Konu: Aaron_Orlando DM ŞİKAYETİ  (Okunma sayısı 228 defa)

#0 - 21.06.2021 15:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aaron_Orlando/ MrJoe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jay_Allen/ Emirhan78

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.06.2021/ 11.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Jay Allen karakteri ile PawnShop içerisinde soygun yapıyoruz, Aaron Orlando karakteri soygun bitimde gelip bize ateş açıyor. Aaron Orlando karakteri ile hiç bir rol içerisinde girmedim, sadece Jay Karakteri girmiş. Şahısın hiç bir sebepi yok, PM'den "senin onun ile beraber olduğunu düşündüğüm için olabilir." gibi bir yazı yazıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Karakterin en yakın sürede işlem görmesini istiyorum.

#1 - 21.06.2021 15:57
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.06.2021 16:14
Selamlar, iyi roller iyi günler. Jay Allen karakteri ile yaşanılan bir sorunumuz vardı. Sabah onu gördüm ve düşürdüm. Olayın önceki akşamındada kendisi beni 2 3 arkadaşı ile düşürdü. Sabahında bende onu gördüm ve düşürdüm. Seninde onlardan biri olduğunu düşünüp karakterimin ateş etmesi gayet normal bir şey değil mi?
Anlatmak istediğim şey şu düşmanımın yanında senide görüyorum ve IC olarak seni onlardan biri olarak düşünüyorum. Aramızda zaten bir sorun kalmadı Jay karakteri ile zaten. Savunmam bu kadardır, yetkili kararını bekleyebiliriz.

#3 - 21.06.2021 18:09
Selamlar, iyi roller iyi günler. Jay Allen karakteri ile yaşanılan bir sorunumuz vardı. Sabah onu gördüm ve düşürdüm. Olayın önceki akşamındada kendisi beni 2 3 arkadaşı ile düşürdü. Sabahında bende onu gördüm ve düşürdüm. Seninde onlardan biri olduğunu düşünüp karakterimin ateş etmesi gayet normal bir şey değil mi?
Anlatmak istediğim şey şu düşmanımın yanında senide görüyorum ve IC olarak seni onlardan biri olarak düşünüyorum. Aramızda zaten bir sorun kalmadı Jay karakteri ile zaten. Savunmam bu kadardır, yetkili kararını bekleyebiliriz.

Selamlar, benim Jay'in arkadaşı olduğumu düşündürecek somut bir kanıtın atmadığın üzere yok sanıyorum. Eğer öyle bir kaydın varsa buraya atar mısın? Sonuç olarak Jay karakteri bulunduğum birliğin bir "outsider" üyesi. Benim o karakterle yan yana gözükmem sana ne kadar somut bir "arkadaş" ilişkisi sunabilir ki? Sonuç olarak onunla ticaret yapmaya başlayan sıradan bir karakter de olabilirim. Birliğe daha dün girdim ve benim sokakta rol yaptığımı bile görmen pek mümkün değil. Açık konuşmak gerekirse, rastgele gördüğün birisi olarak DM arayışında beni görmen sonucu vurduğunu düşünüyorum.

#4 - 21.06.2021 19:01

Selamlar, benim Jay'in arkadaşı olduğumu düşündürecek somut bir kanıtın atmadığın üzere yok sanıyorum. Eğer öyle bir kaydın varsa buraya atar mısın? Sonuç olarak Jay karakteri bulunduğum birliğin bir "outsider" üyesi. Benim o karakterle yan yana gözükmem sana ne kadar somut bir "arkadaş" ilişkisi sunabilir ki? Sonuç olarak onunla ticaret yapmaya başlayan sıradan bir karakter de olabilirim. Birliğe daha dün girdim ve benim sokakta rol yaptığımı bile görmen pek mümkün değil. Açık konuşmak gerekirse, rastgele gördüğün birisi olarak DM arayışında beni görmen sonucu vurduğunu düşünüyorum.

NOT: Jay karakteriyle rolde bugün tanıştım, birliklerimiz savaş içinde asla değil. Kişisel mevzuyu çözerken sadece birlikteki çoğu kişi de bu olaydan dolayı alakası yokken bile zarar gördü. Adminlerin bu açıdan da değerlendirmesini rica ediyorum.

#5 - 21.06.2021 19:16
Pawnshopun oralarda geziyordum ve ikinizi beraber soygun yaparken gördüm. İkiniz demekki suç ortağısınız soygun yapıyorsunuz. Bana ateş eden maskeli kişilerden biri olmadığını nereden bilebilirim? Aynı yeri soyuyorsunuz ve berabersiniz seninde bana sıkan kişiler arasında olduğunu düşünüp ateş ettim. Ayriyetten alakası olmayan kişilerin bu konuda zarar görme meselesi söz konusu değil ortada IC olarak karakterime yapılmış bir şey var. Son olarak savunmamı yaptım dostum gerisi yetkili kararı, ileti gelmeyecektir. İyi günler iyi roller

#6 - 23.06.2021 13:18
Savunma geçerli.

Jay karakteri şikayete olan şahitiğinde aranızda olan düşmanlığı reddetmediği için ekran görüntüsü istenmeyecek fakat bu tarz durumlar için hatırlatma yapalım. DM adına açılan şikayetlere ekran görüntüleri ile savunma yapmanızı istiyoruz. @MrJoe , savunmanız geçerli fakat tekrar böyle bir durumla karşılaşırsanız savunmanız bu yönde olsun.

Şikayet kapatıldı.