Konu: Şikayet geri çekildi.  (Okunma sayısı 654 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.06.2021 04:22
Şikayet geri çekildi, konu silinsin.
« Son Düzenleme: 26.06.2021 18:24 KAYMAKAM »

#1 - 26.06.2021 04:33
Merhabalar, öncelikle sergilenilen rolün hiçbir amacını göremedim burada Retarted rp'den de bahsedebiliriz. Talat karakteri iki kişi olmalarına rağmen Theo karakterine saldırıp brawl rolüne giriyor ve haliyle yaralı konuma düşüyor. Arden karakterine de arkadaşını alıp gitmesi gerektiğini söylüyorum fakat tabii ki rolü geç yanıtlıyor.(amaç zaman kazanıp arkadaşlarının gelmesini ve silahla sıkmasını sağlamak, arkadaşınız dayak yemişken orada öylece fear rp yapmadan beklemeniz garip) Sonra olanlar açık şekilde belli zaten, detaylı şekilde anlatılmış fakat bazı kural ihlallerine değinilmemiş, az önce bahsettiğim fear rp ve Talat'ın onca dayak yiyip kalkıp telefonla konuşması(Powergaming) gibi... Arkadaşlar roleplay sunucusunda oynuyoruz, isterseniz 100 kişilik bir birliğiniz olsun, iki kişi gelip kimseye fear rp yapmamak kendini tanrı sanıp god rp yapmak ya da ne bileyim mix yaparak oyun oynamanız hoş değil. Madem ki gun rpye bu kadar aşıksınız birçok dm sunucusu bulunuyor hatta size önerebilirim, Talat'ın telefonunun hiçbir sebep yokken çalması da ayrı bir ironi ona zaten değinilmiş. Demem o ki lütfen rollerimizi saygı çerçevesi içerisinde gerçekleştirelim, yanlış anlamayın ama şu yapılan role rol demeye dilim varmıyor. Umarım daha güzel rollerde tekrar karşılaşırız, birliğinize ve rollerinize saygım sonsuz, yapılan "kural ihlalleri ve özellikle DM" hariç. İyi geceler, iyi roller.

#2 - 26.06.2021 05:09
Şikayetinizi okurken kanım dondu arkadaşlar, her köşe bizim diyip racon kesmek falan anlamadım. Birlik kaptanını dövüp yaralıya düşürürken bir şey yok biri gelip vurunca her köşe bizim diyip racon kesip herkesi vursunlar falan güzel dünyaymış sevdim. Gun RP falan bir şeyler demişsiniz, agresif rolden şikayet açmışsınız hala rol sorguluyorsunuz, agresif rp diye bir kural yok ihlali olsun. Agresif RP dediğiniz ne onu bile anlamış değilim, yazdığınız bütün suçlamalar iğneleme ve küçük düşürme üzerine şu yapılan role rol demeye dilin varmıyorsa adamı yere düşürüp başında sohbet etmeyecektiniz. Hood bölgesine çok yakın bir alandasınız, oraya şans eseri gelmemiz çok zor bir şey değil

Birlik tanıtımınız yok fakat illegal rol yapıyorsunuz, birliğiniz açılalı ne kadar oldu bilmiyorum. Onun incelenmesi güzel olabilir, illegal gün sınırını doldurdunuz mu çok merak ediyorum.

Son olarak rol sorgularken pm üzerinden mix yapmanız muhteşem bir detay olmuş, teşekkür ederim nasıl rol yapılmayacağını öğrettiğiniz için.

#3 - 26.06.2021 05:16
Merhabalar, öncelikle sergilenilen rolün hiçbir amacını göremedim burada Retarted rp'den de bahsedebiliriz. Talat karakteri iki kişi olmalarına rağmen Theo karakterine saldırıp brawl rolüne giriyor ve haliyle yaralı konuma düşüyor. Arden karakterine de arkadaşını alıp gitmesi gerektiğini söylüyorum fakat tabii ki rolü geç yanıtlıyor.(amaç zaman kazanıp arkadaşlarının gelmesini ve silahla sıkmasını sağlamak, arkadaşınız dayak yemişken orada öylece fear rp yapmadan beklemeniz garip) Sonra olanlar açık şekilde belli zaten, detaylı şekilde anlatılmış fakat bazı kural ihlallerine değinilmemiş, az önce bahsettiğim fear rp ve Talat'ın onca dayak yiyip kalkıp telefonla konuşması(Powergaming) gibi... Arkadaşlar roleplay sunucusunda oynuyoruz, isterseniz 100 kişilik bir birliğiniz olsun, iki kişi gelip kimseye fear rp yapmamak kendini tanrı sanıp god rp yapmak ya da ne bileyim mix yaparak oyun oynamanız hoş değil. Madem ki gun rpye bu kadar aşıksınız birçok dm sunucusu bulunuyor hatta size önerebilirim, Talat'ın telefonunun hiçbir sebep yokken çalması da ayrı bir ironi ona zaten değinilmiş. Demem o ki lütfen rollerimizi saygı çerçevesi içerisinde gerçekleştirelim, yanlış anlamayın ama şu yapılan role rol demeye dilim varmıyor. Umarım daha güzel rollerde tekrar karşılaşırız, birliğinize ve rollerinize saygım sonsuz, yapılan "kural ihlalleri ve özellikle DM" hariç. İyi geceler, iyi roller.

brawl da dövülen taraf normal olarak ölür zaten. kalkıp hareket edemez, elini cebine atıp konuşamaz. her brawl da dövülen taraf ölüyor zaten, komaya giriyor kalkıp konuşması imkansız, yani powergaming doğru bir terim olmuş. tebrikler.

