Konu: [24.06.2021 - Maske_18429] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 199 defa)

#0 - 24.06.2021 23:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_18429
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.06.2021, 23:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen tarih ve saat sularında iki adet ermeni arkadaş ile role girdim, bu rolde MG ya da DM tarzı şeyler dönmüş olabilir diye şikayet açacaktım, videoyu açtım ve kanıt hazırlamak için videoyu edit programına attım, vurulduğum kısmı izlediğimde maske numarasını belirttiğim arkadaşın 180 derece arkama ateş etmesine rağmen mermilerin bana geldiğini gördüm, sonrasında ise çizgisini hiç bozmadan 2 kere bana birden kitlenip ateş ettiğini fark ettim, hile kullandığından şüpheleniyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Şikayetimi geri çekmeyi düşünmüyorum, yöneticilerden gereğini istiyorum.
« Son Düzenleme: 24.06.2021 23:43 Derengeisgod »

#1 - 25.06.2021 00:33
hile değil ki bu oyunun buga girmiş adam arkası dönük gözüküyor

#2 - 25.06.2021 00:40
Öncelikle merhaba, galiba arkadaşın yüksek derece pingi vardı, yada oyunun normal bir bug'ı, Silent-aim olsam bir tane bile kaçırmazdım herhalde, ben adama yaklaşık altı mermi attım.  :o :o

#3 - 25.06.2021 01:05
videodaki hareket bug değil, kişi benim arkamdayken yaralıya düşmeme 2 mermi kala tekrardan arkasına dönüp ateş açıyor, faren de bug sonucu dönmemiştir umarım, bu da demek oluyor ki kişi arkamda, bariz hile var. ayrıca arkadaşla hareketi dm serverinde yaklaşık 15 20 kere denedik, ortada bug yok yönetim isterse deneme yaptığımız video atılır.
« Son Düzenleme: 25.06.2021 01:08 Derengeisgod »

#4 - 25.06.2021 01:07
Öncelikle merhaba, galiba arkadaşın yüksek derece pingi vardı, yada oyunun normal bir bug'ı, Silent-aim olsam bir tane bile kaçırmazdım herhalde, ben adama yaklaşık altı mermi attım.  :o :o
şöyle bir eklemede de bulunayım, sobeitte silent dediğimiz şey tek tuşla açılıyor, arkamdayken seni çekip vurmam ne kadar zor olabilir ki? belki de o anın paniğiyle böyle bir yola başvurdun.

#5 - 25.06.2021 02:08
Hile gözükmüyor, savunma geçerli.