Konu: Van Parades / Yetersiz rol bilgisi  (Okunma sayısı 184 defa)

#0 - 23.06.2021 21:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Van Parades / @mehmet61

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Andrean Sally Sanders / Richard Fletcher @IDoqukanPasa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Nezaket kural ihlali, illegal PD'e sığınamaz, NON rp.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi garajımıza gelip araç çalıyor, onu Idlewood'a kadar kovalıyoruz. Kişi peşini bırakmayacağımızı anlayınca meslek aracına binip ihlal yapıyor, meslek aracına sığınıyor. Bir süre boş boş dolaşıyor ve onu aramayı kesiyoruz. Ocean'a gittiğimde onu görüyorum ve kişi bana pm'den Mix'den dolayı hakaratler savuruyor, eğer mix yaptıysak bu şikayet altına savunmasını yapabilir. Kişiyi şehir içerisinde kovalıyorum ve PD önüne gelip orada duruyor, polise sığınıyor. Ancak kişi illegal bir oluşum üyesi, onu bu konuda uyardığımda inkâr ediyor, hakaret etmeye devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
                                          Burada meslek aracına sığınıyor.
                                          OOC hakaret..
                                          OOC hakarete devam ediyor.
                                          :garip: :garip: :garip:                                                   

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.06.2021 00:02
Arkadaş bana il-legal rol yapmaya çalıştı, uzaklaşması için her türlü savunmayı yaptım, yakalamak için car dm den tut mix + dm ye kadar teşebbüs ettiler. Silahsızım, bu arkadaş beni tek motoruyla kovalarken uzili maskeli arkadaşını mixle çağırdı, bana sıktılar bende dayanamadım sövdüm. Az bile sövdüğümü düşünüyorum buradan o çocukların ailelerine sabır diliyorum, iyi forumlar.

#2 - 24.06.2021 00:15
Arkadaş bana il-legal rol yapmaya çalıştı, uzaklaşması için her türlü savunmayı yaptım, yakalamak için car dm den tut mix + dm ye kadar teşebbüs ettiler. Silahsızım, bu arkadaş beni tek motoruyla kovalarken uzili maskeli arkadaşını mixle çağırdı, bana sıktılar bende dayanamadım sövdüm. Az bile sövdüğümü düşünüyorum buradan o çocukların ailelerine sabır diliyorum, iyi forumlar.

Az bile sövdüm? Dostum, SS'lerde mevcut. MIX yaptın diyorsun ancak kişilere SMS atıp konum belirtiyorum özet bir şekilde. Eğer sana karşı CarDM yaptığımıza dair, MIX'e dair ve DM'e dair SS'in varsa atabilirsin.
Sana il-legal rol yapmaya çalışmadım. Zaten önce garaja gelip araç çalmaya çalışarak il-legal rol yapan kişi sensin. Sana kinleniyoruz ve seni peşliyoruz, bu kadar.

#3 - 24.06.2021 00:25
Tyler Nord'un sslerinde SMS üzerinden konum verildiği gözüküyor, herhangi bir mix yok. Hood olarak benimsediğimiz yere gelip aracımıza düzkontak atıyorsun, illegal rolü biz değil sen başlatıyorsun. Araçtan inip 1000$ veriyorsun ve tartışmayı kapattım diyorsun ki böyle bir rol yok. Araçtan indiğin gibi pizzacı motoruna biniyorsun, kaçmaya meslek yaparken devam ediyorsun. Sövünce hawli mı oldun knk.

edit: şahitlik onay

#4 - 24.06.2021 09:15
hahaha sms ten hala pd yazmış fakat pd de olmamam gerçeği, tam bir yıkıksınız

#5 - 24.06.2021 11:08

Sırayla SS'lerdeki mesajları attığım dakikalara bakarsan eğer sen PD'de iken sms attığımı fark edersin.
Keşke SS'lere biraz daha dikkatli baksaydın. Tekrar diyorum, eğer MIX yaptığımıza dair kesin bir kanıtın var ise SS ile kanıtlaman daha doğru olur.

#6 - 25.06.2021 14:39
Oyun içinde rolde size karşı ihlal yapılabilir veya karşı tarafın haksız olduğunu düşünebilirsiniz ama bu o tarafa küfür ederek yanıt verebileceğiniz anlamına gelmiyor. Platform içinde bu tarz durumlara kesinlikle izin vermiyoruz, bu ihlaliniz tekrarlanırsa yasaklanabileceğinizin farkında olun. Ekran görüntülerinde görünen PM'den yazdıklarınız sebebiyle ceza alacaksınız. @mehmet61