman'ın beni düşürdüğü an

Lamar Payne'nin beni düşürdüğü an ayrıca hiçbir emote vermeden silah çekip sıkıyor

Ek açıklamalar(varsa): Lamar Payne'in ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 27.06.2021 13:58
Kanka sana orada pardon yazdım pmden isteyerek yaptığım birşey yok pmden bunu belirttim zaten, emote vermedi demişsin fakat zaten yaralıdaydın emote versem bile bu bir kural ihlali bilerek yaptığım birşey yok, pmden üzgün olduğumu belirtmeme rağmen şikayet açmışsın diyebilecek birşeyim yok yanlışlıkla vuruyorum seni orada ve pmden de özürümü diliyorum. Yetkili Kararı.

#2 - 27.06.2021 14:04
Yetkili kararı bekleyelim.

#3 - 28.06.2021 19:36
Merhaba,

kişi bilerek yapmadığını belirtmiş, ek olarak vurduktan sonra sizden özür dilemiş. Ortada kasıtlı bir ihlal bulunmuyor, kişi Çatışma Kural ihlalinden uyarıldı, tekrarı halinde ceza alacak.