Konu: Raskolnikov Rasskazov - Aim Lock, Nospread  (Okunma sayısı 416 defa)

#0 - 24.06.2021 22:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raskolnikov Rasskazov @lucretius
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Bütün Van Ness üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.06.2021, 00:44, 15:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  24.06.2021 tarihi, gece saat 00:44 ve öğlen saat 15:01'de iki tane çatışma döndü. İlk olarak drive by attıkları kısımda yani saat 00:44'de, araçta dört kişi var ve araçtan indikleri zaman dördününde canları yarısından aşağı iniyor ve mermiler sürekli isabetli olarak gidiyor, yani arkadaşın Aim Lock kullandığı açıkca belli, video'da her şey belli zaten. Diğer bir çatışmada saat 15:01'de, araç ile mahalleye girdiğim gibi Rasskazov'un önüne aracı kırıp ateş etmeye başlayacaktım fakat direk Aim'i üzerime kitleyip düşürdü, düşmem üç saniye bile almadı o sırada fps drop giriyor ama zaten belli oluyor can barına bakarsak. (Arkadaşın silah tutuşu vs. Olabilir ancak kişi hile kullanıyor, ak 13 vursa, saniyede 3 mermi yese, (Ben 2 saniyede düşüyorum) toplam 6 mermi de 78 hasar eder, ancak 116 can ile caddeye giriyorum, yani arkadaş bariz belli hile kullanıyor.)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Gerekeni yapılırsa güzel olur

#1 - 24.06.2021 22:59
Videolu savunma yapıcam.

#2 - 24.06.2021 23:17

Merhaba FPS girmesi benim suçum değil dostum videoda gözüküyor normal bi şekilde sıkıyorum.

Bir sornaki video için savunmam bu şekilde ordaki takipte aramızdaki mesafe çok yakın ve efect modu yüzünden bende ak oldugu için sadece ben sıkıyormuşum gibi gözüküyor ama araçta tam dört kişiyiz o hasarların hepsini ben vermiyorum videoda görüldügü gibi kimseyi düşüremiyoruz ve abartılcak bir durumda yok iyi forumlar iyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 24.06.2021 23:52 lucretius »

#3 - 24.06.2021 23:33
Pekala, savunmanı yapmışsın yönetici kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 24.06.2021 23:36 Misterio' »

#4 - 25.06.2021 01:08

Selam dostum, videoyu detaylıca yaklaşık 10 dakika boyunca inceledim ve "No Spread, No Recoil" kullandığının kanısına vardım. Biraz araştırdım ve kullandığın cleo eklentisinin tanıtım videosuna, linkine kadar buldum. Şikayetle ilgilenen bir yönetici bana ulaşırsa video linkini özel mesaj yoluyla atacağım. Crosshair büyüyen bir NoSpread'da varmış, bu sefer kurtulamayacaksın dostum. Gerçekten üzgünüm.

2004 yapımı bir oyun oynuyor olsak bile oyunun fizikleri yapıldığı tarihe göre yeterince gerçekçi. Uzun süredir SAMP oynayan veya elinde 1-2 kez AK tutmuş biri bile senin AK-47 ile o kadar stabil ateş edemeyeceğini bilir. Mermilere fısıldayıp yön mü veriyorsun dostum, lütfen. Üstte attığım karşılaştırma videosuna bakarsanız silahın daire şeklinde sektiğini, göğüsün ortasından alt kısımlara doğru inip sağa sola yükseldiğini görebilirsiniz. Daha fazla arkadaşın yazmasını, kendini savunmaya çalışmasını istemiyorum. Drive-By videosunda da gördüğünüz kişilerde de muhtemelen aynı cleo söz konusu. Üstünlük sağladığınız açıkça belli, burada insanları ve yönetimi yanıltmaya çalışmanız cidden can sıkıcı bir durumdu. Hoşçakal dostum, kendine iyi bak.
« Son Düzenleme: 25.06.2021 01:13 only »

#5 - 25.06.2021 01:16
HAHAHAHHAHAHHAHAHHAH DALGA MI GEÇİYORSUN DÜZ DURAN ADAMI VURUYORUM KAFAYI YİCEM LOSER ETKİSİ DEDİKLERİ BU OLSA GEREK.

#6 - 25.06.2021 01:17
HAHAHAHHAHAHHAHAHHAH DALGA MI GEÇİYORSUN DÜZ DURAN ADAMI VURUYORUM KAFAYI YİCEM LOSER ETKİSİ DEDİKLERİ BU OLSA GEREK.

Teşekkürler kanka. Karşılaştırmalara bakılırsa kimin "ezik" olduğunu görürsün. 2004 yapımı bir oyunda seni bu kadar kudurtmayı başarabileceğimi bilmiyordum. Yetkili kararı bekleyebiliriz, daha fazla uzamasına gerek yok. Görüşmek üzere, kendine iyi bak.

#7 - 25.06.2021 01:19

Selam dostum, videoyu detaylıca yaklaşık 10 dakika boyunca inceledim ve "No Spread, No Recoil" kullandığının kanısına vardım. Biraz araştırdım ve kullandığın cleo eklentisinin tanıtım videosuna, linkine kadar buldum. Şikayetle ilgilenen bir yönetici bana ulaşırsa video linkini özel mesaj yoluyla atacağım. Crosshair büyüyen bir NoSpread'da varmış, bu sefer kurtulamayacaksın dostum. Gerçekten üzgünüm.

2004 yapımı bir oyun oynuyor olsak bile oyunun fizikleri yapıldığı tarihe göre yeterince gerçekçi. Uzun süredir SAMP oynayan veya elinde 1-2 kez AK tutmuş biri bile senin AK-47 ile o kadar stabil ateş edemeyeceğini bilir. Mermilere fısıldayıp yön mü veriyorsun dostum, lütfen. Üstte attığım karşılaştırma videosuna bakarsanız silahın daire şeklinde sektiğini, göğüsün ortasından alt kısımlara doğru inip sağa sola yükseldiğini görebilirsiniz. Daha fazla arkadaşın yazmasını, kendini savunmaya çalışmasını istemiyorum. Drive-By videosunda da gördüğünüz kişilerde de muhtemelen aynı cleo söz konusu. Üstünlük sağladığınız açıkça belli, burada insanları ve yönetimi yanıltmaya çalışmanız cidden can sıkıcı bir durumdu. Hoşçakal dostum, kendine iyi bak.

Valla kardeşim bu yazdığınla beraber nasıl kudurdugunu şimdi daha iyi anlıyorum ama düz duran adamı vurdum videonun daha uzun halinide atabilirim hiç sorun yok.

#8 - 25.06.2021 01:24

Valla kardeşim bu yazdığınla beraber nasıl kudurdugunu şimdi daha iyi anlıyorum ama düz duran adamı vurdum videonun daha uzun halinide atabilirim hiç sorun yok.
Bro kudurucak bir durum yok adam hile olduğunu açığa çıkarmış, sanırım fps drop yemem senin zararına oldu  :garip:

#9 - 25.06.2021 01:35

Kusura bakmayın ama hayatımda ben böyle şikayet açmak için açan bi adam görmedim kaç yıldır samp oynuyorum ilk defa duydum Crosshari büyüyen nospread videoyu at çok merak ettim.