Konu: Kurt Bowman  (Okunma sayısı 536 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2021 13:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Chevalier

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  27.06.2021 03:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CK rolleri için, karşı tarafın onayını almanız gerekiyor. Karşı tarafın izni olmadığı takdirde istisna durumlar hariç CK edemezsiniz. CK izni almadan yapılan ölüm rolleri yaralı olarak devam ettirilir, ayrıca izin almadan CK eden kişi cezalandırılır. Kişiyi CK rollerine karşı zorlamak ve OOC olarak baskı kurmak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İznim olmadan CK rolü yaptılar. İzin vermediğim halde role devam ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 27.06.2021 13:35
Merhaba, kısaca olayı anlatmak isterim.

Dün gece Kasparov birliğinden bir araç defalarca Ganton'dan geçmemeleri için uyarı yaptık ve daha sonrasında kışkırtıcı - küfürlü roller yaptılar biz de kişilere ateş açtık gitmeleri için gittiler ve daha sonrada klasikleşmiş senaryo gerçekleşti, Kasparov'un adamları Ganton'u defalarca gözlediler vs. sonrada Aren_Aronyan bölgeye yakın bir yerde düşürüldü ve kaldırıldı.

Kasparov birliğiyle bu saçma çatışmanın sona ermesi adına kişiyi para karşılığı teslim edeceğiz ve barış yapmak için Arden_Barkev + Parviz Moradi ile telefonda kişiyi almaları için telefonda konuşmalar yapıldı. Kişiler yaklaşık olarak 20-25 dakika bizi oyaladı. Parayı getireceğiz, parayı istiyorsan dışarı çık diye bir sürü rol yaptılar. Bekledik defalarca telefon konuşması gerçekleşti arkadaşlar CK kuralının ve Rehine rolünün belli alt başlıklarına güvenerek rol yapmaya devam ettiler. Aren_Aronyan'ın Fear-RP'sine rağmen ölmemek için çabalamasına rağmen parayı istiyorsan çık al gibi rollerine sürdürdüler.

Son olarak Parviz_Moradi karakteri, telefonda aradı adamı istiyorsanız parayı verin adamı alın dedim. Kişi bana telefondan, "En fazla 3-4 saat tutacaksın, sonra ne olacak." (?) gibi bir tabirle rolde karşılık verdi. Gerçek hayatta bir kişinin hayatı tehdit ediliyor ve ölümü söz konusu adam telefonda aynı bu cümleyi kuruyor? Ne yapmanız gerekiyor merak ediyorum bunu hem FM ekibine soruyorum hem yetkililere soruyorum. Adamla Roleplay yapıyorum adam IC'de "Oyun Kuralı" olarak 3-4 saat tutacaksın gibi saçma sapan realite dışı bir rol yapıyor. Bu yüzden bölgeyi terk ettiler almayı bıraktılar ben de rolsel olarak Aren_Aronyan'ın kafasına sıkma rolü yaptım. Sonuç olarak arkadaşlar, Fear-RP kuralını ihlal ederek ve Rehine kuralına sığınarak bir rol sergilediler ben de rolüm gereği rol yaptım.

Ekran görüntülerini şu şekilde inceleyebilirsiniz;

Gerçekten bu tarz rollerden çok sıkıldığımı belirtmek istiyorum, birisi rehine durumunda bırakılmasını istiyorlar bizim Hood bölgesindeler adama para karşılığı teslim etmeye çalışıyorum, rol ortada en fazla 4-5 saat tutacaksın diyorlar, gerçek hayatta kim böyle bir cesaret gösterip bu tarz bir hareket yaparlar. Ben bu arkadaşların böyle hazreti rollerinden sıkıldım doğrusu daha fazla açıklama yapmayacağım.

Ek olarak da, kişileri zorlama gibi bir durum söz konusu değil, Aren_Aronyan adlı arkadaş zaten yeteri kadar Fear-RP rolünü sergiledi bir problem yok fakat Kasparov'un üst rütbeleri bu tarz roller sergilediği için böyle bir şey izlediğimi belirtmek isterim. Hatta defalarca sormamıza rağmen PM kanalından kendisi istiyorsa yapın gibi şeyler de söyledi fakat amaç bu değil saçma savaşı adam akıllı bitirmekti.

Uzun bir savunma yaptım, daha fazla bir şey yazmaya gerek duymayacağım yetkili kararıyla buluşabiliriz.

#2 - 27.06.2021 14:17
Parayı almak için banka numarası istediniz, elden verin dediniz. Para istediğiniz belliydi en sonunda parayı ben size vermeyi teklif ettim fakat cevap vermediniz. Yönetici kararı bekleyebiliriz.

#3 - 27.06.2021 14:23
Parayı almak için banka numarası istediniz, elden verin dediniz. Para istediğiniz belliydi en sonunda parayı ben size vermeyi teklif ettim fakat cevap vermediniz. Yönetici kararı bekleyebiliriz.
Parayı sizden alacak olsaydık çoktan parayı teslim alırdık, mentalite senin yönetim kadronun buna karşı bir hamle yapıp çatışmayı durdurup ateşkes sağlaması. Diğer türlü seni gasp etmiş gibi olur olay farklı yöne sapar.

#4 - 13.07.2021 16:32
Yeterli savunma yapılmış, K&A.