Selamlar öncelikle şikayet benim bilgim doğrultusunda açılmıştır.
@barrylex 'in verdiği cevaplara baktım ve gülerek onun her bir cümlesinde bir yere sıçrayıp oradan belki bir şeyler yaparım havası sezdim. Her neyse yazdıklarına cevap vereceğim. "
rolün başlangıçı ise mekanınızın önünde aracım ile durdum ve herhangi bir rol yapmadım, Prudenzia karakteri gelip durdup yere aracıma kasıtlı olarak çarpıp ve rol yapmadan oradan kaçmaya başladı " Çok güzel demişsin ama burada büyük eksiklerin var, hemen açığa kavuşturalım. Öncelikle rolün başlangıcı diyorsun rolün başlangıcı senin Prudenzia karakterinin durduk yere market caddesinden itibaren takip etmenle başlıyor. Daha sonrasında bir video paylaşmışsın orada sadece benim aracına çarpıp geçtiğim gözüküyor. Tek sormak istediğim şey şu, neden ben kanıtlarımı tam SS olarak atıyorum da sen rolün başlangıcını tam video halinde atmıyorsun? (Bu yüzden bu şikayetin aydınlanabilmesi için rolün "başladığı" kısımdan itibaren videoyu paylaşmanı istiyorum.) Bu belki biraz seni zorlayabilir atman konusunda çünkü hatan ortaya çıkacağı için atmak istemezsin hak veriyorum. Kasıtlı olarak çarpmaya gelicek olursak karakterim senin takiplerinden ve onu takip ederek rahatsız etmenden rahatsız olduğu için senin yanından ayrılmak istedi. Aracının çarpmasının sebebi ise gideceği yolu kapattığından dolayı gitmek istedi. Daha sonrasında kaçıyor diyorsun ama ben tekrardan rol yaptığım bölgeye döndüğümde orada rolü gerçekleştiriyorum. Bu yüzden bunda da bir şeyler çıkarmak istediğini düşünüyorum. Çünkü ben orada o rolü gerçekleştirmeseydim şikayet açmakta sonuna kadar haklıydın.
Her neyse...
Evet o rolün sonunda biraz agresif rol yapmış olabilirim, fakat şöyle düşünün gerçek hayatta biri geliyor ve aracınıza durduk yere çarpıp kaçıyor. Siz bunu nasıl karşılarsınız? diye bir şey yazmışsın, gerçek hayatta biri aracına durduk yerde çarpınca tamam sinirlenebilirsin küfürde edebilirdin olayın anıyla ama benim aklımda düşündüren tek şey, bir insanın aracına çarptıktan sonra ona tamir ücretini ödüyorsa neden daha sonrasında ona agresif bir şekilde davranmasını sürdürür? Onu bana açıklarsan güzel olur çünkü en üstte yazdığım gibi sırf sıyrılmak amaçlı olması için cümlelerinde belki oradan bir şeyler çıkarırım havası burada da söz konusu.
ayrıca o rolü yaparken ben hood bölgesi içersinde değildim ve ayrıca o kişi sizin birliğinizden değil, nasıl hoodunuza sığınabiliyor? güzel bir düşünce tarzı bunuda aynı şekilde sırf bir şey aramak için söylediğini düşünüyorum, her neyse açıklıyorum hemen. Prudenzia karakterinin GENTILINI hooduna sığınma gibi bir şey söz konusu değildir. Çünkü ben Prudenzia karakterini oluşturduğumdan beridir rollerimi o hood içerisinde yapıyorum. Gentilini birliğinin üyesiyle karakterim rol yapıyor. Bunu karakterimin IC arkadaşlarıda bilmekte, gerekirse onlarında bu şikayete yazmasını isteyebilirim. Bu yüzden bu sorduğun şeyin bana aşırı saçma geldi diyemem çünkü belki benim orada rol yaptığımı bilmiyor olabilirsin. Tommy Calabressi karakteri ile yaptığın rol hakkında bilgim yoktur ancak 100 dolar için hiçbir illegal üye birisinin mekanına gidip orada ona senin tabirinle "racon" kesmez. Atacağım SS'lerde neden senin mekanında agresif bir rol yaptıklarını göstereceğim. Bir de yazdığın bir şey var, rolün neden bir kısmını kesip atıyorsunuz demişsin. Şikayette gereken yerleri arkadaşlarım paylaşmış. Sen videoda paylaşmadığın yerleri neden sorgulamıyorsun? yine burada bir şeyler çıkartma havası sezdim.
Her neyse...
Kişilerin şikayeti açmasında haberim var ve kendim forumda şikayet oluşturmayı bilmediğimden ötürü onlardan oluşturmasını istedim. OOC kin demişsin OOC kini benim veya şikayeti oluşturan kişinin yapmadığını biliyorsun. Çünkü seninle daha önceden yaşadıklarımızı OOC bir şekilde bitirdik ve hallettik, bu yüzden benim OOC kin yaptığımı düşünüyorsan tamamen saçmalık, hatta senin bana OOC kin yaparak oyun içerisinde gereksiz takip yaptığını düşünüyorum. Şikayeti oluşturan kişi zaten rahatsız olduğu noktaları belirtmiş ondan dolayı da onunda OOC kin yapma gibi bir durum söz konusu değil. Hem zaten OOC tanışmıyorsunuz nasıl yapabilirsiniz?
Yine bir şey gözüme çarptı başta agresif rol sergilemiş olabilirim diyorsun daha sonrasında "Eğer kendisine kışkırtıcı ve agresif rol
SERGİLEDİYSEM" diye bir cümle kuruyorsun kendinin sergilediğine inanıp inanmadığın belli değil. Farklı farklı konuşmuşsun. Bende gerekli SS'leri atacağım, senin saat 4'te sırf OOC tanıdığın için beni market caddesinden beri takip etmene anlam veremedim. Bunun yapma sebebin belki benim sana bir şey yapıp, şikayet oluşturmak istemende olabilir. (Sadece bir düşünce.) Bilmiyorum ama genellikle cümlelerini yazarken bir yerden çıkarım ve hangi bilgiyi kullanırsam şikayette haklı çıkarım gibi bir şey yapmışsın. Bu sadece gülünç bir olay ama ben her şeyi gayet açıkladığımı düşünüyorum. Senden tek istediğim beni market caddesinden beri takip ettiğin kısımlarıda ekleyerek "TÜM ROLÜ" göstermen.(Zaten attığım SS'lerde de beni nereden itibaren takip etmeye başladığını anlattım.) Daha sonrasında adminler zaten kimin haklı veya haksız olduğuna karar vericektir. Saat 4'te böyle şeylerin olması cidden huzur bozuyor lütfen daha ciddiyetli oynayalım şu oyunu. Sonrada farkettim bir diğer şey Tommy Calabressi karakteri ile olan SMS'leri orada SMS olarak gönderdiği sözler oldukça tacizci ve rahatsız edici roller. Sunucuda bu kadar abartı bir rol yasak mı bilmiyorum ama böyle bir rolden bence tek taraflı keyif alırsın, çünkü yaptığın OOC kinden dolayı yazılmış cümleler diye düşünüyorum.
İnsanların keyiflerini kaçırıyor o şekilde yapılan roller.
İyi forumlar.
Tommy Calabressi ve Eugenio Ragazzo karakteri ile rolüm :