"Karakterim sporunu bitirmiş, üzerini değiştirip yoluna koyulacakken, Tungua isimli karakter, beni uzaktan görüp üzerime yürüyüp emote vermeden bir defa vuruyor, ardından bu hareketle ilgili pm'den veya OOC kanal üzerinden hareketi yanlışlıkla yaptığına dair bir söylemde bulunmuyor. Böyle olaylar sunucuda gerçekleşebiliyor o yüzden başta tepki vermiyorum ama daha sonra karakter arkamdan kasıla kasıla yürüyerek agresif rol sergilemeye başlıyor. Ben de karakter olarak kendisinden kas ve dayanıklılık bakımından bir hayli üstünüm, ona rağmen fear-rp'yi uygulamayıp agresif yapmaya devam ediyor, ama karakterim IC olarak karşısındaki kişiden yaşça büyük olduğu için sorununu şiddet ile çözme taraftarı değil o yüzden Brawl'dan kaçınıyor. "
Yanlışlıkla vurmam veya arkandan gelmem sana karşı bir agrasif rol uyguladığımı göstermiyor. Karakterim inatçı bir yapıya sahip ve yol konusunda iddialaşıyorum sadece, sabaha kadar beklerim diye de bi' ekleme yapıyorum zaten, her hangi bir şekilde yoldan çekil diye bir itham da bulunmadım veya bir zorlama yok. İlk kışkırtmayı da sen yapıyorsun karakterin ayağının yanına tükürerek, ben de buna karşılık olarak motorunun tekerleğine tükürüyorum. SS'lere de bakacak olursanız zaten bir tane bile küfür etmişliğim yok, sakin bir tavırla ringe ilerlemişim ki kendisi orada bile küfür etmeyi sürdürmüş.
Ayrıca SS'lerde oynama var, oynama olan SS'ler geçersiz diye biliyorum..