Konu: [23.06.2021 DeShawn_Williamson, Darkeem_Flemwell, Treshawn_Caddell]  (Okunma sayısı 710 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.06.2021 00:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @DeShawn_Williamson @EmirViolent @Darkeem_Flemwell @ahmetkerem26 @Treshawn_Caddell @Thomp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

CEZASI: Hapis.

12-) YASAKLANMIŞ ROLLER
Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:

Taciz/tecavüz, pedofili rolleri
anınmış kişi rolleri, ünlü isim kullanımları vs.
Müslüman rolleri
Türk rolleri
Tetikçi rolleri
Mental retardasyon, ruh hastalığı rolleri
Yüksek seviyeli hacker rolleri
Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)
Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri
Terörist grubu bağlantıları veya terörist grup rolleri
Arap kökenli uyruk rollerinin tamamı.
Azeri kökenli uyruk rollerinin bir kısmı. (Azerbaycan Türkçesi konuşmak, "qardaş, qaqaş, yaxşı, uşaq vb." kelimeler yasaktır.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle selamlar, Hoover bölgesinde rol yapıyordum herkes bir partiye gidiyordu ben de onlardan birinin arabasına bindim sonra parti yerine gittik arabadan indik bir gri Euros yanlayarak gelirken çoğumuzu ezdi, herkes IC chat'ten küfür etmeye başladı ben de 'Sikmim.' gibi bir kelime kullandım sonra gittiğimiz yerin kapalı olduğunu öğrendik. Arabalarımıza geri gittik dönüşte 3 arkadaş (DeShawn_Williamson, Treshawn_Caddel, Darkeem_Flemwell) Attığım ss'lerde de belli olacaktır, IC chat'ten OOC ve türkçe konuşmaya başladılar, B bölmek zorunda kaldım çünkü 3'ünede aynı anda pm atamazdım, DeShawn_Williamson daha çok üzerime gelerek beni aşağılayacak şekilde konuşmaya devam ediyordu >:(, aşağıda ss'leri atacağım, ben hiçbir şekilde IC karşılık vermedim, arkadaşların cezalandırılmasını istiyorum, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/773423294544216075/857336738791424050/unknown.png https://cdn.discordapp.com/attachments/773423294544216075/857336822689693727/unknown.png https://cdn.discordapp.com/attachments/773423294544216075/857336889719914496/unknown.png https://cdn.discordapp.com/attachments/773423294544216075/857337966069678130/unknown.png https://cdn.discordapp.com/attachments/773423294544216075/857338914327101500/unknown.png https://cdn.discordapp.com/attachments/757231452411920414/857358804826849341/DASDASUYDFWUAIRISDIRIWATRISDIASU.png
 https://cdn.discordapp.com/attachments/757231452411920414/857358848931266570/DIAOPDOAISYDSA.png https://cdn.discordapp.com/attachments/757231452411920414/857358868878589962/hmmhmhmhmhmmhhmhmhmmhmhm.png
Ek açıklamalar(varsa): --

#1 - 24.06.2021 00:31
Öncelikle merhaba, direkt konuya giriş yapmak istiyorum ki şahısın şikayet açacağını bile düşünmezdim. Natu Glory adlı arkadaş ile aynı birlik içerisindeyiz ve aramızda samimi şekilde sohbet edebiliyoruz, küfürlü konuşabiliyoruz. Birlik ile toplu şekilde mekana gittik ve şahıs troll bir kelime kullandı, ya da olmaması gereken. Her neyse, şahısı o sırada /aw üzerinden uyardık, ortak bir konuşma olduğu için pmden yazmak istemedik, /b den ise aktif bir rol olduğu için araç dışındaki kişilerin chatini kirletmek istemedik. Yaptığımız bir hata, evet. Fakat birkaç gün önce pmden rahatça küfür eden adamın bu şekilde şikayet açması zoruma gitti, /aw kullanımı için tekrardan arkadaşlarım ve kendim adına özür dilerim, iyi arkadaşlıklar dilerim. Savunmam bitmiştir.

#2 - 24.06.2021 00:34
Merhaba öncelikle, Natu adlı karakter troll yaptığı için /aw den onu uyardım. Rolde sözüm meclisden dışarı ( Sikmim gibi şeyler yazdı) yirmi kişinin olduğu yerde, Hoover birliği içinde olduğu için onu uyarma ihtiyacı duydum, ve /aw den yazdım. Kendisi her fırsata OOC çıkan birisi, savunmam budur. İyi forumlar.

#3 - 24.06.2021 10:42
Natu adlı arkadaş trol yaptı ve bizde  /aw yöntemi ile uyardık, /b den uyarsaydık insanların rollerini çöp ederdik. Hem insanların rollerini çöp etmedik hemde birbirimizi tanıdığımız için /aw den konuşmayı tercih ettik fakat natu adlı arkadaş sürekli /b böldü ve biz ona /aw den konuş dedikçe hala /b böldü savunmam bitmiştir iyi günler.

#4 - 24.06.2021 10:48
Merhaba öncelikle, Natu adlı karakter troll yaptığı için /aw den onu uyardım. Rolde sözüm meclisden dışarı ( Sikmim gibi şeyler yazdı) yirmi kişinin olduğu yerde, Hoover birliği içinde olduğu için onu uyarma ihtiyacı duydum, ve /aw den yazdım. Kendisi her fırsata OOC çıkan birisi, savunmam budur. İyi forumlar.

