Konu: DM  (Okunma sayısı 377 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.06.2021 10:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_23975

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/06/2021 10.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olduğum yerde duruyordum birden çatıdan ateş edilmeye başlandı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/b7ctgxv
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.06.2021 11:08
O kişi bendim, kişilerle alakalı bir sorumuz bulunuyor. Vladimir karakteri için geldiğimizde "siyah sabre" aracımızın üzerine koşuyorsun ve sıkacaksın diye korkuyoruz. Biz önce davranıyoruz, herhangi bir ihlal bulunmuyor. Vladimir karakterinin yanından ayrılmıyorsunuz ve Linda karakteri ile yumruklaşıyorsunuz zaten o esnada size kavga ederken ateş etmedim. Birlik şikayetlerine bakabilirsin o mekanı neden bastığımıza, iyi forumlar dilerim.

Spoiler: GösterGizle

Gün boyu yanındaydınız ve aracımıza koştuğunuz için sıkacağınızı düşündük kaçtık, ilk biz davrandık.

#2 - 26.06.2021 13:35
Bu arada kisinin ssine bakarsaniz bana "vay oç" dedikleri gorulecektir. Ooc küfur ettigi acık bir sekilde belli.

#3 - 26.06.2021 17:19
Yanımdakinin ne dediği beni alakadar etmiyor, 5 levelim bilmediğiniz birine sıkmanız zaten DM kapsamına girer.

#4 - 26.06.2021 18:18
ben size bilmediģm birisi demedim ki. Vladimir karakterinin yanında bulunuyordunuz ekstra olarak garajlarinda çekicinin icinde ustunde vakit geciriyorsunuz ve bu vakit 5 10 dakika değil. Ekstea olarak garajiniza gelen iki birlik üyemi (sabre) kovalıyorsunuz. 5levelsiniz ve illegal bir birlikte bulunuyorsunuz. Birlikler arasi dayanisma cok yaygin. Bunuda göz önunde bulundurun. Vladimir karakterini vurdum ardından belli bir süre gecti ve siz yine oradaydiniz ne yapmamı bekliyordunuz ki?

#5 - 27.06.2021 06:06
Hiçbir birlikte bulunmuyorum, Vlad karakteriyle max 7-8 dakika beraber durmuşuszdur ve kimseyi kovalamadım.

#6 - 27.06.2021 09:54
Hiçbir birlikte bulunmuyorum, Vlad karakteriyle max 7-8 dakika beraber durmuşuszdur ve kimseyi kovalamadım.

Araya girmek istemem fakat dün bu şikayete baktığımda senin bir birlikte olduğunu gördüm, şuanda birlikte değilim diyip OOC yalan söylüyorsun, hoş birşey değil, yetkililerin kontrol etmesini istiyorum.

#7 - 27.06.2021 18:05
abi yaptıgın cidden ayip. sana illegal birliktesin dedigimde bir birlikte bulunuyordun. Buraya daha da yazmayacagim. Sonuçlandiracak admin lütfen kontrol etsin kişiyi vurduğumda illegal bir birlikte bulunuyordu

#8 - 28.06.2021 18:39
Şikayet aktif. Sonuçlandıracak admin lütfen loglara baksin. Kişi yönetimi kandırıyor. Ben kişiyi vurduğumda illrgal bir birliktr bulunuyordu. Herkese iyi forumlar.

#9 - 28.06.2021 21:42
Merhaba,

bir karakteri vururken aklınızda şüphe olmamalı. Eğer bir karakteri vuruyorsanız kenarda bir yerde düşmanlığınızı kanıtlayacak türde ekran görüntüleri bulunmalı, aksi halde bu şikayet gibi ceza alabilirsiniz. Kişinin illegal birliğe dahil olup olmaması maalesef ki bir şeyi etkilemiyor, sizden beklenen savunma kişiyle düşmanlık kanıtları. Bu kanıtları göremediğim için Sally karakteri DM kapsamında ceza alacak.