Konu: Leonidas Jaramillo-DM[22.06.2021]  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2021 01:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @leonidas Jaramillo @Hgrost

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.06.2021-23:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DeathMatch

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chatte gözüktüğü gibi arkadaş uzi emotesi veriyor ve sebebsiz yere sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın ağır bir şekilde cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 22.06.2021 01:19
Merhabalar aktif bir çatışma rolü dönüyor ortada gitmelerini söylüyorum hala adamın başında bekliyorlar ardından biraz süre geçiyor uyarıyorum gitmeleri için hala Fear RP yapmıyorlar üstelik küfür ediyorlar vurmak zorunda kalıyorum orada onlardan fazlayız ve silahlıyız vuruluncada DM'den şikayet açıyorlar. Not: Onlara ateş ettiğim halde gelip beni yumrukladılar hasar kayıtlarına bakabilirsiniz.

« Son Düzenleme: 22.06.2021 01:27 Hgrost »

#3 - 22.06.2021 02:58
Kendi arkadaşın brawl rolü başlatıyor ve bizde karşılık veriyoruz ve sende kavga rolünde silah çekiyorsun kendi attığın ss de arkadaşının emotesi gözüküyor zaten.İyi forumlar yetkililer karar versin.

#4 - 22.06.2021 03:00
Attığın emote nin hatalı olduğunu saymıyorum bile araçta bile değilsin ama camdan sarkıyorsun.

#5 - 22.06.2021 14:55
Olayda olduğum için yazıyorum bölgede aktif bir çatışma var Loris karakterini vurmuşuz silahlıyız siz gelmişsiniz bize saldırgan tavırlar sergiliyorsunuz Fear Rp ihlali yapıyorsunuz sizi vurması gayet doğal sizin silahınız yok diye bizde silah kullanmıcaz diye bişey yok dostum şikayet açmak için şikayet açmayın  :-\

#6 - 22.06.2021 16:53
Biz olay yerine geldiğimizde 1 adam vardı ve silahsızdı agresif rp yaptı ve brawl rolü başlattı bizde karşılık verdik çatışmayla ilgili birşey yok yani.[Daha fazla konuyu kirletmeyin yetkililer karar versin]

#7 - 23.06.2021 16:46
Savunmalar ve karşıt kanıtlar yeterli görüldü, şikayetçi tarafın yolda yeterli korku rolünü uygulamaması üzerine vurulmuş olduğu tespit edildi, ortada bir DM amacı mevcut değil.