Konu: Klayce Coffins - [Türkçe Terim, Birlik Lideri Aşağılayıcı Rol, Aktif Rolde AFK]  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2021 22:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klayce_Coffins @OctaRaaDo-

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nadia_Box, Armando_Potter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe Terim, Birlik Lideri Aşağılayıcı Rol, Aktif Rolde AFK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi günler, Forza birliği olarak arkada bulunan zenci sivil grubu bizi yaklaşık 1 haftadır IC olarak taciz ediyor, kişiler Sivil olmasına rağmen sürekli brawl rolüne giriyorlar, sorduğumuz zaman Jefferson Money Makers birliğinde olduklarını iddia ediyorlar fakat karakterler sivil olarak gözüküyor. Garajımın otoparkında dururken hiçbir sebep yokken gelip Türkçe Terimle karışık Birlik R20'si aşağılamak için saçma bir rol gerçekleştiriyor. Ardından  kişiyi sistemsel olarak düşürüp kaçıracaktık, kişi rolden 1 dk sonra hemen AFK bırakmış, SS'lerde mevcut zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:   

Kişi burada Türkçe Terim ile karışık birlik R20'si aşağılıyor.
Spoiler: GösterGizle

Kişi burada rolden hemen 1-2 dakika sonra AFK bırakıyor ve rolümüzü baltalıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin burada "SİVİL" olduğu görülebilir.

« Son Düzenleme: 21.06.2021 01:32 amrepo »

#1 - 21.06.2021 14:35
Selam. Adıma yapılan şikayet ile ilgili bir kaçını cevaplıyacağım. Öncelikle Sivil dediğimi söylemiş, eğer haklıysa elimde bir ss kanıtım yok, bu yüzden özür dilerim. Sivil isemde yaptığım rolde zaten Jefferson Money Makers, EXTON AVE.178 birliği tanıtım üzerinden devam ediyor, fakat sistemsel bir birlik malesef yok. O tanıtımda ki adamlarla İc düşmanlıkları var, ve agresif yapabiliyorlar. Gelelim Afk olayına, rol bitti daha sonra gidip afk attım. Her şey bu. Diğer Türkçe terim olayı ise gayet haklılar, özür dilerim acemiliğime gelmiş. Kendilerinden Rica ederek şikayetini geri çekmesini istiyorum. Tekrar özür diliyorum.  <3

#2 - 21.06.2021 20:17
Maalesef, şikayet aktif.

#3 - 23.06.2021 23:28
Merhaba,

kişi sürekli RolePlay kapsamında ceza alacak.