#4 - 26.06.2021 05:18
Ortada bir şey yokken rolümüzü bozup agresif rol sergileyip rolümüzü baltalarkende biz nasıl rol yapılmayacağını gördük gerçekten. Şahıs bize vurduğu için biz düşürüyoruz ilk hamleyi siz yapıyorsunuz zaten, yerden kalkarken de emote vermemesi telefonu açıp rahatlıkla konuşması güzel roller cidden. Yazdığın yanıtı okurken kanım dondu dostum. Eklemeyi unutmuşum arkadaşım sen neden vurdun gibisinden bana soruyor bende rolsel olarak vurabilirim diyerek cevap veriyorum pardon ama burada nasıl bir MIX yapıyorum?
« Son Düzenleme: 26.06.2021 05:21 KAYMAKAM »

#5 - 26.06.2021 05:21
Ortada bir şey yokken rolümüzü bozup agresif rol sergileyip rolümüzü baltalarkende biz nasıl rol yapılmayacağını gördük gerçekten. Şahıs bize vurduğu için biz düşürüyoruz ilk hamleyi siz yapıyorsunuz zaten, yerden kalkarken de emote vermemesi telefonu açıp rahatlıkla konuşması güzel roller cidden. Yazdığın yanıtı okurken kanım dondu dostum.

İyi de güzel kardeşim, kendi adıma herhangi bir agresif rol yapmıyorum benim neden adım geçiyor? Onu da anlamadım.

#6 - 26.06.2021 05:22
.
« Son Düzenleme: 26.06.2021 20:03 Quixes »

#7 - 26.06.2021 05:34
Ortada bir şey yokken rolümüzü bozup agresif rol sergileyip rolümüzü baltalarkende biz nasıl rol yapılmayacağını gördük gerçekten. Şahıs bize vurduğu için biz düşürüyoruz ilk hamleyi siz yapıyorsunuz zaten, yerden kalkarken de emote vermemesi telefonu açıp rahatlıkla konuşması güzel roller cidden. Yazdığın yanıtı okurken kanım dondu dostum.

İyi de güzel kardeşim, kendi adıma herhangi bir agresif rol yapmıyorum benim neden adım geçiyor? Onu da anlamadım.
Ben eklemeyi unutmuşum sizin eklediğiniz sslerde mevcut zaten. “Burası ermeni bölgesi farkında mısınız?” gibi bir cümle kuruyorsun, “bence” bu cümleyi kurman hatalı değilsede gerekeni yetkili arkadaşlar söyleyecektir zaten. https://cdn.discordapp.com/attachments/749713995237425272/858161430775988254/samp_26_06_2021_03_22_03.png
« Son Düzenleme: 26.06.2021 05:45 KAYMAKAM »

#8 - 26.06.2021 05:37

Ben eklemeyi unutmuşum sizin eklediğiniz sslerde mevcut zaten. “Burası ermeni bölgesi farkında mısınız?” gibi bir cümle kuruyorsun, “bence” bu cümleyi kurman hatalı değilsede gerekeni yetkili arkadaşlar söyleyecektir zaten.

agresif rol mü oluyor bu? ilk defa böyle bir şey görüyorum yetkili kararı bekleyelim başka türlü işin içinden çıkılmayacak

#9 - 26.06.2021 06:40
Agresif illegal rol birlik günü falan filan demişsiniz,kafa atan kişi ve brawla giren kişi sizin adamınız üstelik bunu sayıca üstün olduğumuz halde yapıyor. Size oradan gitmenizi söylüyorum tek başınıza discordtan mix yapıyorsunuz o sırada role cevap vermeyerek yani anlayacağınız dilden siz de hem mix hem fear rp yapmış oluyorsunuz umarım anlatabilmişimdir Arden. Mixten kastımız her ne hikmetse telefon konuşması gerçekleşiyor, durup dururken arıyorlar dayak yiyen adamı hem de anında, ne kadar garip. Mix savunması yapmışsınız attığınız mesajlar rol bittikten sonra atılmış, arkadaşlar iğneleyici yanıtlar yapmak yerine yaptığınız şeyi dikkatlice izleyin bence. Oradan gidip sonrasında gelip bizi vursanız hiçbir sorun olmazdı, fakat kuşlar haber saldı ki telefon geliyor olay gerçekleştiği anda gerçekten çok garip...