Troll mu? Farkettiysen karakterimin yaşı oldukça düşük 16 yaşında, tabikide çocuk olduğu için arada troll kelimeler kullanacak. Sen beni PM üzerinden uyarabilirdin. Zaten ilk sen yazınca Treshawn ve Darkeem karakterleri /aw'dan konuşmaya başladı >:( Bu arada evet, 'Sikmim' gibi bir kelime kullanmam yanlıştı, uzatmayalım. Yetkili kararı.

#5 - 24.06.2021 10:59
Natu adlı arkadaş trol yaptı ve bizde  /aw yöntemi ile uyardık, /b den uyarsaydık insanların rollerini çöp ederdik. Hem insanların rollerini çöp etmedik hemde birbirimizi tanıdığımız için /aw den konuşmayı tercih ettik fakat natu adlı arkadaş sürekli /b böldü ve biz ona /aw den konuş dedikçe hala /b böldü savunmam bitmiştir iyi günler.

Troll yaptığımı 3'ünüzde söylüyosunuz :D Sadece orada 'Sikmim' dedim, başka bi troll yaptığıma dair kanıtın varsa lütfen atar mısın? Bu arada /aw IC bir kanal haberin olsun, oradan beni OOC uyaramazsın. Uyaracaksan PM'den uyarmalıydın. Troll yaptığımı düşünüyorsan lütfen şikayet aç. Yetkili kararı.

#6 - 24.06.2021 11:28
Öncelikle merhaba, direkt konuya giriş yapmak istiyorum ki şahısın şikayet açacağını bile düşünmezdim. Natu Glory adlı arkadaş ile aynı birlik içerisindeyiz ve aramızda samimi şekilde sohbet edebiliyoruz, küfürlü konuşabiliyoruz. Birlik ile toplu şekilde mekana gittik ve şahıs troll bir kelime kullandı, ya da olmaması gereken. Her neyse, şahısı o sırada /aw üzerinden uyardık, ortak bir konuşma olduğu için pmden yazmak istemedik, /b den ise aktif bir rol olduğu için araç dışındaki kişilerin chatini kirletmek istemedik. Yaptığımız bir hata, evet. Fakat birkaç gün önce pmden rahatça küfür eden adamın bu şekilde şikayet açması zoruma gitti, /aw kullanımı için tekrardan arkadaşlarım ve kendim adına özür dilerim, iyi arkadaşlıklar dilerim. Savunmam bitmiştir.

Aynı birlikte olmamız bir şey değiştirir mi sence? Orada 3 kişi beni aşağılayacak şekilde konuşuyorsunuz. Evet 'Sikmim' gibi bir kelime kullandım. Bunu 3'ünüzde yazmışsınız :D Zaten şikayeti okusanız göreceksiniz, burada 3'ünüzünde aynı şeyi yazması oldukça saçma. Troll konusunda 3'ünüzde ısrarlamışsınız sadece 'Sikmim' gibi bir kelime kullandım ki, bunuda inkar etmiyorum zaten. Başka troll yaptığıma dair kanıtınız varsa lütfen atın. Sizin /aw'dan OOC konuşmanızda zaten sorun yok :D. Yönetici kararı.

#7 - 24.06.2021 13:06
Treshawn_Caddell adlı arkadaş NC atmış, şikayet aktif. :vice:

#8 - 24.06.2021 14:04
Pek fazla yorum atıp yorum kalabalığı yapmak istemiyorum, troll kelimeler kulanması normal değil.) Sikmim.)gibi bir kelime kabul edilimez. Ayrıca troll yapmadığını söylemişsin, bir çok zaman troll yapıyorsun rol bozuyorsun dostum, tabikide ben senin uyarı ve jail yememen için /aw den uyarıyorum, pm yerine. Bu bir hata bunu kabul ediyorum. İyi forumlar.

#9 - 24.06.2021 14:26
Pek fazla yorum atıp yorum kalabalığı yapmak istemiyorum, troll kelimeler kulanması normal değil.) Sikmim.)gibi bir kelime kabul edilimez. Ayrıca troll yapmadığını söylemişsin, bir çok zaman troll yapıyorsun rol bozuyorsun dostum, tabikide ben senin uyarı ve jail yememen için /aw den uyarıyorum, pm yerine. Bu bir hata bunu kabul ediyorum. İyi forumlar.

Aynı şekil ben de istemiyorum dostum, evet 'Sikmim' gibi bir kelime kullandım. Orada herkes küfür ediyordu, benim karakterimin yaşı 16 biraz troll davranıyo olabilir, troll yapıyorsun demişsin, lütfen ss'ini atar mısın dostum? Çok merak ettim nerede troll yapmışım. Kimseninde rolunu bozmuyorum, eğer uyaracaksan IC chat'te herkesin içinde değil PM'den uyarmalısın, Sürekli Roleplay ihlali yapıyorsun + olarak Ortak nezaket, ''Oğlum, lan, amına koyayım'' gibi kelimeler kullanarak üç kuralı ihlal ettiğin ss'lerde oldukça belli, lütfen daha çok yorum atmayalım. Yetkili kararı. :vays: :nays:
« Son Düzenleme: 24.06.2021 14:31 Eşkıya »